- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.261
Valla bence bir kadının en güzel en bilge ve en seksi yaşları 30 lu yaşlarıAman benim citirligim mi kalmış yolun yarısına surda kalmış 3 ay
Amin kuzum inşallahhhAğlarken dua etmek çok rahatlatıyor Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Ya
Aaa benim deeEşimin doğum günü kasımda, belki ona denk gelir
Hadi bakalım birlikte kapatalım seneyiHamiş kalsak da sen nereye biz oraya kız bura bitene kadar burda dururuz
Benim son değerlendirme 11 iydi zaten ne tuttuysa artıkYakız daha dur 10 dedik ya aaaa sen benden her türlü önce başlicaksın zaten
Viii boy boyKızlar ben de şu kadını stalkluyodum
Hadi bakalım sen 18 inde başla ben de 24Benim son değerlendirme 11 iydi zaten ne tuttuysa artıkpik de 11 iydi 7 saysak 18 i teste başlayım freely her yere yazmış ilişkiden 6 gün sonra diye bir işe yarasın artık şu erken gebelik testleri
Hadi gazamiz mübarek olsunHadi bakalım sen 18 inde başla ben de 24
Boy boy da değil işte 8 tane aynı boy maaşallahViii boy boy
Ay aman aman te ben ikiz yeğenlerime bakıyorum kafayı yemek üzereyim iki bıçuk yaşBoy boy da değil işte 8 tane aynı boy maaşallahçoğul gebelik ben de çok istiyorum enerji yolluyorum evrene
Yaa çok güzel değiller mi ama yine deAy aman aman te ben ikiz yeğenlerime bakıyorum kafayı yemek üzereyim iki bıçuk yaş
8Yaa çok güzel değiller mi ama yine deAllah ım nasip etsin de ister tek ister 8
Testlerde hamile kalma prosuben her ay testlerde hamile kalma prosuyum hahahvalla bilmiyorum çiçeğim inan sıkıntıdan gülüyorum . Adete 5 gün filan var bekliyorum ama şimdiden adet belirtileri başladı bile erken gelir muhtemelen . Sen naptın yaptın mı test filan
Ahahahah sen yeğenlerden dolayı doymuşsun maaşallah8yok ben almayayım yetiiler bana bi hunin eksik kafamda o derece hadi bebek kem çok iyi ama yokkkkkk büyünce noooo
Uyku desen yok tepeme geliyolar tize tize kalkAhahahah sen yeğenlerden dolayı doymuşsun maaşallahbenim çevremde hiç yok ya bebeksizlikten kırılıyoruz resmen
TizeeUyku desen yok tepeme geliyolar tize tize kalkvalla uymayı özledim ben.
Çok tatlılar ama psikolojık yoruyorlar kuzum valla kolay değilTizeeay yerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?