💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum ben o testi dün tekrarladım aynısı çıktı yine var olsaydı koyulaşırdı yanılmışız ( Zaten regl ağrılarım yüklendi tümüyle iki güne kalmaz regl olurum. Olmuyor olmuyor
Yaa üzme kendinii regl gelene kadar umut var canım benim inşallah gelmez ve biz net bir çift çizgi görürüz

Yaa üzme kendinii regl gelene kadar umut var canım benim inşallah gelmez ve biz net bir çift çizgi görürüz
Benim adet öncesi dizlerim, topuklarım, belim çok ağrır canım birkaç gün öncesinden oradan biliyorum olacağımı yine ağrıyor Napim gideyim tüp filmi mi çekileyim artık. 9 ay oldu deneme sürecinde, çeker mi doktor?

1 sene dolmayınca birşey yapmıyorlar sanırım kuzum ama sen gidersen de 1 seneyi geçti de o zaman bakarlar ama istersen de 1 seneye tamamla 3 ay daha uğraş hiçbir şeye gerek kalmadan bebişin gelecektir belki
Ama çizgi de görmüştük ya hemen koyulaşmayabiliyor bazen birazcık daha bekleyelim bKalım bat ne zamandı

O ne kız tövbe tövbe ay bu testler de bi alem. Yarın sabah da bi yap bakalım inşallah çıkarr
ben her ay testlerde hamile kalma prosuyum hahah valla bilmiyorum çiçeğim inan sıkıntıdan gülüyorum . Adete 5 gün filan var bekliyorum ama şimdiden adet belirtileri başladı bile erken gelir muhtemelen . Sen naptın yaptın mı test filan

Ah aynıyız kuzum ben de dün akşam eşime ağladım güçlü durmaktan çok yoruldum diye ağlamak çok iyi geliyor ağlayalım ki içimize atmayalım rahatlayalım
Kesinlikle ben de dün akşam biraz ağladım dua ettim ağlarken de iyi geldi sürekli umutlu olmak çırpınmak bazen çok yorucu ama sonra kendime kızıyorum sen anne olacaksın ne bu haller diyorum kendime geliyorum

Amin amin seninkini de böyle göreceğiz inşallah. Edooşş bunda çizgi vaar mııı diceksiiin var kız var diyeceğim halay çekeceğiz o gün inşallah
Oyyy kurbaneeeyyyy yicem artık seniiii ne güzel konuşuyorsun öyleee
Vallahi kendimden çok seni merak ediyorum inşallah çift çizgi görelim ikimizde, beraber bayram edelim bebeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…