- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.341
Aynen öyle kuzum, benim de dünden beri sağ kasığım çok ağrıyo ama alıştım artık her ay ağrıyo benimCanım ben cuma igneyi yaptim. Cuma cmtsi pazar degerlendir dedi bana doktor. Cuma olmadi. Cmtsi sabah ve bu sabah oldu iste. Bu sabah cok agri vardi kasiklarda. Denk gelmistir insallah diye umuyorum. Bu haftada progesterona basliyorum. Kan sulandirici igne de yapiyorum. Tum tuslara bastik resmen. Sonumuz hayrolsunolmazsa da nasip diyip gececegim sonraki aya
Daha koyu test kuzum. Yerleşme kanaması olabilir devamı yoksa sıkıntı değilKızlar gece peçeteye sildiğimde açık kırmızı kan gördüm bir daha gelmedi ama endişelendim. Sabah test yaptım sanki az koyulasmıs gibi geldi bana sizce?
@melegim canfnd_50 @melisaa93 @Dunyamelekoldu @Pkolu_anneadayi @simurgggg ve diğer arkadaslar
Eki Görüntüle 3318228
Sagol canim benmYok kuzum normal labo böyle oluyo
Canım senin damlatmanla alakası yok testle alakalı, 2 damla yetiyo fazla damlatma zaten. Bir ebenin günlüğü bu ay bizi yordu aslında iyi amaSagol canim benm
yapanlarin laboqucik c cizgileri hep net gorunuyr ben mi az damlatiyrum anlayamadimki 2 veya 3damla disina cikmiyrum c net degil b.gebe.gnlugu ovusunemi gecsem iyimi kullanan varmi acaba ?
Doğum kontrol hapını yeni bırakmıştınız diye hatırlıyorum o yüzden kahverengi geliyor olabilir benim öyle olmuştuYok canım leke gibi değil, içim zift tutmuş gibi afedersin
Çok teşekkürler kuzumm inşallah zamanla bende senin gibi olabilirim öfkemi kontrol altına alabilirim. O zaman eminim ki ilişkimiz çok daha sağlıklı ve sağlam olacak eşimle. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım benimCanım benim ne demek her zaman. Hislerim kuvvetlidir anlayabiliyorum. İster istemez uzaklaşır bu çok normal sakın kızma. Aşkın acıya dönüştüğü andır bu aslında. Birbirini çok seven çiftlerin nasıl uzaklaştığını anlatırdım ama satırlar yetmez. Öfke. Eleştiri. Güzel davranacaksın eşine. Bak ciddi sıkıntılar hariç onlar varsa tepkini koy ama tepkini öfkelenerek değil konuşarak koy. Gel bir konuşalım bi durum var rahatsız oluyorum de. Savunma yapabilir tamam hayatım ben söylemiş olayım dikkat edersin de geç. Öfkeyle kendimizi ifade edemeyiz. Sanma ki ben öfkelenmiyorum. Evi pok götürüyor kocamın forma derdine düştük. Söylene söylene geliyorum eve. :) normalde öfkelenmediğim içim eşim güler. Abartırsamda tamam ben yaparım der orda derim tamam yorgunsun şuan sus. Toplarım kendimi hayatım der öperim
İyileşiceksin. Tülay kökün öfkeniz ilişkinize zarar mı veriyor videosuyla başlayabilirsin. Pamuk gibi gelicek
Aa oluyo mu öyle, evet doğum kontrolden sonra ilk adetim olacak, ondan demekDoğum kontrol hapını yeni bırakmıştınız diye hatırlıyorum o yüzden kahverengi geliyor olabilir benim öyle olmuştu
Valla ağzıma geleni söylüyorum umurlarında değilAynen kendi çocuğun olmayınca çok bi şey de diyrmiyosun ondan bunalıyosun zaten
@merve metin
@zuzu3838
@Sevimli_35
A aksjakana
Kızlarrr güzel haberlerle gelin inşallah nedir durumlar
Tamam kuzum yeni tarıhlerı söylersin gelince inşallah gelmez bebiş gelirZumruduanka96 k.bakmayın yeni görüyorum mesajları gecikme var ama daha hiç test yapmadım bekliyorum daha önce de böyle olmuştu bir iki kere o yüzden ümidim yok beklemedeyim
Valla bu ay bütün ovu testlerinde bir gariplik vardıCanım senin damlatmanla alakası yok testle alakalı, 2 damla yetiyo fazla damlatma zaten. Bir ebenin günlüğü bu ay bizi yordu aslında iyi amabence labodan devam et
Tamm canim elimde 8 tane kaldi biterse ebrunun kaset testlerinden alcam niye yordu canim stripmi kasetmi senin kullndiginCanım senin damlatmanla alakası yok testle alakalı, 2 damla yetiyo fazla damlatma zaten. Bir ebenin günlüğü bu ay bizi yordu aslında iyi amabence labodan devam et
Benimi beklediler testleri bozacak bu sahipleriValla bu ay bütün ovu testlerinde bir gariplik vardı
Bende piki gördüm yumurta çatlayana kadar bende çatladim bu ayBenimi beklediler testleri bozacak bu sahipleribir yumi goreydim yahu
Ahahaha o zaman bi şey diyemicemValla ağzıma geleni söylüyorum umurlarında değil
Demi ya aptal ettiler biziValla bu ay bütün ovu testlerinde bir gariplik vardı
Kuzum ben strip kullandım ama bi türlü pik olmadıTamm canim elimde 8 tane kaldi biterse ebrunun kaset testlerinden alcam niye yordu canim stripmi kasetmi senin kullndigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?