💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yani evet kendinle de barışıyorsun evet ama dediğin gibi vücut ve yüz tam anlamıyla oturuyor kadınsılık geliyor yani çok daha güzel oluyor kadınlar o yüzden hepimiz güzeliz hepimiz çiçek

Yav geldi diyorum gelmiyor bu regl nasıl gelecek hala kahverengiymiş topice tamamen aykırı bi şekilde regl bekliyorum şu an

Yani evet kendinle de barışıyorsun evet ama dediğin gibi vücut ve yüz tam anlamıyla oturuyor kadınsılık geliyor yani çok daha güzel oluyor kadınlar o yüzden hepimiz güzeliz hepimiz çiçek
Hem oyle hem de her konuda o yirmili yaslarin toylugunu atiyorsun kuzum hem hala gencsin beden olarak. Hem de tecrubelisin artik her konuda

Kuzum leke şeklinde değilse ilk gelen adet genelde geçen aydan kalanlari da kapsadığı için kahverengi olabiliyor inşallah seninki regl değildir tabi
Yok canım leke gibi değil, içim zift tutmuş gibi afedersin

Bugun cok kosturmali gecti yorgunluktan kuzum yoksa normalde enerjim iyi sukur sen ne yaptin sabahi degerlendirdin mi bu arada?
Yok kuzum ya hasta olmanın eşiğindeyim hiç iyi hissetmiyodum bugün hayırlısı artık. Sen napıyosun kuzum bitti mi değerlendirmeler

Kizçeler bugun 9.gunum benim kullndigim laboquick c cizgim sizce biraz silik degilmi sizinkilerde bole oluyrmu? Siz kac damla damlatiyorsunuz? İns buay yumi gorurum kizcelerim banada dua edin

Eklentiler

• 20231015_200657.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 42
Yok kuzum ya hasta olmanın eşiğindeyim hiç iyi hissetmiyodum bugün hayırlısı artık. Sen napıyosun kuzum bitti mi değerlendirmeler
Canım ben cuma igneyi yaptim. Cuma cmtsi pazar degerlendir dedi bana doktor. Cuma olmadi. Cmtsi sabah ve bu sabah oldu iste. Bu sabah cok agri vardi kasiklarda. Denk gelmistir insallah diye umuyorum. Bu haftada progesterona basliyorum. Kan sulandirici igne de yapiyorum. Tum tuslara bastik resmen. Sonumuz hayrolsun olmazsa da nasip diyip gececegim sonraki aya

Yaaa kuzum aynen içim umut dolu Işıl Işıl hissediyorum. evet doktor aynen öyle söyledi aslında gelişiyor yumurtalar düzenli adet var sperm iyi tüpler açık. Bir de bu durumu takip edelim dedi önümüzdeki ay işte aşılama tedavisine başlayacak o sıvı görünürse tedaviyi iptal edip o işlemi yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…