- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.281
İllaki kuzum ne bileyim sanki 1 kere olacak sonra yine olmayacak diye korktuğumdan ikiz olsun garanti olsun gibi bakıyorum istemsizceÇok tatlılar ama psikolojık yoruyorlar kuzum valla kolay değil
Tebrikler canım sağlıkla artsın değerin normal diye biliyorummmKizlarrrr 27 geldiiibugun adet günümdü çok düşük degildir demi bu deger
Ah bebeğim simdi gördüm yazdığınıValla bence bir kadının en güzel en bilge ve en seksi yaşları 30 lu yaşları
He bır den fazla düşünüyorsun çocukİllaki kuzum ne bileyim sanki 1 kere olacak sonra yine olmayacak diye korktuğumdan ikiz olsun garanti olsun gibi bakıyorum istemsizce
Kızz sanırım en erken 10. Günde gören olmuş testte pozitifAh bebeğim simdi gördüm yazdığınıbebiş olursa 30larda hızlıca geçer gibime geliyor
2 ya da 3 aslındaHe bır den fazla düşünüyorsun çocuk
Yok bence değil zaten silik çizgi vardı sende anca canım sağlıcakla geçir gebeliğiniKizlarrrr 27 geldiiibugun adet günümdü çok düşük degildir demi bu deger
Ben de boyle dusunuyorumValla bence bir kadının en güzel en bilge ve en seksi yaşları 30 lu yaşları
Dimi ya 30 lu yaş seksapalitesi diye bir şey kesinlikle var benceBen de boyle dusunuyorum
Benim acaba ruh yaşım 30 muDimi ya 30 lu yaş seksapalitesi diye bir şey kesinlikle var bence
Benim de 30 olabilir bebeğimmmBenim acaba ruh yaşım 30 mu
Alın size çocuk kafayı yememek elde değilBenim de 30 olabilir bebeğimmm
Ahaha harikaa bak tecrübe işteeAlın size çocuk kafayı yememek elde değil
Tabi insanın kendi çocuğu olsa söz dinler ama yok işte Buda dinlemiyoAhaha harikaa bak tecrübe iştee
Tee 21 i yapiyo kız cumartesi pof bu hafta geçmez bana.Kızz sanırım en erken 10. Günde gören olmuş testte pozitif10. Gün başlayalım diyorum
Ay ne dinler ne dinler.. bir seyi 10 kere soylemeden yaptiramiyorum. Hadi hadi demekten dilimde tuy bitiyor vallaTabi insanın kendi çocuğu olsa söz dinler ama yok işte Buda dinlemiyo
Ay tipini yediğim nerelere girmişAlın size çocuk kafayı yememek elde değil
Aslinda dusunmeyince cok hizli geciyor zaman da. Bu konuya cok odaklaninca hic bitmiyor hakikatenTee 21 i yapiyo kız cumartesi pof bu hafta geçmez bana.
Dımı ya oda ayrı bı dert anam bunlar beni soğuttu çocuktan fenalar fenaAy ne dinler ne dinler.. bir seyi 10 kere soylemeden yaptiramiyorum. Hadi hadi demekten dilimde tuy bitiyor vallaHadi disini fircala. Hadi yuzunu yika. Hadi ustunu giy. Sabahlarimiz kabus gibi. 6 da kalkip 9da ise gec kalıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?