💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim de 30 olabilir bebeğimmm
Ama acikcasi şöyle ben hep ince yapili biriydim 30 dan sonra 54-55 kglara ulaştım vücut ve yüzün tam şekli oturuyor. Geçen uniden bir arkadaşımla buluştum sanki eskiden güzel değildim gibime geliyor şimdi kendimi daha çok beğeniyorum dedim. insan fiziken degismese de o kadar kendini sevmeyi öğreniyor sanırım 30 lu yaşlardan sonra. Kendiyle barisiyor

Ayy inanmiyorum aile hekimi icin utanc tablosu. Antimulleryen hormon onu da ben mi öğreteyim sana desen ne derdi acaba
Ben mi bileceğim siz bileceksiniz derken gozlerimden ateş çıkıyordu zaten bizim aile hekimleri part time gibi ayarlamislar her gittiğinizde biri yoktur birbirlerini idare ediyorlar çok kalabalık bir mahalledeyim bir de.

Benim doktor bakamamis kuzum ben hep özelde yaptiriyorum böyle şeyleri o yüzden ama sağlık sigortam var o karşılıyor çoğunu
Ya su saglik sigortası hakkinda beni de bilgilendir canim ya. Neleri kapsiyor ne zaman yaptirdin. Ben de yaptırmak istiyorum ama ne yaptiracagimi bilmiyorum

Anlamış gibi yapayım bari

Ya su saglik sigortası hakkinda beni de bilgilendir canim ya. Neleri kapsiyor ne zaman yaptirdin. Ben de yaptırmak istiyorum ama ne yaptiracagimi bilmiyorum
Canım benim iş yerim yaptı yan hak olarak,sonra baktım eşimin şirketinin sigortası daha iyi eşe de ücretsiz yapıyorlarmis onu da yaptım bayağı kapsamlı dogumun nerdeyse %75 ini karşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…