💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay kuzum benim çok sevindim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin takviye kullanıyorum bayağıdir folik asit vs d vitaminim düşüktü bayağı o da yükseldi çok şükür kistim var sol over da gebeliğe engel değil dedi doktor aslında ama hiç anlamadım nasıl engel degil. Ben elimden geleni yaptım artık kısmet gerisi

allahım en kısa zamanda nasip etsin saglıkla canım benim zamanını bekliyor minnoş

Evet çok para alıyorlar ben hamile kalmadan önce saglık ocagında her ay baktırıyordum tabi şehirden şehire degişiyorsa bilmem saglık ocagı amh ile d vitaminine bakmıyor balım
Ah içim sızladı kuzum ya salımlar hıçte söylemıyo sağlık ocağında bakılıyo dıe

Adet olarakta tek belirtim göğsüm şiş kocam testi yakaladı sen varya sen test almışsın dedi yakalandım kızlar
Gözlerinden de birşey kaçsın beeee bende gizli gizli yapıp sakkıyordum odaya sonra gidip gidip geliyordum ne iş çeviriyorsun sen diyordu rahatça bi test bile yapamıyoruz yahu

İYice strese sokuyorlar insanı ya elini çabuk tutman gerekiyorsa bile daha nazik bir dille anlatabilir bunu
Valla ne mucizeler okuyoruz burda zaten gebe kalmanin kendisi mucize bence de doktorlar iletişim konusunda biraz degisikler. Zaten iletişimi iyi olan doktorlar parlıyor gidiyor. Derdi olan insan gidiyor hastaneye bir de böyle olumsuz şeyler duymak insanı üzüyor

Ah içim sızladı kuzum ya salımlar hıçte söylemıyo sağlık ocağında bakılıyo dıe
PAra tuzağı resmen ya bende hiç bilmiyordum sağlık ocağının baktığını, geçen ay beta vermek istedim yalan söyledim günüm geçti diye adam diğer hormonlara da bakalım dedi sonuç gelince ben şok demek bakılıyormuş burda da dedim

Aynen öyle kuzucum empatiden yoksunlar, o yüzden her dediklerini de umursamamak gerekiyor bazen

Kız biliyorsunuzdur bana nıe bana boşyere özele para verdırıyonuz zalımlar

outoffit de gebelik yolunda ilerliyor kız sabah testini atmıştı çoooook silik gördük gibi, pazartesi tekrar deneyecek test
Kuzum ben o testi dün tekrarladım aynısı çıktı yine var olsaydı koyulaşırdı yanılmışız ( Zaten regl ağrılarım yüklendi tümüyle iki güne kalmaz regl olurum. Olmuyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…