💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sen kaç yaşındasın canım

Oncesini degerlendirdiysen o da olur kuzum.Bazilari oncesi cok daha onemli diyor.Bi umut iste ben de bilmezine ne okuyorsam ona gore deniyorum biseyler :) Bakalim guzel haberlerle insallah

Kizlar 11 ekimde yumurtlama 12sinde de catlama gördüm bugün kasik ağrısi ve goguslerim patlicak gibi şişti adetime 9 10 gün var sizce neden olur böyle adetten adetten 1 gün önce agrirdi kasiklarim

Kızlar sonunda eşimi ikna ettim yeniden sperm testi vereceğiz durumumuzu öğrenip gerekirse tedavi uygulanacak. İzmir'de sizlerin bildiği hastane var mı testi yaptırabileceğimiz uygun fiyatlı ve testin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı nette baktığımda fiyatlar çok uçuk 5 ila 8 arası yazıyor

Oncesini degerlendirdiysen o da olur kuzum.Bazilari oncesi cok daha onemli diyor.Bi umut iste ben de bilmezine ne okuyorsam ona gore deniyorum biseyler :) Bakalim guzel haberlerle insallah
Tek geceyle gebe kalanlar var diyorum bazen, bazen de üst üste değil gün aşırıyi pik zamanı ayarlayamiyoruz diyorum kısmet artık kuzum inşallah güzel haberlerle geliriz

Zumruduanka96 canım ben 15'i dedim sat için ama hala gelmedi bende hala kahverengi ya, bunu sayıyor muyuz acaba başlangıç için yoksa tam gelmesi gerekiyor mu

Kızlar bugün 8. Günüm ateşim düşük çıktı ya

Eklentiler

• 14319A69-A6F7-46DA-A9AB-D3902B93B3D4.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 32
Bat a 6gün var kuzum garipten görüyo gibi oluyorum ama yok yani daha bişi
Canım daha çok erkenmiş, evet 6 gün kala öğrenen arkadaşlar çok nadir var ama kişiden kişiye değişiyor. O yüzden biraz daha sabır

Ben hep kendimden bu örneği veriyorum ilk gebeliğimde 4 gün kala akşamı test yaptığımda gölge bile yoktu, ertesi gün sabah yaptığımda çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi

Merhaba.
SAT 23 Eylül
BAT 21 Ekim

İki günde bir yapıcam canım bat a kadar bakalım artık nasip

Ben de ilk gebeliğimde adet günü çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…