💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende piki gördüm yumurta çatlayana kadar bende çatladim bu ay
Ayyy darisi basima yaaa halime bak yumurtayi gormk icin dua ediyrum sansizligimami yanayim sen tut ilk defa ovü testi dene o ay yumurtlama göreme
Kuzum ben strip kullandım ama bi türlü pik olmadı kaset kullanan bi arkadaşın c çizgisi bile aşırı silikti falan çok yorumlayamadık bu ay testleri anlayacağın
Hadi yaa Ay vallhi bende sasrdim siz benden daha tecrubelsiniz iste ben daha 2.ay ovü testi kullnicam bilmiyrum ki insallh gorurrum kizlar atarim buarayda yorumlariz allhin izniyle insallh sizlerdende hayrli haberler gelir

İnşallah canım benim sen testlerini at buraya bizi etiketle birlikte bakarız

Hayırlı zamanda olsun inşallah bebeğim
ben çektirdim ama hiç hatırlamıyorum regliden ne kadar sonra çekildiğini falan.
İNşallah test çizgisi değildir de gelmez beklediğin regl kuzum
Amin inşallah canım Valla bana bu kadar ağrının üstüne gebelik haberi gelirse hayatımın şokunu yaşarım Çünkü bu resmen sabahına regl getirecek türden bir ağrı sızı Peki beraber bat beklediklerimizden müjde gelen oldu mu Ben takip edemedim yazışmaları iş yoğunluğu nedeniyle birkaç gündür Şu anda da havaalanındayım uçağım ikinci rötarını yedi bekliyorum onu da regl bekler gibi

Aaaa öyle mi? Senin ne zamandı bat canım ? Bizi henüz uğurlamış sayılmazsınız kırmızı kart gelince bineceğiz biz bir sonraki trene
Ay hadi inşallah yarın anam benim bat, çok kahverengi geliyor şu an

Ay hadi inşallah yarın anam benim bat, çok kahverengi geliyor şu an
Bence benim de yarın bir hareketlilik olur. Aman olsun ya bebek yoksa en azından ilaç alırım böyle kendi kendimize kuruntu yapıyoruz aman ilaç içmeyelim aman bir şey olur diye boşa bir sürü sancı yani

Bence benim de yarın bir hareketlilik olur. Aman olsun ya bebek yoksa en azından ilaç alırım böyle kendi kendimize kuruntu yapıyoruz aman ilaç içmeyelim aman bir şey olur diye boşa bir sürü sancı yani
Valla benim boğaz çok kötü ciğerlerim yırtıldı, zaten kötü bi öksürüğüm vardır ciğerden gelir yani iyice kötüleşti, belki olabilir diye ilaç da almadım. Yarın kesin gelirse salı hem hormon testi vereyim sağlık ocağına hem de şu boğazıma çare olsun, dediğin gibi hayırlısı olcak böyle demek

Ah kıyamam canım çok geçmiş olsun Aynen aynen sen de mutlaka git doktora belli ki enfeksiyon var ciğerlerinde ilaç kullan bir sonraki aya hazırlanalım hızla Valla bu serüven ne kadar daha böyle devam edecek merak içerisindeyim yani

Var var enfeksiyon yüksek çıkmıştı zaten de bi umut işte sağ ol kuşum

Teşekkürler ederim aminn kesinlikle ilk önce kendimize değer vermeliyiz

Birini sağlık ocağında vermistim cuma. Günu oldugu icin pzt ckcak dediler bende dayanamadm aksamı acile gittim öyle oldu iste
Aşkım laboratuvar farkını göz önünde bulundurmayı unutma hep aynı yerde kan vermeye bak sağlık ocağı 1000 den sonrasını ölçmüyo zaten aklında bulunsun

As bayrakları as geliyor bebiş

Kızlar günaydın, bu kadar erken yerleşme düşüşü olmaz demi S simurgggg
Yok bebisim ya daha 7 8 gun tuplerde dolascak da sonra yerlesme genelde. Ama simdi tek degere de anlam yuklemeyelim bence. Su onumuzdeki bir kac gun nasil ilerleyecek bir bakalim. Benimki de cok inisli cikisli ilerliyor. Gecen ay da öyleydi

Aynen kuzucum insallah ayni gun aliriz guzel haberi

Yok bebisim ya daha 7 8 gun tuplerde dolascak da sonra yerlesme genelde. Ama simdi tek degere de anlam yuklemeyelim bence. Su onumuzdeki bir kac gun nasil ilerleyecek bir bakalim. Benimki de cok inisli cikisli ilerliyor. Gecen ay da öyleydi
Hayırlısı inşallah benim ilk kez böyle oluncaa bi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…