💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Akşam için bi profesöre randevu aldım canım 17.40 da tüp bebek de yapıyor onunla görüşüp uygun bulursa tedaviye başlicam sanırım artık çok yoruldum sanırım bekledikçe de daha zorlaşıyor herşey bakalım nasip kısmet

Arap kadınları karanfil çok tüketirler birçok baharatı da sosyal medyada son zamanlar özellikle Arap paylaşımlarına denk geldim karanfil+gebelik testleriyle doluydu hemen araştırmaya koyuldum ve bu mükemmel bilgiyle karşılaştım isterseniz bunu deneyin

Eklentiler

• IMG_20231016_132210.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20231016_132201.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 60
Kuzum arkadaşım 0.60 ile kaldı bu ay sonunda doğuruyor hiç korkma üzülme dua et bak Herşey allahtan sakın üzülme

Canım en azından hamile kalabildigini biliyorsun problem olsa gebe kalmazsın öyle düşün mental olarak rahatlamaya çalışın hem sen hem eşin. Daha çok varmış bat a inşallah çift cizgini görürüz

Canım umutsuzluğa kapılma dün biri düşük amh ile hamile kalan bir arkadaşını yazdı burada. Hemde doğal yollarla. Doktorlar önce kötüyü söylüyor malesef yumurtlaman da olmuş geçen ay. Tüp bebek sürecine başlarsın olmadı. Kimler ne sorunlarla gebe kalıyor. Forumların birinde okumuştum senin yumurtan yok bana bişi vereceksin ki olacak diyen doktoru olan bir kadın vardı ve gebelik hikayesini anlatmıştı. Bulursam seninle de paylaşırım. İnşallah seninde güzel haberlerini alacagiz

Çok teşekkür ederim
Rahatlamaya çalışıyorum ama reglim yaklaştıkça aşırı bi mutsuzluk çöküyor üzerime. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim

Kuzum arkadaşım 0.60 ile kaldı bu ay sonunda doğuruyor hiç korkma üzülme dua et bak Herşey allahtan sakın üzülme
Çok teşekkür ederim canım ister istemez üzülüyorum içim gidiyor sanki doktor konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum . Bi yandan beklemek istiyorum sanki buna ihtiyacım varmış gibi ama bi yandan her geçen gün değerim daha da düşüyor bebek hayalinden uzaklaşıyorum gibi o kadar zor bi süreç ki Allahım bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim kuzum çok üzüldüm bi anda nefesim kesildi sanki evet zaten biliyordum amh düşüklüğünü ama birden böyle yüzüme pat pat söyleyince doktor ne dicemi şaşırdım. Akşama başka bi doktora randevu aldım bakalım onunla görüşücem oda uygun bulursa başlicam hemen

seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah en kısa zamanda dualarını kabul etsin

Tek geceyle gebe kalanlar var diyorum bazen, bazen de üst üste değil gün aşırıyi pik zamanı ayarlayamiyoruz diyorum kısmet artık kuzum inşallah güzel haberlerle geliriz
Ben kuzum en büyük örneği benim. Kışın aylarca iki günde bir denedim. Çok yorucuydu. Yazın kafam rahattı o ay 3 ilişki oldu biri tuttu

Kuzucum yüksek gidip adet günü ya da bir önceki gün düşmezse gebelik düşünülüyormuş senin günün bugün değil mi işte düşmemiş
Aaa evet ama sabah 1 kere mi ölçülcek kuzum ? Gün içinde bakmicam dimi bat günüm bugün dünde olabilirdi bilemiyorum düşük ihtimalle yarında olabilir. Olmadım hala yarın test yapıcaz gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…