💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay sayfa yenilenince taaa ne zamana gitmiş, editledim hemen kuzum yanlışlıkla cevap yazdım yeniymis gibi ama değilmiş
Değil canım değil regl oldum ama o da bi tuhaf az geliyor şuan mide bulantımda var dün sabah bu sabah falan oldu. bugün kasık batmalarım oluyor ara ara yarın test yapıcam regl olmasına rağmen gebe olanlar oluyormuş merak ediyorum bende bana neler oluyor

Merhaba canım, evet ben 10.gün pik gördüm ve ertesi güne çatladı yumurtam. Eğer pik görmeseydim tahminim yeterli boyuta ulaşamayıp çatlamış olmasıydı.
Bundan 2 ay öncede sizin gibi tam pik olmadan silikleşmişti testlerim. Bana göre yumurta yeterince gelişmediği için öyle oluyor. Ama bu benim fikrim yeterince bilgi sahibi değilim yanıltmak istemem sizi

Canım, benim kuzenim adeti gecikince test yapmıştı ve çok net pozitif görmüştü. Sonrasında doktora kontrole gittiğinde bebeği 4 haftalık olması gerekirken 7 haftalık görünüyordu
Yani aslında gecikmeden önceki adetinde aslında hamileymiş ama 3 gün sürmüş adet olduğunu düşündüğü için anlamamış inşallah seninkide öyle bir durumdur

İnşallah canım benim varsada umarım sağlıklıdır ben regl oldum çünkü bildiğin sadece az geliyor yarın test yaptığımda sanırım çıkar reglinin 4. Günü olacak kasık batmalarım bugün başladı beni o düşündürüyor acaba varmıdır diye inan. Wc gidemedim batmalara rağmen azalıp çoğaldı mı kan daha göremedim yoğunum biraz

Teşekkür ederim canım çok saol. Inşallah bende pik görebilirim 5 ekimde bitti adetim. Bende senin gibi düşünüyorum yumurta gelişmedi büyümedi diye düşünüyorum ama yine de adet olana kadar testi devam ettirmeye karar verdim belli olmaz belkide geç yumurtlama da olabilir diye

Eşim erken çıkıyor 7 gibi o an idrarımı yapsam bi kapta beklese olur mu ? Açılır açılmaz gidicem eğer pozitifse özele mi gideyim aile hekimine mi
Kuzum beklemiş olmaz herhalde ya testi aldıktan sonra yap çişini tut
Pozitifse sağlık ocağında kan ver 2 gün sonra tekrarlarsın ona göre kadın doğuma gidersin

Bat a kadar yüksek gitmesi gerek demi kızlar ? Aynı değer de giderse demi gebelik belirtisi ?

K
Bir şey diyeyim mi benim dayımın eşi oyle olmuştu daha da kötüsü kadının karnı da çikmadi adam akıllı kilo aldığını saniyormuş. Bende 12-13 yaslarindaydim o zaman. Kadıncagiz sancılaninca hastaneye götürüyorlar apandisit sanıyorlar doğum yapıyor kocaman delikanlı oldu şimdi bebeği

Nasil ya adet olmayinca hic mi suphelenmemis? Gerci benim bir tanidigim da butun gebeliklerinde 9 ay boyunca duzenli adet gormeye devam ettigini soylemisti

Eşim erken çıkıyor 7 gibi o an idrarımı yapsam bi kapta beklese olur mu ? Açılır açılmaz gidicem eğer pozitifse özele mi gideyim aile hekimine mi
15 dk bekledikten sonra idrar cok saglikli olmayabilir tatlim. Ama senin bat gecmis oluyor zaten ilk idrar olmasa da cikar zaten. Hele cumartsi o silik cizgi gercekse coktan artmistir deger. Ilk idrara bile ihtiyac kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…