- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.501
Yaa canımsınHamileysem yarın kuran okuyacağım niyetlenip hepinize
Geçen ay haberci rüya görmüştüm öyleyse gerçek olucakYaa canımsıninşallah öyledir inşallah
Dün gece adet oldum inşallah kasımda o güzel haberi vermek nasip olurM merve metin
@zuzu3838
@Sevimli_35
@aksjakana
Kızlarrr güzel haberlerle gelin inşallah nedir durumlar
Değil canım değil regl oldum ama o da bi tuhaf az geliyor şuan mide bulantımda var dün sabah bu sabah falan oldu. bugün kasık batmalarım oluyor ara araAy sayfa yenilenince taaa ne zamana gitmiş, editledim hemen kuzum yanlışlıkla cevap yazdım yeniymis gibi ama değilmiş
Merhaba canım, evet ben 10.gün pik gördüm ve ertesi güne çatladı yumurtam. Eğer pik görmeseydim tahminim yeterli boyuta ulaşamayıp çatlamış olmasıydı.Merhaba bi kaç gün geçmiş ama sormak istedim benimde testlerim koyulasmadan siliklesti çok canım sıkıldı anlamı neymiş öğrenebildiniz mi ? Sizinki sonradan koyulasti mi pik oldu mu? Benimki ilk yaptigimda tek çizgiyle başladım sonra gün gün hafif koyulaşmaya başladı en son heralde pik olacak diye beklerken birden sakinleşti 2 gündür silikti bugün neredeyse boş gibi cıktı tek çizgi şeklinde. Bunun anlamı ne oluyor anlayamadım bir türlü yumurtam gelişmemiş mi demek oluyor ki acaba
Canım, benim kuzenim adeti gecikince test yapmıştı ve çok net pozitif görmüştü. Sonrasında doktora kontrole gittiğinde bebeği 4 haftalık olması gerekirken 7 haftalık görünüyorduDeğil canım değil regl oldum ama o da bi tuhaf az geliyor şuan mide bulantımda var dün sabah bu sabah falan oldu. bugün kasık batmalarım oluyor ara arayarın test yapıcam regl olmasına rağmen gebe olanlar oluyormuş merak ediyorum bende bana neler oluyor
İnşallah canım benimCanım, benim kuzenim adeti gecikince test yapmıştı ve çok net pozitif görmüştü. Sonrasında doktora kontrole gittiğinde bebeği 4 haftalık olması gerekirken 7 haftalık görünüyordu
Yani aslında gecikmeden önceki adetinde aslında hamileymiş ama 3 gün sürmüş adet olduğunu düşündüğü için anlamamışinşallah seninkide öyle bir durumdur
Teşekkür ederim canım çok saol. Inşallah bende pik görebilirim 5 ekimde bitti adetim. Bende senin gibi düşünüyorum yumurta gelişmedi büyümedi diye düşünüyorum ama yine de adet olana kadar testi devam ettirmeye karar verdim belli olmaz belkide geç yumurtlama da olabilir diyeMerhaba canım, evet ben 10.gün pik gördüm ve ertesi güne çatladı yumurtam. Eğer pik görmeseydim tahminim yeterli boyuta ulaşamayıp çatlamış olmasıydı.
Bundan 2 ay öncede sizin gibi tam pik olmadan silikleşmişti testlerim. Bana göre yumurta yeterince gelişmediği için öyle oluyor. Ama bu benim fikrim yeterince bilgi sahibi değilim yanıltmak istemem sizi
Hadi inşallahhGeçen ay haberci rüya görmüştüm öyleyse gerçek olucak
Yarın sabah yapıcamm kaçta açılıyor eczanelerHadi inşallahhkeşke test alsan şimdi yaa
Bugün saat 1de kendim vurdum çok heycanlıydıAaaa ne zaman vuruldun kuzum
8 buçuk galiba canım tam bilmiyorumYarın sabah yapıcamm kaçta açılıyor eczaneler
Eşim erken çıkıyor 7 gibi o an idrarımı yapsam bi kapta beklese olur mu ? Açılır açılmaz gidicem eğer pozitifse özele mi gideyim aile hekimine mi8 buçuk galiba canım tam bilmiyorum
Alır almaz yapıp atıyosunn
Kuzum beklemiş olmaz herhalde ya testi aldıktan sonra yap çişini tutEşim erken çıkıyor 7 gibi o an idrarımı yapsam bi kapta beklese olur mu ? Açılır açılmaz gidicem eğer pozitifse özele mi gideyim aile hekimine mi
Bir şey diyeyim mi benim dayımın eşi oyle olmuştu daha da kötüsü kadının karnı da çikmadi adam akıllı kilo aldığını saniyormuş. Bende 12-13 yaslarindaydim o zaman. Kadıncagiz sancılaninca hastaneye götürüyorlar apandisit sanıyorlar doğum yapıyor kocaman delikanlı oldu şimdi bebeğiDeğil canım değil regl oldum ama o da bi tuhaf az geliyor şuan mide bulantımda var dün sabah bu sabah falan oldu. bugün kasık batmalarım oluyor ara arayarın test yapıcam regl olmasına rağmen gebe olanlar oluyormuş merak ediyorum bende bana neler oluyor
Nasil ya adet olmayinca hic mi suphelenmemis? Gerci benim bir tanidigim da butun gebeliklerinde 9 ay boyunca duzenli adet gormeye devam ettigini soylemistiK
Bir şey diyeyim mi benim dayımın eşi oyle olmuştu daha da kötüsü kadının karnı da çikmadi adam akıllı kilo aldığını saniyormuş. Bende 12-13 yaslarindaydim o zaman. Kadıncagiz sancılaninca hastaneye götürüyorlar apandisit sanıyorlar doğum yapıyor kocaman delikanlı oldu şimdi bebeği
15 dk bekledikten sonra idrar cok saglikli olmayabilir tatlim. Ama senin bat gecmis oluyor zaten ilk idrar olmasa da cikar zaten. Hele cumartsi o silik cizgi gercekse coktan artmistir deger. Ilk idrara bile ihtiyac kalmazEşim erken çıkıyor 7 gibi o an idrarımı yapsam bi kapta beklese olur mu ? Açılır açılmaz gidicem eğer pozitifse özele mi gideyim aile hekimine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?