- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.361
Ayyy darisi basima yaaaBende piki gördüm yumurta çatlayana kadar bende çatladim bu ay
Hadi yaa Ay vallhi bende sasrdim siz benden daha tecrubelsiniz iste ben daha 2.ay ovü testi kullnicam bilmiyrum ki insallh gorurrum kizlar atarim buarayda yorumlariz allhin izniyle insallh sizlerdende hayrli haberler gelirKuzum ben strip kullandım ama bi türlü pik olmadıkaset kullanan bi arkadaşın c çizgisi bile aşırı silikti falan çok yorumlayamadık bu ay testleri anlayacağın
İnşallah canım benimAyyy darisi basima yaaahalime bak yumurtayi gormk icin dua ediyrum sansizligimami yanayim sen tut ilk defa ovü testi dene o ay yumurtlama göreme
Hadi yaa Ay vallhi bende sasrdim siz benden daha tecrubelsiniz iste ben daha 2.ay ovü testi kullnicam bilmiyrum ki insallh gorurrum kizlar atarim buarayda yorumlariz allhin izniyle insallh sizlerdende hayrli haberler gelir
Amin inşallah canımHayırlı zamanda olsun inşallah bebeğim
ben çektirdim ama hiç hatırlamıyorum regliden ne kadar sonra çekildiğini falan.
İNşallah test çizgisi değildir de gelmez beklediğin regl kuzum
Aaaa öyle mi? Senin ne zamandı bat canım ?Kendimle beraber evet el ele kasıma gittik
Ay hadi inşallahAaaa öyle mi? Senin ne zamandı bat canım ?Bizi henüz uğurlamış sayılmazsınız kırmızı kart gelince bineceğiz biz bir sonraki trene
Bence benim de yarın bir hareketlilik olur. Aman olsun ya bebek yoksa en azından ilaç alırım böyle kendi kendimize kuruntu yapıyoruz aman ilaç içmeyelim aman bir şey olur diye boşa bir sürü sancı yaniAy hadi inşallahyarın anam benim bat, çok kahverengi geliyor şu an
Valla benim boğaz çok kötü ciğerlerim yırtıldı, zaten kötü bi öksürüğüm vardır ciğerden gelir yani iyice kötüleşti, belki olabilir diye ilaç da almadım.Bence benim de yarın bir hareketlilik olur. Aman olsun ya bebek yoksa en azından ilaç alırım böyle kendi kendimize kuruntu yapıyoruz aman ilaç içmeyelim aman bir şey olur diye boşa bir sürü sancı yani
Ah kıyamam canım çok geçmiş olsunValla benim boğaz çok kötü ciğerlerim yırtıldı, zaten kötü bi öksürüğüm vardır ciğerden gelir yani iyice kötüleşti, belki olabilir diye ilaç da almadım.Yarın kesin gelirse salı hem hormon testi vereyim sağlık ocağına hem de şu boğazıma çare olsun, dediğin gibi hayırlısı olcak böyle demek
Kız sabah akşam neden verdinKızlar aşşağıya sabah ile aksam verdiğim hcg sonuclarım sizce normal mi artış ??
Var var enfeksiyon yüksek çıkmıştı zaten de bi umut işteAh kıyamam canım çok geçmiş olsunAynen aynen sen de mutlaka git doktora belli ki enfeksiyon var ciğerlerinde ilaç kullan bir sonraki aya hazırlanalım hızla Valla bu serüven ne kadar daha böyle devam edecek merak içerisindeyim yani
Teşekkürler ederim aminnKesinlikle öyle kuzum. Affetmek lazım ki iyi olalım. En güzelini yapmışsın. Yaşadıkların geçti ve geride kaldı. Allah sana eşini nasip etti hiçbirşey tesadüf değil. Sen çok değerliisn. Ne yaşamış olursak olalım hep değerliyiz. Kimse bizi üzemez. Rabbim dahada iyi yapsın inşallah. Mutluluğunz daim olsun
Birini sağlık ocağında vermistim cuma. Günu oldugu icin pzt ckcak dediler bende dayanamadm aksamı acile gittim öyle oldu isteKız sabah akşam neden verdin
Aşkım laboratuvar farkını göz önünde bulundurmayı unutma hep aynı yerde kan vermeye bak sağlık ocağı 1000 den sonrasını ölçmüyo zaten aklında bulunsunBirini sağlık ocağında vermistim cuma. Günu oldugu icin pzt ckcak dediler bende dayanamadm aksamı acile gittim öyle oldu iste
As bayrakları as geliyor bebişYaaa kuzum aynen içim umut dolu Işıl Işıl hissediyorum.evet doktor aynen öyle söyledi aslında gelişiyor yumurtalar düzenli adet var sperm iyi tüpler açık. Bir de bu durumu takip edelim dedi önümüzdeki ay işte aşılama tedavisine başlayacak o sıvı görünürse tedaviyi iptal edip o işlemi yapacak
Yok bebisim ya daha 7 8 gun tuplerde dolascak da sonra yerlesme genelde. Ama simdi tek degere de anlam yuklemeyelim bence. Su onumuzdeki bir kac gun nasil ilerleyecek bir bakalim. Benimki de cok inisli cikisli ilerliyor. Gecen ay da öyleydi
Aynen kuzucum insallah ayni gun aliriz guzel haberiAynen öyle kuzum, benim de dünden beri sağ kasığım çok ağrıyo ama alıştım artık her ay ağrıyo benimbu sefer farklı olarak dün ilişkiden hemen sonra alt karnımda sızı oldu daha önce hiç olmamıştı inşallah bi şeyler olmuştur o zaman desene senle ben aynı gidiyoruz şu an aynı dönemde ikimiz de pozitif görürüz inşalllahh
Canim 48 saat arayla baktirsan daha anlamli olur aslinda. Artis cok guzel ama. Ayni laboratuvarda ve 48 saatlik artis baz aliniyor geneldeKızlar aşşağıya sabah ile aksam verdiğim hcg sonuclarım sizce normal mi artış ??
Hayırlısı inşallah benim ilk kez böyle oluncaa bi şaşırdımYok bebisim ya daha 7 8 gun tuplerde dolascak da sonra yerlesme genelde. Ama simdi tek degere de anlam yuklemeyelim bence. Su onumuzdeki bir kac gun nasil ilerleyecek bir bakalim. Benimki de cok inisli cikisli ilerliyor. Gecen ay da öyleydi
İnşallah kuzummAynen kuzucum insallah ayni gun aliriz guzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?