💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok canım gebelik haberi gelmedi daha bir arkadşın testleri silik çıkmıştı ama regl oldu
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım hayırlı zamanda kavuşalık bebişlerimize

Kızlar reglim 7 gün sürer bugün 3. Günüm çok az geliyor ve rahmimde batmalar var ben bu ayı kendimde çözemedim benim gibi yaşayan var mı acaba

Kızlar reglim 7 gün sürer bugün 3. Günüm çok az geliyor ve rahmimde batmalar var ben bu ayı kendimde çözemedim benim gibi yaşayan var mı acaba
Seni yakandan tutup doktora götüresim var

Kızlar günaydın bugün reglimin 3. Günü ama resmen bitti sadece 2 gün sürdü çok garip geldi ilk kez başıma geliyor . 10.45 de doktor randevum var luteal fazın kısa sürmesini de konuşucam reglin 2 gün sürmesini de bakalım hayırlısı. Hormonlara da bakar muhtemelen bugün inşallah güzel haberlerle gelirim size

Canım lutealin kısa sürdüğünü nerden anladın

Canım lutealin kısa sürdüğünü nerden anladın
Kuzum geçen ay yumurtlamanın 10.günü regl olmuştum bu ayda 11.günü regl oldum normal gelmedi bana. Burdan bi arkadaş da yazmıştı geçen ay 10.gün olduğumda ilk yerleşme sandık ama sonra regle dönünce Protestan değeri normal olmayabilir demişti o yüzden

Anladım canımcım hayırlı haberlerle gel inşallah

Ay benide haberdar et olur mu kuzum şuan ben sensin

Merhaba arkadaşlar regil 2gün var ama bugün biraz agrım oldu ve az bişey pembe lekelenmem oldu acaba bu ay tuttumu haziran ayında düşük yapmıştım inşallah
olmuştur yaa acaba kaset test yapsam çıkarmı bugün

Bat a ne kadar var canım ? Benim 4/5 gün var ama aynı böyle kör oldum , siyah gölgeleri değilde pembe çizgileri dikkate alın dedi bir arkadaş kaldırdım çöpe attım :)
Bat a 6gün var kuzum garipten görüyo gibi oluyorum ama yok yani daha bişi

Günaydın kızlarım. Hepinize güzel bir hafta diliyorum. Bu innovita testleri beni kanser etti bu ay ama sanırım benim yumurta çatlamış bugün silik çıktı 3 gün koyuluktan sonra çok şükür. Ateşim de düşmüş gibi görünüyor ama 3 gün sonra anlaşılır net olarak yükselişe geçince.. Uygulamaya göre baksaydım günümü kaçırmıştım 4 gün önceyi gösteriyordu yumurtlamam. Bence hem idrar testi hem uygulama ile eş zamanlı gitmek daha mantıklı. Hatta ateşe ben güvenmiyorum artık pek nedense ama bakmadan da edemiyorum...Bugün siliği görünce sabahın 6 sı değerlendirdik işe gelmeden zar zor boşa gitmesin diye. Makyajımı bile yatakta yaptım elimde ayna :)))) Akşam yine değerlendirir sonra ara veririm. Eşim için de benim içinde artık kabak tadı vermeye başladı resmen görev gibi.O da yoruldu ve bıktı ben de.. Görev gibi olmasın diyorlar heryerde de nasıl olmasın. Verimli gün kaçmasın diye mecbur görev gibi oluyor. Allah verene de veriyor en alakasız günlerde.. Bilmiyorumm... Hepimiz için zor süreçler kızlar. Allah hepimizin şu çabalarını boşa çevirmesin. Bu ay bekleyen herkes hcg de çift çizgileri görsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…