💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen öyle kuzum, benim de dünden beri sağ kasığım çok ağrıyo ama alıştım artık her ay ağrıyo benim bu sefer farklı olarak dün ilişkiden hemen sonra alt karnımda sızı oldu daha önce hiç olmamıştı inşallah bi şeyler olmuştur o zaman desene senle ben aynı gidiyoruz şu an aynı dönemde ikimiz de pozitif görürüz inşalllahh

Yok kuzum normal labo böyle oluyo
Sagol canim benm
yapanlarin laboqucik c cizgileri hep net gorunuyr ben mi az damlatiyrum anlayamadimki 2 veya 3damla disina cikmiyrum c net degil b.gebe.gnlugu ovusunemi gecsem iyimi kullanan varmi acaba ?

Sagol canim benm
yapanlarin laboqucik c cizgileri hep net gorunuyr ben mi az damlatiyrum anlayamadimki 2 veya 3damla disina cikmiyrum c net degil b.gebe.gnlugu ovusunemi gecsem iyimi kullanan varmi acaba ?
Canım senin damlatmanla alakası yok testle alakalı, 2 damla yetiyo fazla damlatma zaten. Bir ebenin günlüğü bu ay bizi yordu aslında iyi ama bence labodan devam et

Çok teşekkürler kuzumm inşallah zamanla bende senin gibi olabilirim öfkemi kontrol altına alabilirim. O zaman eminim ki ilişkimiz çok daha sağlıklı ve sağlam olacak eşimle. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım benim Sen yazınca direkt inceledim youtubedan Tülay Kök'ü dediğin videoylada işe başlayacağım

Adetimin 8. Günü. Yarın doktor kontrolüm var. Hsg sonucumu göstereceğim. Bu doktora daha bu ay görünmeye başladım. Heyecanlıyım ve umutluyum.

Canım senin damlatmanla alakası yok testle alakalı, 2 damla yetiyo fazla damlatma zaten. Bir ebenin günlüğü bu ay bizi yordu aslında iyi ama bence labodan devam et
Tamm canim elimde 8 tane kaldi biterse ebrunun kaset testlerinden alcam niye yordu canim stripmi kasetmi senin kullndigin

Tamm canim elimde 8 tane kaldi biterse ebrunun kaset testlerinden alcam niye yordu canim stripmi kasetmi senin kullndigin
Kuzum ben strip kullandım ama bi türlü pik olmadı kaset kullanan bi arkadaşın c çizgisi bile aşırı silikti falan çok yorumlayamadık bu ay testleri anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…