💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben de 35im, maşallaah anneannene idolümüz oldu şuan
Hikayesi trajik ama canım hamile kaldığını farkedince düşürmeye de çalışmış anneciğimi iki kere iğne olmuş düşmesi için ama tutunmus annem hayata da ananeme de. Çok farklı bu süreç bizde elimizi açtık bir evlat nasip olsun diye bekliyoruz elimizden geleni yapıyoruz.

Yaa gerçekten trajikmiş. İşte olacağı varsa da nasıl oluyor. Kız millet geri çekilme yöntemiyle korunuyor, şak diye hamile kalıyor. Biz gününü saatini hesaplayıp, özene bözene deniyoruz olmuyor Allah nasip etsin inşallah artık

Merhaba. Benimde reglime 5 gün var. Dün hem kan verdim hemde erken gebelik testi yaptım. 6 aydır bekliyorum. Nasıl bi sabırsızlık işlediyse kanıma ikisi de negatif. HCG 0.1 çıktı. Hala bi umut içindeyim caba yükselir mi diye.
Daha önceki gebeliğim 20 haftalıkken sonlandı. Çok üzülüyorum.
Doktora da gidiyorum bi sıkıntı yok. Folik asit kullanıyorum. Ne bilim her şey Allah ın takdiri onu da biliyorum.
Yazınızı okuyunca bi umutlandım yine

Günaydınnn kızçeler ben 16.günümdeyim dünü pik kabul ediyorum doğru dimi ? Buna göre Geri sayım başlasın

Eklentiler

• IMG_20231016_123808_521.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar SureLap gebelik testi kullanan varmı kuruma çizgisi yapıyor mu internette kuruma çizgisi yapmıyor yazıyordu o yüzden aldım

Kız 3 gündür yüksek gidiyor sen boşa beklersin adeti yaaa bugün al bugünnnn çatlarımmm

Kızlar doktordan çıktım ama size merak ettiğiniz cevapları veremicem geçen ay yumurtlamam olmuş herşey yolunda ama doktorum artık benim yapabileceğim bişey kalmadı deyip tüp bebeğe yönlendirdi . Tüp bebek doktoruyla görüştüm 0,19 amh değeriyle kaybedecek bir ayın daha yok hemen başlamamız lazım dedi şansın zaten zor dedi falan filan bi yerden sonra beynim uğuldamaya başladı duyamadım yarına kadar düşünmek için izin istedim çıktım .

sacibelinde Basakbasak1

Kuzumm çok geçmiş olsunn lütfen üzülme

Kaybın için çok üzüldüm canım.
Allah tez vakitte sağlıklı bir gebelik ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle sorununuzda yokmuş her zaman umut vardır, sadece bebişler doğru zamanı bekliyor

Kızlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim 30-34 günde bir regli oluyorum bugün 30. günüm regli olmadım henüz ama aşırı mide bulantım var dün ve bugün ateşim yüksek ve sürekli şişkinlik var. Dün test yaptım negatifti yinede hamile olma şansım var mı sizce

Canım doktorlar bazen böyle umutsuz sert konuşuyor ama üzülme Allahtan umut kesilmez. Burda senin amh değerinde kendiliğinden hamile kalanları okumuştum, ama herşey nasip kısmet.
Bugün bir düşün kafanı dinle, belki sonra başka bir doktorla daha görüşüp öyle karar verirsin. Herşey gönlünce olsun

Çok teşekkür ediyorum. Dualarınızda bulunmak isterim. Umarım sağlıklı ve zamanlı bir şekilde olur. İnanın çok üzülüyorum şu an bile ağlamak geliyor içimden. Yaş ilerleyince daha bi kötü düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…