- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.301
Benim tam su an 80 olabilirBenim de 30 olabilir bebeğimmm
özel hayat denen birşey kalmadıGözlerinden de birşey kaçsın beeeebende gizli gizli yapıp sakkıyordum odaya sonra gidip gidip geliyordum ne iş çeviriyorsun sen diyordu rahatça bi test bile yapamıyoruz yahu
Sürekli aynı yerden test alınca utanıyorumPatlat gitsin
İnşallah kuzumm. Erken gebelikmi alsamKız senin regl de gelmek üzere ben olsam tüm testlerin içinden geçmiştim şimdiyepatlat gitsin ya inşallah çift çizgileri görürüz kuzum
Ama acikcasi şöyle ben hep ince yapili biriydim 30 dan sonra 54-55 kglara ulaştım vücut ve yüzün tam şekli oturuyor. Geçen uniden bir arkadaşımla buluştum sanki eskiden güzel değildim gibime geliyor şimdi kendimi daha çok beğeniyorum dedim.Benim de 30 olabilir bebeğimmm
Amannn ne utanıyon kız onların işine gelir satmakSürekli aynı yerden test alınca utanıyorum
Yani iki üç haftadır da isim bir yoğun anlatamam önce şikayet ediyordum da şimdi iyi ki yoğun, akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum diyorumAslinda dusunmeyince cok hizli geciyor zaman da. Bu konuya cok odaklaninca hic bitmiyor hakikaten
Ayy inanmiyorumValla bana denk gelen doktorlar çatlakamh ne diye soran aile hekimi mi dersin. Elini çabuk tut diyen kadın dogumcu mu dersin şansıma
Ne is yapiyorsun kuzum?Yani iki üç haftadır da isim bir yoğun anlatamam önce şikayet ediyordum da şimdi iyi ki yoğun, akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum diyorum
Ben mi bileceğim siz bileceksiniz derken gozlerimden ateş çıkıyordu zatenAyy inanmiyorumaile hekimi icin utanc tablosu. Antimulleryen hormon onu da ben mi öğreteyim sana desen ne derdi acaba
Destek operasyon müdürüyüm canım bir teknoloji şirketinde, ekibim var mesai saatim yokNe is yapiyorsun kuzum?
One kızDestek operasyon müdürüyüm canım bir teknoloji şirketinde, ekibim var mesai saatim yok
Ya su saglik sigortası hakkinda beni de bilgilendir canim ya. Neleri kapsiyor ne zaman yaptirdin. Ben de yaptırmak istiyorum ama ne yaptiracagimi bilmiyorumBenim doktor bakamamis kuzum ben hep özelde yaptiriyorum böyle şeyleri o yüzden ama sağlık sigortam var o karşılıyor çoğunu
10 numara işmişDestek operasyon müdürüyüm canım bir teknoloji şirketinde, ekibim var mesai saatim yok
Ürettiğimiz bir teknolojik ürün var satış sonrası tüm operasyon ve desteğini benim ekibim veriyor canım, operasyon sadece Türkiye'de değil 100+ ülkede. Yurtdışında da ekibim var farklı timezonelar için öyle yaniOne kızgene cahilim üstünde
Anlamış gibi yapayım bariÜrettiğimiz bir teknolojik ürün var satış sonrası tüm operasyon ve desteğini benim ekibim veriyor canım, operasyon sadece Türkiye'de değil 100+ ülkede. Yurtdışında da ekibim var farklı timezonelar için öyle yani
Canım benim iş yerim yaptı yan hak olarak,sonra baktım eşimin şirketinin sigortası daha iyi eşe de ücretsiz yapıyorlarmis onu da yaptım bayağı kapsamlı dogumun nerdeyse %75 ini karşılıyorYa su saglik sigortası hakkinda beni de bilgilendir canim ya. Neleri kapsiyor ne zaman yaptirdin. Ben de yaptırmak istiyorum ama ne yaptiracagimi bilmiyorum
Aynen kendi çocuğun olmayınca çok bi şey de diyrmiyosun ondan bunalıyosun zatenTabi insanın kendi çocuğu olsa söz dinler ama yok işte Buda dinlemiyo
Geçer kuzum geçer birlikte geçiricez inşallahTee 21 i yapiyo kız cumartesi pof bu hafta geçmez bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?