💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hadi inşallah iyi haberlerini alırız kuzum benim canını hiç sıkma cidden sen elinden geleni yaptıysan ve kismetinde de varsa o seni gelir bulur.

Ben kuzum en büyük örneği benim. Kışın aylarca iki günde bir denedim. Çok yorucuydu. Yazın kafam rahattı o ay 3 ilişki oldu biri tuttu
Heh şöyle seylere ihtiyacımiz var. Benimde işim inanılmaz stresli bu ayın başından beri onun korkusu saldı inan bugün de zor bir gün geçiriyorum inşallah etkilenmiyorumdur

Heh şöyle seylere ihtiyacımiz var. Benimde işim inanılmaz stresli bu ayın başından beri onun korkusu saldı inan bugün de zor bir gün geçiriyorum inşallah etkilenmiyorumdur
Yok kuzum için rahat olsun. Tek olay düşünmemek evet demek çok kolay elimizde değil biliyorum ben tedaviye başlayacağım diye rahatlamıştım hiç düşünmedim gelişi güzel ilişki oldu. Ve gerçekten sene boyu o 2 günde bir zoraki olan ilişkiden bambaşkaydı çünkü kafamız bizi çok yönlendiriyor

Aynen canım sabah yataktan kalmadan ölçmemiz gerekiyormuş, ayyy bebiş var inşallah yaa

Hahay çok entresan ya cidden bende tüm gün iş telasesi akşam olunca aklıma bebek düşüyor hele şu haftayı bir atlatirsam bakalım. Zaten bekleme modundayim kuzum yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti daha birkaç gün sonra testlere düşerim yine

Kızlar ben geldim iyi haftalar herkese hızlıca selam verip kaçacağım yine çok yogunum yazılanları okuyamadım inşallah güzel gelişmeler vardır herkes iyidir ben cumartesi catladim ama son değerlendirme pik günü cuma oldu maalesef. Hep misafirlerim vardı hafta sonu neyse sağlık olsun diyorum belki önceki ilişkilerden tutar bu arada kaşık ağrılarım devam ediyorum ve tablomla test uyumlu gitmedi her gün aynı saatte kalkmadan ölçmeme rağmen

Yaa merakta bıraktın bizii ama iyi olmana sevindim canımm
Pik günü değerlendirebilmişin neyse ki, inşallah tutar
Ateşi beceremedik mi biz naptık ya

Yaa merakta bıraktın bizii ama iyi olmana sevindim canımm
Pik günü değerlendirebilmişin neyse ki, inşallah tutar
Ateşi beceremedik mi biz naptık ya
İyi olmaya çalışıyorum islerim çok yoğun bu ara aşırı stresli günler geçiriyorum pik günü değerlendirdim evet en azından
Ya hiç anlamadım dikkat ettim aslında baya hafta sonu bile aynı saate uyanıp ölçtüm şu tabloya bak

Eklentiler

• 9BC27914-638F-4FD0-8B98-D14BBCC511C6.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah pozitif gör kuzum

Ayyyy zaten çizgi gördük bizz o gün hayal mayal
Sen gördün eğer gerçekse ciddeen helal olsun tebrik edicem kuzummm aslında ben görmediğim halde üzülmedim ve sanki yansımış ve varmış gibi hisssetmiştim. Nedense için çok rahat yoksa bile mutlaka yakında olcakmış gibi

Merhaba bi kaç gün geçmiş ama sormak istedim benimde testlerim koyulasmadan siliklesti çok canım sıkıldı anlamı neymiş öğrenebildiniz mi ? Sizinki sonradan koyulasti mi pik oldu mu? Benimki ilk yaptigimda tek çizgiyle başladım sonra gün gün hafif koyulaşmaya başladı en son heralde pik olacak diye beklerken birden sakinleşti 2 gündür silikti bugün neredeyse boş gibi cıktı tek çizgi şeklinde. Bunun anlamı ne oluyor anlayamadım bir türlü yumurtam gelişmemiş mi demek oluyor ki acaba

Allah kolaylık versin kuzucum ya
Yaa çok tuhaf gitmiş gerçekten neden acaba

Yaa uzmanlaştım artık test incelemede, inşallah yanılmam kuzucum
Oyy içine doğuyor demek kii, zaten stres yapmamak olumlu düşünmek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…