- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.461
İnşalllah öyledir diyelimmmBen de anlamıyorum kuzum ya, acaba yerleşme düşüşü böyle bişey mi diye düşündüm
Bugün testlerim geliyor çıkmayacağını bildiğim halde bi yapıcam
Akşam için bi profesöre randevu aldım canım 17.40 da tüp bebek de yapıyor onunla görüşüp uygun bulursa tedaviye başlicam sanırım artık çok yoruldum sanırım bekledikçe de daha zorlaşıyor herşey bakalım nasip kısmetCanım doktorlar bazen böyle umutsuz sert konuşuyor ama üzülme Allahtan umut kesilmez. Burda senin amh değerinde kendiliğinden hamile kalanları okumuştum, ama herşey nasip kısmet.
Bugün bir düşün kafanı dinle, belki sonra başka bir doktorla daha görüşüp öyle karar verirsin. Herşey gönlünce olsun
Arap kadınları karanfil çok tüketirler birçok baharatı da sosyal medyada son zamanlar özellikle Arap paylaşımlarına denk geldim karanfil+gebelik testleriyle doluydu hemen araştırmaya koyuldum ve bu mükemmel bilgiyle karşılaştım isterseniz bunu deneyinKızlar doktordan çıktım ama size merak ettiğiniz cevapları veremicem geçen ay yumurtlamam olmuş herşey yolunda ama doktorum artık benim yapabileceğim bişey kalmadı deyip tüp bebeğe yönlendirdi . Tüp bebek doktoruyla görüştüm 0,19 amh değeriyle kaybedecek bir ayın daha yok hemen başlamamız lazım dedi şansın zaten zor dedi falan filan bi yerden sonra beynim uğuldamaya başladı duyamadım yarına kadar düşünmek için izin istedim çıktım .
Kuzum arkadaşım 0.60 ile kaldı bu ay sonunda doğuruyor hiç korkma üzülme dua et bak Herşey allahtan sakın üzülmeKızlar doktordan çıktım ama size merak ettiğiniz cevapları veremicem geçen ay yumurtlamam olmuş herşey yolunda ama doktorum artık benim yapabileceğim bişey kalmadı deyip tüp bebeğe yönlendirdi . Tüp bebek doktoruyla görüştüm 0,19 amh değeriyle kaybedecek bir ayın daha yok hemen başlamamız lazım dedi şansın zaten zor dedi falan filan bi yerden sonra beynim uğuldamaya başladı duyamadım yarına kadar düşünmek için izin istedim çıktım .
Tam söküldüğün tarihi sayarız kuzum acaba yerleşmemi yaZumruduanka96 canım ben 15'i dedim sat için ama hala gelmedi bende hala kahverengi ya, bunu sayıyor muyuz acaba başlangıç için yoksa tam gelmesi gerekiyor mu
Canım en azından hamile kalabildigini biliyorsun problem olsa gebe kalmazsın öyle düşün mental olarak rahatlamaya çalışın hem sen hem eşin. Daha çok varmış bat a inşallah çift cizgini görürüzMerhaba. Benimde reglime 5 gün var. Dün hem kan verdim hemde erken gebelik testi yaptım. 6 aydır bekliyorum. Nasıl bi sabırsızlık işlediyse kanımaikisi de negatif. HCG 0.1 çıktı. Hala bi umut içindeyim caba yükselir mi diye.
Daha önceki gebeliğim 20 haftalıkken sonlandı. Çok üzülüyorum.
Doktora da gidiyorum bi sıkıntı yok. Folik asit kullanıyorum. Ne bilim her şey Allah ın takdiri onu da biliyorum.
Yazınızı okuyunca bi umutlandım yine
Canım umutsuzluğa kapılma dün biri düşük amh ile hamile kalan bir arkadaşını yazdı burada. Hemde doğal yollarla. Doktorlar önce kötüyü söylüyor malesef yumurtlaman da olmuş geçen ay. Tüp bebek sürecine başlarsın olmadı. Kimler ne sorunlarla gebe kalıyor. Forumların birinde okumuştum senin yumurtan yok bana bişi vereceksin ki olacak diyen doktoru olan bir kadın vardı ve gebelik hikayesini anlatmıştı. Bulursam seninle de paylaşırım. İnşallah seninde güzel haberlerini alacagiz
Çok teşekkür ederimCanım en azından hamile kalabildigini biliyorsun problem olsa gebe kalmazsın öyle düşün mental olarak rahatlamaya çalışın hem sen hem eşin. Daha çok varmış bat a inşallah çift cizgini görürüz
Yerleşme düşüşüne benziyor hadi inşallah
27 si görünüyordu ama erken yumurtlayinca öne cekildi sanıyorum 25 i gibi regl olmam lazım yaniBat ne zaman
Ayy yerleşme düşüşü olmasın buu
Kuzucum yüksek gidip adet günü ya da bir önceki gün düşmezse gebelik düşünülüyormuş senin günün bugün değil mi işte düşmemişNormalde gitmiyormu kuzum ben bilmiyorum bu konuları. Az önce adet ağrısı gibi vi ağrı oldu 2 dakika sürdü geçti
Çok teşekkür ederim canım ister istemez üzülüyorum içim gidiyor sanki doktor konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum . Bi yandan beklemek istiyorum sanki buna ihtiyacım varmış gibi ama bi yandan her geçen gün değerim daha da düşüyor bebek hayalinden uzaklaşıyorum gibi o kadar zor bi süreç ki Allahım bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin inşallahKuzum arkadaşım 0.60 ile kaldı bu ay sonunda doğuruyor hiç korkma üzülme dua et bak Herşey allahtan sakın üzülme
Çok teşekkür ederim kuzum çok üzüldüm bi anda nefesim kesildi sanki evet zaten biliyordum amh düşüklüğünü ama birden böyle yüzüme pat pat söyleyince doktor ne dicemi şaşırdım. Akşama başka bi doktora randevu aldım bakalım onunla görüşücem oda uygun bulursa başlicam hemenCanım umutsuzluğa kapılma dün biri düşük amh ile hamile kalan bir arkadaşını yazdı burada. Hemde doğal yollarla. Doktorlar önce kötüyü söylüyor malesef yumurtlaman da olmuş geçen ay. Tüp bebek sürecine başlarsın olmadı. Kimler ne sorunlarla gebe kalıyor. Forumların birinde okumuştum senin yumurtan yok bana bişi vereceksin ki olacak diyen doktoru olan bir kadın vardı ve gebelik hikayesini anlatmıştı. Bulursam seninle de paylaşırım. İnşallah seninde güzel haberlerini alacagiz
seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah en kısa zamanda dualarını kabul etsinÇok teşekkür ederim canım ister istemez üzülüyorum içim gidiyor sanki doktor konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum . Bi yandan beklemek istiyorum sanki buna ihtiyacım varmış gibi ama bi yandan her geçen gün değerim daha da düşüyor bebek hayalinden uzaklaşıyorum gibi o kadar zor bi süreç ki Allahım bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin inşallah
Ya ateş takibi ne acaba
Ben kuzum en büyük örneği benim. Kışın aylarca iki günde bir denedim. Çok yorucuydu. Yazın kafam rahattı o ay 3 ilişki oldu biri tuttuTek geceyle gebe kalanlar var diyorum bazen, bazen de üst üste değil gün aşırıyi pik zamanı ayarlayamiyoruz diyorum kısmet artık kuzum inşallah güzel haberlerle geliriz
Aaa evet ama sabah 1 kere mi ölçülcek kuzum ? Gün içinde bakmicam dimiKuzucum yüksek gidip adet günü ya da bir önceki gün düşmezse gebelik düşünülüyormuş senin günün bugün değil mi işte düşmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?