- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.201
Ay kuzum benim çok sevindim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsinKuzum bende 35 yaşındayım amh 1yıl önce 0.6 çıktı. Sonraki tedavilerimde başka doktor amh dahada düşmüş dedi ama şuan hamileyim çok şükür sen bu amh ile çok rahat hamile kalırsın allah büyük o isterse olur sadece yaştan dolayı takviye kullan yardımcı olsun
Aynen 3.gün veriyordum canım hepsine bakıyorduYok kuzum reglin 2. Günü yapılan hormonlarla da değerdiriliyor bence
Evet evet eveeeeetttttYarın test alabilirsem patlatayımmı bir testt
Valla bana denk gelen doktorlar çatlakAynen 3.gün veriyordum canım hepsine bakıyordu
Adet olarakta tek belirtim göğsüm şişEvet evet eveeeeettttt
İYice strese sokuyorlar insanı ya elini çabuk tutman gerekiyorsa bile daha nazik bir dille anlatabilir bunuValla bana denk gelen doktorlar çatlakamh ne diye soran aile hekimi mi dersin. Elini çabuk tut diyen kadın dogumcu mu dersin şansıma
allahım en kısa zamanda nasip etsin saglıkla canım benim zamanını bekliyor minnoşAy kuzum benim çok sevindim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsintakviye kullanıyorum bayağıdir folik asit vs d vitaminim düşüktü bayağı o da yükseldi çok şükür kistim var sol over da gebeliğe engel değil dedi doktor aslında ama hiç anlamadım nasıl engel degil. Ben elimden geleni yaptım artık kısmet gerisi
Ah içim sızladı kuzum ya salımlar hıçte söylemıyo sağlık ocağında bakılıyo dıeEvet çok para alıyorlar ben hamile kalmadan önce saglık ocagında her ay baktırıyordum tabi şehirden şehire degişiyorsa bilmem saglık ocagı amh ile d vitaminine bakmıyor balım
Gözlerinden de birşey kaçsın beeeeAdet olarakta tek belirtim göğsüm şişkocam testi yakaladı sen varya sen test almışsın dedi yakalandım kızlar
Hayattaki şansımız bu işteKuzum her aile hekimi aynı değil sanırım benimki tek degere baktirmis onun da sonucu yokbaksana
Valla ne mucizeler okuyoruz burda zaten gebe kalmanin kendisi mucize bence deİYice strese sokuyorlar insanı ya elini çabuk tutman gerekiyorsa bile daha nazik bir dille anlatabilir bunu
Patlat gitsinYarın test alabilirsem patlatayımmı bir testt
PAra tuzağı resmen ya bende hiç bilmiyordum sağlık ocağının baktığını, geçen ay beta vermek istedim yalan söyledim günüm geçti diye adam diğer hormonlara da bakalım dedi sonuç gelince ben şok demek bakılıyormuş burda da dedimAh içim sızladı kuzum ya salımlar hıçte söylemıyo sağlık ocağında bakılıyo dıe
Kız senin regl de gelmek üzere ben olsam tüm testlerin içinden geçmiştim şimdiyeYarın test alabilirsem patlatayımmı bir testt
Aynen öyle kuzucum empatiden yoksunlar, o yüzden her dediklerini de umursamamak gerekiyor bazenValla ne mucizeler okuyoruz burda zaten gebe kalmanin kendisi mucize bence dedoktorlar iletişim konusunda biraz degisikler. Zaten iletişimi iyi olan doktorlar parlıyor gidiyor. Derdi olan insan gidiyor hastaneye bir de böyle olumsuz şeyler duymak insanı üzüyor
Kız biliyorsunuzdur bana nıe bana boşyere özele para verdırıyonuz zalımlarPAra tuzağı resmen ya bende hiç bilmiyordum sağlık ocağının baktığını, geçen ay beta vermek istedim yalan söyledim günüm geçti diye adam diğer hormonlara da bakalım dedi sonuç gelince ben şok demek bakılıyormuş burda da dedim
Kuzum ben o testi dün tekrarladım aynısı çıktı yine var olsaydı koyulaşırdı yanılmışızoutoffit de gebelik yolunda ilerliyor kız sabah testini atmıştı çoooook silik gördük gibi, pazartesi tekrar deneyecek test
Kız ben yeni öğrendim valla ama seni ben genel muayene için gidiyosun sanıyorum sadece hormon olarak değil, yoksa niye söylemeyelim aşkımmKız biliyorsunuzdur bana nıe bana boşyere özele para verdırıyonuz zalımlar
Benim doktor bakamamis kuzum ben hep özelde yaptiriyorum böyle şeyleri o yüzden ama sağlık sigortam var o karşılıyor çoğunuKız biliyorsunuzdur bana nıe bana boşyere özele para verdırıyonuz zalımlar
Kalbim çıt gözyaşın pıtKız ben yeni öğrendim valla ama seni ben genel muayene için gidiyosun sanıyorum sadece hormon olarak değil, yoksa niye söylemeyelim aşkımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?