- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.481
Aaaa ne zaman vuruldun kuzumKızlaaar çatlatma iğnemi vurdum geldimkorkuyorum iğne yan etki falan yapmaz dimi
Hadi inşallah iyi haberlerini alırız kuzum benimÇok teşekkür ederim kuzum çok üzüldüm bi anda nefesim kesildi sanki evet zaten biliyordum amh düşüklüğünü ama birden böyle yüzüme pat pat söyleyince doktor ne dicemi şaşırdım. Akşama başka bi doktora randevu aldım bakalım onunla görüşücem oda uygun bulursa başlicam hemen
Heh şöyle seylere ihtiyacımiz var. Benimde işim inanılmaz stresli bu ayın başından beri onun korkusu saldı inan bugün de zor bir gün geçiriyorum inşallah etkilenmiyorumdurBen kuzum en büyük örneği benim. Kışın aylarca iki günde bir denedim. Çok yorucuydu. Yazın kafam rahattı o ay 3 ilişki oldu biri tuttu
Yok kuzum için rahat olsun. Tek olay düşünmemekHeh şöyle seylere ihtiyacımiz var. Benimde işim inanılmaz stresli bu ayın başından beri onun korkusu saldı inan bugün de zor bir gün geçiriyorum inşallah etkilenmiyorumdur
Bende normalde 12. 13. Yumurtalama oluyordu bu sefer 16. Gunde yumurtalama oldu27 si görünüyordu ama erken yumurtlayinca öne cekildi sanıyorum 25 i gibi regl olmam lazım yani
Aynen canım sabah yataktan kalmadan ölçmemiz gerekiyormuş, ayyy bebiş var inşallah yaaAaa evet ama sabah 1 kere mi ölçülcek kuzum ? Gün içinde bakmicam dimibat günüm bugün dünde olabilirdi bilemiyorum düşük ihtimalle yarında olabilir. Olmadım hala yarın test yapıcaz gibi görünüyor
Gelen giden yok aşkolarAynen canım sabah yataktan kalmadan ölçmemiz gerekiyormuş, ayyy bebiş var inşallah yaa
HahayYok kuzum için rahat olsun. Tek olay düşünmemekevet demek çok kolay elimizde değil biliyorum ben tedaviye başlayacağım diye rahatlamıştım hiç düşünmedim gelişi güzel ilişki oldu. Ve gerçekten sene boyu o 2 günde bir zoraki olan ilişkiden bambaşkaydı çünkü kafamız bizi çok yönlendiriyor
AyyyyGelen giden yok aşkolar
Yaa merakta bıraktın bizii ama iyi olmana sevindim canımmKızlar ben geldim iyi haftalar herkese hızlıca selam verip kaçacağım yineçok yogunum yazılanları okuyamadım inşallah güzel gelişmeler vardır herkes iyidir ben cumartesi catladim ama son değerlendirme pik günü cuma oldu maalesef. Hep misafirlerim vardı hafta sonu neyse sağlık olsun diyorum belki önceki ilişkilerden tutar bu arada kaşık ağrılarım devam ediyorum ve tablomla test uyumlu gitmedi her gün aynı saatte kalkmadan ölçmeme rağmen
İyi olmaya çalışıyorum islerim çok yoğun bu ara aşırı stresli günler geçiriyorumYaa merakta bıraktın bizii ama iyi olmana sevindim canımm
Pik günü değerlendirebilmişin neyse ki, inşallah tutar
Ateşi beceremedik mi biz naptık ya
İnşallah pozitif gör kuzumHahayçok entresan ya cidden bende tüm gün iş telasesi akşam olunca aklıma bebek düşüyor hele şu haftayı bir atlatirsam bakalım. Zaten bekleme modundayim kuzum yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti daha birkaç gün sonra testlere düşerim yine
Sen gördün eğer gerçekse ciddeen helal olsun tebrik edicem kuzummmAyyyyzaten çizgi gördük bizz o gün hayal mayal
Merhaba bi kaç gün geçmiş ama sormak istedim benimde testlerim koyulasmadan siliklesti çok canım sıkıldı anlamı neymiş öğrenebildiniz mi ? Sizinki sonradan koyulasti mi pik oldu mu? Benimki ilk yaptigimda tek çizgiyle başladım sonra gün gün hafif koyulaşmaya başladı en son heralde pik olacak diye beklerken birden sakinleşti 2 gündür silikti bugün neredeyse boş gibi cıktı tek çizgi şeklinde. Bunun anlamı ne oluyor anlayamadım bir türlü yumurtam gelişmemiş mi demek oluyor ki acabaKızlaarr dün doktor kontrolünde 14mm boyutunda 1 tane yumurtam vardı doktorum cmrtesi pazar çatlar dedi. Bugün ki yaptığım ovü testi en alttaki, sizce koyulaşma olması gerekmiyor muydu? Testlerim mi bozuk yoksa yumurtam daha fazla gelişmiyor mu acaba ?
Allah kolaylık versin kuzucum yaİyi olmaya çalışıyorum islerim çok yoğun bu ara aşırı stresli günler geçiriyorumpik günü değerlendirdim evet en azından
Ya hiç anlamadım dikkat ettim aslında baya hafta sonu bile aynı saate uyanıp ölçtüm şu tabloya bak
Ay sayfa yenilenince taaa ne zamana gitmiş, editledim hemen kuzum yanlışlıkla cevap yazdım yeniymis gibi ama değilmişYarın yapsam çıkmaz mı kuzuminşallah öyledir
Yaa uzmanlaştım artık test incelemede, inşallah yanılmam kuzucumSen gördün eğer gerçekse ciddeen helal olsun tebrik edicem kuzummmaslında ben görmediğim halde üzülmedim ve sanki yansımış ve varmış gibi hisssetmiştim. Nedense için çok rahat yoksa bile mutlaka yakında olcakmış gibi
Hamileysem yarın kuran okuyacağım niyetlenip hepinizeYaa uzmanlaştım artık test incelemede, inşallah yanılmam kuzucum
Oyy içine doğuyor demek kii, zaten stres yapmamak olumlu düşünmek çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?