💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benimde 21 i görünüyor sistemde bende var belirti hatta bugün ateş te yükseldi ama bilmiyorum kuzum umutlanmakta istemiyorum
Geçen ay o kadar belirti yaşadımki teste bile gerek yok ben hamileyim diyordum Umutlanmak istemiyorum ben de senin gibi zaten fazlaca da ağrım var . Ama bak senin ateşin var belirtin var adete daha 6 günün var her sabah bi tane yap inşallah gitgide koyulaşır ve görürüz

Aynen kuzum geçen ay bende öyleydim dinledim vücudumu , dinlerken yok dedim ya var bişi sonu hüsran bu ay bilmiyorum inşallah vardır ama az kaldı her gün birer tane yapıp bata kadar bekliyim diyorum kuzum

Canım haber ver bize de doktor muayenesinden sonra bir doktordan luteal fazın tüm kadınlarda aynı olduğunu 14 gün sürdüğünü duymuştum. Umarım bir sorun yoktur.

Aynen kuzum geçen ay bende öyleydim dinledim vücudumu , dinlerken yok dedim ya var bişi sonu hüsran bu ay bilmiyorum inşallah vardır ama az kaldı her gün birer tane yapıp bata kadar bekliyim diyorum kuzum
Aynen öyle yapacakta bir şeyimiz kalmıyor zaten çaresizlik hissediyor insan ama takdiri İlahi, nasipte varsa elbet gelecek bir gün elimizden geleni yapıp tevekkül etmeye devam

Günaydin hanimlar benim bat 19 ekim bu sabah test yaptim böyle cikti ne dersiniz? hamile olsam daha koyu olmasi gerekmezmiydi

Eklentiler

• 88BD73F3-E93E-4E9C-B02C-69F611130054.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 80
İnşallah canımm ama boşuna değil gibi sankii ateşini de ölçer ölçmez yaz sabah, inşallah yine yüksektir
Günaydın kızlar hastalarım var gidip alamadım testi ama yarın evdeyim izinliyim alabilirim. Hemde direk sabah ilk idrarla yaparım. Ateşimi ölçtüm yüksek seyrediyor neden bilmiyorum bugün bat günüm. Dün ya da yarın da bat olabilir 1 gün ön 1 gün ileri değişebiliyor

Eklentiler

• IMG_9655.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 66
Canım bu ay benim innovita da böyle çıktı piki gördükten sonra havuç ye dedi kızlar dolapta kalmış yamuk yumuk havucu bile yedim. Bu görev gibi olmasın konusunda çok çok haklısın bende pikten sonraki çatlamayi değerlendiremedim malesef eşim sehir dışına çıktı. Bu verimli günleri değerlendirme konusu kabak tadı verdi inan benim için de. Yataktan direkt çıkmadan popo altına yastık koyup beklemek bile amacımızı belli ederken nasıl görev gibi olmasın di mi inşallah bu ay güzel haberlerimiz gelir de su işten kurtuluruz

kız alsan ya bi test hey Allahım ya yap dedimde yapmaz yapma dedimde yapar
Hahahaha yaramaz çocuk gibiyim dimi aşkolar doktorum gelcek şimdi sabahta hastalar vardı gidemedim. Yarın müsaitim eğer adetim gelmezse koşuyorum eczaneye. Kaset test alırım bir tane gelirim birşey yiyip içmeden yaparım. Hop pozitifti sağlık ocağına devam. Tabi önce size aticam bütün bunlar olmaz adetcik gelirse de diğer ay inşallah

Al benden de o kadar , takip etmeyim diyorum ovulasyon testi pik yapmış karşımda duruyor :)) e ondan sonra da hadi belirti bekle test yap ateş ölç bilmem ne .. 3 aydır aynı döngüdeyim. Yaşta geç olunca göz göre göre keyfe bırakamıyorum bi geç kalmışlık hissi gelip çarpıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…