💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Doğru diyorsun kuzum Allah’a bırakmak en iyisi en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Evet canım doktor da öyle demişti bir sene dolmadan tedavi önermiyoruz. Belki de mecburen beklemek zorunda kalacağız zaten bu ay da. Çünkü sürekli il dışına gidiyorum iş nedeniyle. Sanırım regl biter bitmez çekiyorlar tüp filmini. O tarihte Ankara’da olamazsam bir sonraki aya sarkar zaten Ben o çizgiyi yine gördüm dün ama sanırım testin kendi çizgisi 28-29 günde regl oluyorum yarın 28. gün olacak kuzum. Yarın ya da Salı gelir işte gelecekse…

Kesinlikle ben de dün akşam biraz ağladım dua ettim ağlarken de iyi geldi sürekli umutlu olmak çırpınmak bazen çok yorucu ama sonra kendime kızıyorum sen anne olacaksın ne bu haller diyorum kendime geliyorum
Ağlarken dua etmek çok rahatlatıyor Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Hayırlı zamanda olsun inşallah bebeğim
ben çektirdim ama hiç hatırlamıyorum regliden ne kadar sonra çekildiğini falan.
İNşallah test çizgisi değildir de gelmez beklediğin regl kuzum

merhabalar adettime 3 gün kala lekelenme oldu kahverengi bir anda kesildi.sol kasıkda ağrı ve bacağıma vuruyordu ağrısı adetim 8 gün gecikti dün evde erken gebelik testi yaptım negatif malaseff benideeklerseniz çok mutlu olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…