- 24 Nisan 2020
- 6.204
- 5.891
- 198
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.221
Bizi de Kasıma uğurladınız galibaBat 16'lı olanlardan birini daha gebeliğe doğru uğurladık
Diğer bat 16'lılar sizde durumlar nasıl hanımlar, bazen konuşmaları kaçırıyorum yazdıysanız görmedim kusura bakmayın @Dunyamelekolduoutoffit @Perlitik
Sağlık sigortası çok iyi balım zaten yaBenim doktor bakamamis kuzum ben hep özelde yaptiriyorum böyle şeyleri o yüzden ama sağlık sigortam var o karşılıyor çoğunu
Yaa üzme kendinii regl gelene kadar umut var canım benim inşallah gelmez ve biz net bir çift çizgi görürüzKuzum ben o testi dün tekrarladım aynısı çıktı yine var olsaydı koyulaşırdı yanılmışız( Zaten regl ağrılarım yüklendi tümüyle iki güne kalmaz regl olurum. Olmuyor olmuyor
Tamam bir daha söylerim sağlık ocağında bakılıyor diye üzülmeKalbim çıt gözyaşın pıt
Kıııız pembe olmayan diğer üçünde gördüm. Güvenilir test mi oooBir kaset , bir erken..
Çatlamanın 10. Günü , bat a son 5/6 gün
Şunlarda bir şey görebilen var mı Bebeksular ?
Seninkini de görürüz inşallah bebeğimmmKıııız pembe olmayan diğer üçünde gördüm. Güvenilir test mi ooogördüm gördümmmmm
Yaa üzme kendinii regl gelene kadar umut var canım benim inşallah gelmez ve biz net bir çift çizgi görürüz
Valla en güzeli keşke ben de öyle çalışsam yaBenim de öyle özel sektörde çalışıyorum ama full remote işe gitmek için yatagimdan kalkıp çalışma odasına geçiyorum
Evet varr tebriklerrKizlar var miiii bi bakin nolur
Eki Görüntüle 3318349
Kuşum sadece fotoğrafta görünüyor şu an hiç bir şey yok attım çöpeKıııız pembe olmayan diğer üçünde gördüm. Güvenilir test mi ooogördüm gördümmmmm
Amin amin seninkini de böyle göreceğiz inşallah. Edooşş bunda çizgi vaar mııı diceksiiinSeninkini de görürüz inşallah bebeğimmm
O ne kız tövbe tövbeKuşum sadece fotoğrafta görünüyor şu an hiç bir şey yok attım çöpe
İnşallah hamilesin kuzum hayırlı olsunKizlar var miiii bi bakin nolur
Eki Görüntüle 3318349
1 sene dolmayınca birşey yapmıyorlar sanırım kuzum ama sen gidersen de 1 seneyi geçti de o zaman bakarlarBenim adet öncesi dizlerim, topuklarım, belim çok ağrır canım birkaç gün öncesinden oradan biliyorum olacağımı yine ağrıyor Napim gideyim tüp filmi mi çekileyim artık. 9 ay oldu deneme sürecinde, çeker mi doktor?
ben her ay testlerde hamile kalma prosuyum hahahO ne kız tövbe tövbeay bu testler de bi alem. Yarın sabah da bi yap bakalım inşallah çıkarr
İş işten geçtikten sonra yak kınayı derlerTamam bir daha söylerim sağlık ocağında bakılıyor diye üzülme
Kesinlikle ben de dün akşam biraz ağladım dua ettim ağlarken de iyi geldiAh aynıyız kuzum ben de dün akşam eşime ağladım güçlü durmaktan çok yoruldum diye ağlamak çok iyi geliyor ağlayalım ki içimize atmayalım rahatlayalım
Oyyy kurbaneeeyyyy yicem artık seniiii ne güzel konuşuyorsun öyleeeAmin amin seninkini de böyle göreceğiz inşallah. Edooşş bunda çizgi vaar mııı diceksiiinvar kız var diyeceğim halay çekeceğiz o gün inşallah
Tüh terbiyesiz seniİş işten geçtikten sonra yak kınayı derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?