- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.381
Yok canım gebelik haberi gelmedi daha bir arkadşın testleri silik çıkmıştı ama regl olduAmin inşallah canımValla bana bu kadar ağrının üstüne gebelik haberi gelirse hayatımın şokunu yaşarım Çünkü bu resmen sabahına regl getirecek türden bir ağrı sızı Peki beraber bat beklediklerimizden müjde gelen oldu mu Ben takip edemedim yazışmaları iş yoğunluğu nedeniyle birkaç gündür Şu anda da havaalanındayım uçağım ikinci rötarını yedi bekliyorum onu da regl bekler gibi
Test yap testKızlar reglim 7 gün sürer bugün 3. Günüm çok az geliyor ve rahmimde batmalar var ben bu ayı kendimde çözemedimbenim gibi yaşayan var mı acaba
O testt yarın sabaha kaldım kuzum varsa artsın yoksa düşsün diyeTest yap test
Seni yakandan tutup doktora götüresim varKızlar reglim 7 gün sürer bugün 3. Günüm çok az geliyor ve rahmimde batmalar var ben bu ayı kendimde çözemedimbenim gibi yaşayan var mı acaba
Canım lutealin kısa sürdüğünü nerden anladınKızlar günaydın bugün reglimin 3. Günü ama resmen bitti sadece 2 gün sürdü çok garip geldi ilk kez başıma geliyor . 10.45 de doktor randevum var luteal fazın kısa sürmesini de konuşucam reglin 2 gün sürmesini de bakalım hayırlısı. Hormonlara da bakar muhtemelen bugün inşallah güzel haberlerle gelirim size
Kuzum geçen ay yumurtlamanın 10.günü regl olmuştum bu ayda 11.günü regl oldum normal gelmedi bana. Burdan bi arkadaş da yazmıştı geçen ay 10.gün olduğumda ilk yerleşme sandık ama sonra regle dönünce Protestan değeri normal olmayabilir demişti o yüzdenCanım lutealin kısa sürdüğünü nerden anladın
Anladım canımcım hayırlı haberlerle gel inşallahKuzum geçen ay yumurtlamanın 10.günü regl olmuştum bu ayda 11.günü regl oldum normal gelmedi bana. Burdan bi arkadaş da yazmıştı geçen ay 10.gün olduğumda ilk yerleşme sandık ama sonra regle dönünce Protestan değeri normal olmayabilir demişti o yüzden
Kız götürseneeSeni yakandan tutup doktora götüresim var
Ay benide haberdar et olur mu kuzum şuan ben sensinKızlar günaydın bugün reglimin 3. Günü ama resmen bitti sadece 2 gün sürdü çok garip geldi ilk kez başıma geliyor . 10.45 de doktor randevum var luteal fazın kısa sürmesini de konuşucam reglin 2 gün sürmesini de bakalım hayırlısı. Hormonlara da bakar muhtemelen bugün inşallah güzel haberlerle gelirim size
Hahahah ederim tabi canım benim merak etmeAy benide haberdar et olur mu kuzum şuan ben sensin
Bat a ne kadar var canım ? Benim 4/5 gün var ama aynı böyle kör oldum , siyah gölgeleri değilde pembe çizgileri dikkate alın dedi bir arkadaş kaldırdım çöpe attım :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelHahahah ederim tabi canım benim merak etme
Bat a 6gün var kuzum garipten görüyo gibi oluyorum ama yok yani daha bişiBat a ne kadar var canım ? Benim 4/5 gün var ama aynı böyle kör oldum , siyah gölgeleri değilde pembe çizgileri dikkate alın dedi bir arkadaş kaldırdım çöpe attım :)
Belirtilerin var mı kuzum senin ?Bat a ne kadar var canım ? Benim 4/5 gün var ama aynı böyle kör oldum , siyah gölgeleri değilde pembe çizgileri dikkate alın dedi bir arkadaş kaldırdım çöpe attım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?