- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.241
Aman benim citirligim mi kalmış yolun yarısına surda kalmış 3 aySensin ooo
Aaaa neden ama nereye yakıldığını söylemedim anam banlanıyomuşum şimdiTüh terbiyesiz seni
Doğru diyorsun kuzum Allah’a bırakmak en iyisi en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahBurası bana da aşırı iyi geliyor valla. Bir de gebelik düşündüğümü bile kimse bilmiyor çevremde ne zaman bebek yapacaksin sorusundan biktigim için şimdi düşünüyorum desem bu defa da kırıcı olabiliyor insanlar. Tek tüp içinde hiç canıni sıkma kuzum diğer tüpten yumurtlama yeterli. Benim de sol overde kist gördü doktor sol yumurtaligi muayene edemedi kist yüzünden benimde muhtemelen %50 gibi olabilir çok takılmıyorum kismetimde varsa evlat sahibi olmak olur
Evet canım doktor da öyle demişti bir sene dolmadan tedavi önermiyoruz. Belki de mecburen beklemek zorunda kalacağız zaten bu ay da. Çünkü sürekli il dışına gidiyorum iş nedeniyle. Sanırım regl biter bitmez çekiyorlar tüp filmini. O tarihte Ankara’da olamazsam bir sonraki aya sarkar zaten1 sene dolmayınca birşey yapmıyorlar sanırım kuzum ama sen gidersen de 1 seneyi geçti de o zaman bakarlarama istersen de 1 seneye tamamla 3 ay daha uğraş hiçbir şeye gerek kalmadan bebişin gelecektir belki
Ama çizgi de görmüştük ya hemen koyulaşmayabiliyor bazen birazcık daha bekleyelim bKalım bat ne zamandı
Ağlarken dua etmek çok rahatlatıyor Allah dualarımızı kabul etsin inşallahKesinlikle ben de dün akşam biraz ağladım dua ettim ağlarken de iyi geldisürekli umutlu olmak çırpınmak bazen çok yorucu ama sonra kendime kızıyorum sen anne olacaksın ne bu haller diyorum kendime geliyorum
Aaaa neden ama nereye yakıldığını söylemedim anam banlanıyomuşum şimdi
Sonra çok ararsın beni
Söylemene gerek yok biz anladıktövbe de kız
Hayırlı zamanda olsun inşallah bebeğimEvet canım doktor da öyle demişti bir sene dolmadan tedavi önermiyoruz. Belki de mecburen beklemek zorunda kalacağız zaten bu ay da. Çünkü sürekli il dışına gidiyorum iş nedeniyle. Sanırım regl biter bitmez çekiyorlar tüp filmini. O tarihte Ankara’da olamazsam bir sonraki aya sarkar zatenBen o çizgiyi yine gördüm dün ama sanırım testin kendi çizgisi 28-29 günde regl oluyorum yarın 28. gün olacak kuzum. Yarın ya da Salı gelir işte gelecekse…
Arkandan gelirim banlanıp kızz yok öyle sensiz topiklerde gezmelerSonra çok ararsın beni
Heh arkadaş gibi arkadaş beeeeArkandan gelirim banlanıp kızz yok öyle sensiz topiklerde gezmeler
Tabi canııım ne sandınnHeh arkadaş gibi arkadaş beeee
Kendimle beraber evet el ele kasıma gittikBizi de Kasıma uğurladınız galiba
Kısmet kuzum ben burayı bıtıreyım yeni yıla kadar da eğer olursa hem analar hembu topik ağır gelir banaTabi canııım ne sandınnburdan hep birlikte de anneler grubuna geçeriz inşallah senin başkanlığında
Takılın peşime yaşayalım hayatıKendimle beraber evet el ele kasıma gittik
Eşimin doğum günü kasımda, belki ona denk gelirTakılın peşime yaşayalım hayatıKasım ayı bomba gibi geliyor
Ya bak kasıma kalmanın sebebi belli oldu bileEşimin doğum günü kasımda, belki ona denk gelir
Hamiş kalsak da sen nereye biz oraya kız bura bitene kadar burda dururuzKısmet kuzum ben burayı bıtıreyım yeni yıla kadar da eğer olursa hem analar hembu topik ağır gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?