- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.401
yok kuzucum sadece adet olacağım onun ağrısı var .. 20/21 i gibi . Sen de var mı ?Belirtilerin var mı kuzum senin ?
Benimde 21 i görünüyor sistemde bende var belirti hatta bugün ateş te yükseldi ama bilmiyorum kuzum umutlanmakta istemiyorumNe
yok kuzucum sadece adet olacağım onun ağrısı var .. 20/21 i gibi . Sen de var mı ?
Geçen ay o kadar belirti yaşadımki teste bile gerek yok ben hamileyim diyordumBenimde 21 i görünüyor sistemde bende var belirti hatta bugün ateş te yükseldi ama bilmiyorum kuzum umutlanmakta istemiyorum
Geçen ay o kadar belirti yaşadımki teste bile gerek yok ben hamileyim diyordumUmutlanmak istemiyorum ben de senin gibi zaten fazlaca da ağrım var . Ama bak senin ateşin var belirtin var adete daha 6 günün var her sabah bi tane yap inşallah gitgide koyulaşır ve görürüz
Canım haber ver bize de doktor muayenesinden sonra bir doktordan luteal fazın tüm kadınlarda aynı olduğunu 14 gün sürdüğünü duymuştum. Umarım bir sorun yoktur.Kızlar günaydın bugün reglimin 3. Günü ama resmen bitti sadece 2 gün sürdü çok garip geldi ilk kez başıma geliyor . 10.45 de doktor randevum var luteal fazın kısa sürmesini de konuşucam reglin 2 gün sürmesini de bakalım hayırlısı. Hormonlara da bakar muhtemelen bugün inşallah güzel haberlerle gelirim size
Aynen öyle yapacakta bir şeyimiz kalmıyor zaten çaresizlik hissediyor insan ama takdiri İlahi, nasipte varsa elbet gelecek bir gün elimizden geleni yapıp tevekkül etmeye devamAynen kuzum geçen ay bende öyleydim dinledim vücudumu , dinlerken yok dedim ya var bişi sonu hüsranbu ay bilmiyorum inşallah vardır ama az kaldı her gün birer tane yapıp bata kadar bekliyim diyorum kuzum
Aynen öyle balım inşallah nasip etsin Allah tez zamanda herkeseAynen öyle yapacakta bir şeyimiz kalmıyor zaten çaresizlik hissediyor insan ama takdiri İlahi, nasipte varsa elbet gelecek bir gün elimizden geleni yapıp tevekkül etmeye devam
Bu sabahki testinmi kuzumyok kuzucum sadece adet olacağım onun ağrısı var .. 20/21 i gibi . Sen de var mı ?
merhaba. Sonucunuz negatif gibi görünüyor , diğer çizgiyi göremedim benGünaydin hanimlar benim bat 19 ekim bu sabah test yaptim böyle cikti ne dersiniz? hamile olsam daha koyu olmasi gerekmezmiydi
Günaydın kızlar hastalarım var gidip alamadım testi ama yarın evdeyim izinliyim alabilirim. Hemde direk sabah ilk idrarla yaparım. Ateşimi ölçtüm yüksek seyrediyor neden bilmiyorum bugün bat günüm. Dün ya da yarın da bat olabilir 1 gün ön 1 gün ileri değişebiliyorİnşallah canımm ama boşuna değil gibi sankiiateşini de ölçer ölçmez yaz sabah, inşallah yine yüksektir
Evet çiçeğim olsaydı mantıken günden bir tık belirgin olması gerekirdi .. geçti bu ay daBu sabahki testinmi kuzum
Adet olmadım yanımada ped aldım böylede kendimi hazırlamış biriyim
Kısmet kasıma balım ya Allahım sen nasip etEvet çiçeğim olsaydı mantıken günden bir tık belirgin olması gerekirdi .. geçti bu ay da
kız alsan ya bi test hey Allahım ya yap dedimde yapmaz yapma dedimde yaparAdet olmadım yanımada ped aldım böylede kendimi hazırlamış biriyim
Canım bu ay benim innovita da böyle çıktı piki gördükten sonra havuç ye dedi kızlar dolapta kalmış yamuk yumuk havucu bile yedim. Bu görev gibi olmasın konusunda çok çok haklısın bende pikten sonraki çatlamayi değerlendiremedim malesef eşim sehir dışına çıktı. Bu verimli günleri değerlendirme konusu kabak tadı verdi inan benim için de. Yataktan direkt çıkmadan popo altına yastık koyup beklemek bile amacımızı belli ederken nasıl görev gibi olmasın di miGünaydın kızlarım. Hepinize güzel bir hafta diliyorum. Bu innovita testleri beni kanser etti bu ay ama sanırım benim yumurta çatlamış bugün silik çıktı 3 gün koyuluktan sonra çok şükür. Ateşim de düşmüş gibi görünüyor ama 3 gün sonra anlaşılır net olarak yükselişe geçince.. Uygulamaya göre baksaydım günümü kaçırmıştım 4 gün önceyi gösteriyordu yumurtlamam. Bence hem idrar testi hem uygulama ile eş zamanlı gitmek daha mantıklı. Hatta ateşe ben güvenmiyorum artık pek nedense ama bakmadan da edemiyorum...Bugün siliği görünce sabahın 6 sı değerlendirdik işe gelmeden zar zor boşa gitmesin diye. Makyajımı bile yatakta yaptım elimde ayna :)))) Akşam yine değerlendirir sonra ara veririm. Eşim için de benim içinde artık kabak tadı vermeye başladı resmen görev gibi.O da yoruldu ve bıktı ben de.. Görev gibi olmasın diyorlar heryerde de nasıl olmasın. Verimli gün kaçmasın diye mecbur görev gibi oluyor. Allah verene de veriyor en alakasız günlerde.. Bilmiyorumm... Hepimiz için zor süreçler kızlar. Allah hepimizin şu çabalarını boşa çevirmesin. Bu ay bekleyen herkes hcg de çift çizgileri görsün inşallah..Eki Görüntüle 3318542 Eki Görüntüle 3318544
Canım daha erkenmis hiç panik olma. Pozitif için daha vakit var tabi erken öğrenmek istiyoruz. Birbirimizi telkin edelim burdanBat a 6gün var kuzum garipten görüyo gibi oluyorum ama yok yani daha bişi
Hahahaha yaramaz çocuk gibiyim dimikız alsan ya bi test hey Allahım ya yap dedimde yapmaz yapma dedimde yapar
Al benden de o kadar , takip etmeyim diyorum ovulasyon testi pik yapmış karşımda duruyor :)) e ondan sonra da hadi belirti bekle test yap ateş ölç bilmem ne .. 3 aydır aynı döngüdeyim. Yaşta geç olunca göz göre göre keyfe bırakamıyorum bi geç kalmışlık hissi gelip çarpıyorCanım bu ay benim innovita da böyle çıktı piki gördükten sonra havuç ye dedi kızlar dolapta kalmış yamuk yumuk havucu bile yedim. Bu görev gibi olmasın konusunda çok çok haklısın bende pikten sonraki çatlamayi değerlendiremedim malesef eşim sehir dışına çıktı. Bu verimli günleri değerlendirme konusu kabak tadı verdi inan benim için de. Yataktan direkt çıkmadan popo altına yastık koyup beklemek bile amacımızı belli ederken nasıl görev gibi olmasın di miinşallah bu ay güzel haberlerimiz gelir de su işten kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?