- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.521
Ben de cuma yaptim kendime kuzum. Pazar sabah biraz agri oldu ama dayanamayacak cinsten degil. Yumurtlama oldugunu varsaydim o agriylaBugün saat 1de kendim vurdum çok heycanlıydı
Ozele git kesin. Bir de aile hekiminin ertesi gun cikan sonucunu bekleyemeyiz valla. Testini bekle bekle sabir kalmadi zatenEşim erken çıkıyor 7 gibi o an idrarımı yapsam bi kapta beklese olur mu ? Açılır açılmaz gidicem eğer pozitifse özele mi gideyim aile hekimine mi
Adet olmuş 9 ay boyunca anlamamış o yüzden kuzum. Şişliği de kisti varmis sanırım o sanmış zaten çocuk olmaz diye rahat davranmışlar eskiler işte bizim gibi pimpirikli değiller ki. Ben senede 1 kontrole gidiyordum bebek muhabbetinden önce bile. Dayım vefat etti bir de o dönem trafik kazasında taziyeye gelenler kilo almış stresten herhalde dediler dayım vefat ettikten 3 ay sonra oldu bebeği. Film gibi aslındaNasil ya adet olmayinca hic mi suphelenmemis? Gerci benim bir tanidigim da butun gebeliklerinde 9 ay boyunca duzenli adet gormeye devam ettigini soylemisti
Ayy trajikmis bir yani daA
Adet olmuş 9 ay boyunca anlamamış o yüzden kuzum. Şişliği de kisti varmis sanırım o sanmış zaten çocuk olmaz diye rahat davranmışlar eskiler işte bizim gibi pimpirikli değiller ki. Ben senede 1 kontrole gidiyordum bebek muhabbetinden önce bile. Dayım vefat etti bir de o dönem trafik kazasında taziyeye gelenler kilo almış stresten herhalde dediler dayım vefat ettikten 3 ay sonra oldu bebeği. Film gibi aslında
Evet canım benim bayağı yıkılmıştı kadın bebeğe tutundu. Şimdi o bebek 20-22 yaşında vardırAyy trajikmis bir yani dahediye gibi olmus ona o zaman
Bende yarın sabah test yapcam bakalım ne çıkacak bugün yapdim kuruma çizgisi galiba anlamadım SureLap testiydi geçen ayda yapmıştım o testlerden 5 tane hemde hergunhiç kuruma çizgisi çıkmamıştı
Peki şimdi kolçak ay bende heyecan yaptım bak şimdiBugün saat 1de kendim vurdum çok heycanlıydı
Allah rahmet eylesin. Genc ölüm cok zorEvet canım benim bayağı yıkılmıştı kadın bebeğe tutundu. Şimdi o bebek 20-22 yaşında vardırdayımın da adini vermişti yengem.
Canım ne kadar süre sonra çıktı bu
Bilsem yaptım bıraktımCanım ne kadar süre sonra çıktı bu
Yaaa hahaha tamam kızlar yapmayın ama böyle benim kemiklerimde ağrıyor belim falandaOzele git kesin. Bir de aile hekiminin ertesi gun cikan sonucunu bekleyemeyiz valla. Testini bekle bekle sabir kalmadi zaten
Canım çok sevindim Allah hepimizin karşısına böyle iyi doktorlar çıkarsınKızlarrrrr öğlenden sonra çok pozitif geldim size sanırım doktorumu buldum17.40 da bi profesöre randevu almıştım tek tek dinledi sürecimi uzun uzun anlat dedi anlattım arada sorular sordu resmen unuttuklarımı hatırlattı gibi. Muayene etti ultrasonla. Amh konusuna hiç takılmadı dönem dönem değişen dalgalanan bi değer tutmadı tıp dünyasında boşuna düşünüp kafa yormuşsun önemli olan ultrasonda bizim ne gördüğümüz orda bi gün hiç yumurta görmezsek evet o zaman bitti derim ama şuan değil dedi . Kaybettiğin gebeliğin arkasından girdiğim stres sonucu düştüğü çok açık ve ortada emin ola yükselecektir amh bakıldığı dönemi gösterir evet 1 ayda değişmez ama hiç bi anlamı da yok bizim için dedi. Hormon tahlilleri verdi yarın yaptırıcam, ofis histeroskopi yapmak istedi , daha önce yapılmıştı ama gebelik sonlanırken istemediğimiz bişey olmuş olabilir içimizi rahatlatalım dedi . Ama en önemlisi eğer bu şekilde stresli sıkıntılı olacaksan hiç gelme bana sadece yıpranırsın , sen elinden geleni yap gerisini bırak kasma artık kolay olmadığını biliyorum ama emin ol senin amh ından tut da yumurta sayına kadar hepsini stres yaparak belirliyorsun dedi. Çok rahatlatıcı çok profesyonel bir o kadar da şefkatle yaklaştı. Yeni bi sürece giriyoruz birlikte inşallah hayırlısı olsun çok uzun yazdım biliyorum ama benim gibi boş anda umutsuzluğa düşen ağlamaktan kendini helak eden arkadaşlarım varsa bi durup nefes almak en güzel hatırlatmak istedim
Ay ben şokkkkK
Bir şey diyeyim mi benim dayımın eşi oyle olmuştu daha da kötüsü kadının karnı da çikmadi adam akıllı kilo aldığını saniyormuş. Bende 12-13 yaslarindaydim o zaman. Kadıncagiz sancılaninca hastaneye götürüyorlar apandisit sanıyorlar doğum yapıyor kocaman delikanlı oldu şimdi bebeği
Sen hamilesin ben biliyorumYaaa hahaha tamam kızlar yapmayın ama böyle benim kemiklerimde ağrıyor belim falanda
Ne bozacağız ya moralimizi hiç gerek yokAy ben şokkkkkızlar eğer ki yarın pozitif çıkarsam ve sağlıklı bir gebelik başlık açıp anlatmayı o kadar çok istiyorum ki çünkü bu konuda aşırı bilgi azlığı var herkeside aydınlatmak istiyorum ama nego olsa bile moralimi bozmayacağım ctsi yeterince bozdum şu belirsizlik bitsin istiyorum bir an önce sadece
Canım erken daha 1 2 gün sonra yine deneKizlar adete beş gün var dayanamadim test yaptım hiç belirti olmadığı için biliyorsunuz soğan kürü içmiştim ilişki üstünden 9 gün geçti erken gebelik testi yaptım ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?