- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.321
Abartma canım senden de o enerjiyi alıyorum ben zatenBenim tam su an 80 olabilirnormalde 30lu yaslar ama benim de
Yani evet kendinle de barışıyorsun evet ama dediğin gibi vücut ve yüz tam anlamıyla oturuyor kadınsılık geliyor yani çok daha güzel oluyor kadınlar o yüzdenAma acikcasi şöyle ben hep ince yapili biriydim 30 dan sonra 54-55 kglara ulaştım vücut ve yüzün tam şekli oturuyor. Geçen uniden bir arkadaşımla buluştum sanki eskiden güzel değildim gibime geliyor şimdi kendimi daha çok beğeniyorum dedim.insan fiziken degismese de o kadar kendini sevmeyi öğreniyor sanırım 30 lu yaşlardan sonra. Kendiyle barisiyor
Bebişim ne var ne yok alİnşallah kuzumm. Erken gebelikmi alsam
Bugun cok kosturmali gecti yorgunluktan kuzumAbartma canım senden de o enerjiyi alıyorum ben zaten
Bir bakmışsın regl değil bebiş gelmişYav geldi diyorum gelmiyor bu regl nasıl gelecek hala kahverengiymiştopice tamamen aykırı bi şekilde regl bekliyorum şu an
Bebiş 1 aycık daha ertelendi ya hiç şeetmiyim benBir bakmışsın regl değil bebiş gelmiş
Hem oyle hem de her konuda o yirmili yaslarin toylugunu atiyorsun kuzumYani evet kendinle de barışıyorsun evet ama dediğin gibi vücut ve yüz tam anlamıyla oturuyor kadınsılık geliyor yani çok daha güzel oluyor kadınlar o yüzdenhepimiz güzeliz hepimiz çiçek
Kuzum leke şeklinde değilse ilk gelen adet genelde geçen aydan kalanlari da kapsadığı için kahverengi olabiliyor inşallah seninki regl değildir tabiYav geldi diyorum gelmiyor bu regl nasıl gelecek hala kahverengiymiştopice tamamen aykırı bi şekilde regl bekliyorum şu an
Boşa alcaksam inşallah sabaha adet olurum hamileysem inşallah olmam test alır öğrenirizBebişim ne var ne yok alama kaset testler erkene göre daha iyi sanki erkende çıkmayan kasette çıkıyor genelde ama bak ne alırsan al ama 2 3 tNe al bu sefer
Yok canım leke gibi değil, içim zift tutmuş gibi afedersinKuzum leke şeklinde değilse ilk gelen adet genelde geçen aydan kalanlari da kapsadığı için kahverengi olabiliyor inşallah seninki regl değildir tabi
Hahaha deli kadınYok canım leke gibi değil, içim zift tutmuş gibi afedersin
Yok kuzum ya hasta olmanın eşiğindeyim hiç iyi hissetmiyodum bugünBugun cok kosturmali gecti yorgunluktan kuzumyoksa normalde enerjim iyi sukur sen ne yaptin sabahi degerlendirdin mi bu arada?
Mükemmel bi yaş aralığı değil mi ya cidden her anlamda mükemmel yaHem oyle hem de her konuda o yirmili yaslarin toylugunu atiyorsun kuzumhem hala gencsin beden olarak. Hem de tecrubelisin artik her konuda
Yok kuzum normal labo böyle oluyoKizçeler bugun 9.gunum benim kullndigim laboquick c cizgim sizce biraz silik degilmi sizinkilerde bole oluyrmu? Siz kac damla damlatiyorsunuz? İns buay yumi gorurum kizcelerim banada dua edin
İnşallah canımm ama boşuna değil gibi sankiiBoşa alcaksam inşallah sabaha adet olurum hamileysem inşallah olmam test alır öğreniriz
Canım ben cuma igneyi yaptim. Cuma cmtsi pazar degerlendir dedi bana doktor. Cuma olmadi. Cmtsi sabah ve bu sabah oldu iste. Bu sabah cok agri vardi kasiklarda. Denk gelmistir insallah diye umuyorum. Bu haftada progesterona basliyorum. Kan sulandirici igne de yapiyorum. Tum tuslara bastik resmen. Sonumuz hayrolsunYok kuzum ya hasta olmanın eşiğindeyim hiç iyi hissetmiyodum bugünhayırlısı artık. Sen napıyosun kuzum bitti mi değerlendirmeler
k.bakmayın yeni gördüm mesajlarınızı bende gecikme var ama daha test falan yapmadım bi kaç kere daha böyle olmuştu 5 gün sonra gelmişti bekliyorum şimdi@merve metin
@zuzu3838
@Sevimli_35
A aksjakana
Kızlarrr güzel haberlerle gelin inşallah nedir durumlar
Yaaa kuzum aynen içim umut dolu Işıl Işıl hissediyorum.Ay bana bile güven verdi. Ne harika doktor.bence bu doktor ile güzel sonuç alacaksın. Belki de bu bahsettiği sıvı sebebiyle sperm bir türlü yumurtaya ulaşamıyordu. Aslında yumurtan gelişşiyor, sperm gayet iyi ama sebep buysa şimdi hallolacak hayırlısıyla. Sonra güzelce değerlendirirsiniz. İlk aydan hamişsin bence, niyeyse öyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?