💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Olmadım hala ay bitanem inşallah adet olarak sadece göğsüm şiş biraz
regl ve gebelik belirtilerş çok benzediğinden ben tam anlayamıyorum ama pozitif göreceksin inşallah bu ay benim de sol kasığımda şimdş batmalar bi hareketler var ay inşallah bebiştir

regl ve gebelik belirtilerş çok benzediğinden ben tam anlayamıyorum ama pozitif göreceksin inşallah bu ay benim de sol kasığımda şimdş batmalar bi hareketler var ay inşallah bebiştir
Ayy hadii peşpeşe geçelim inşallah çok güzel yağmur yağıyor Rabbim kabul et dualarımızı

Kocamın iş ayrılışı oldu çok etkiledi bizi. Sıkıntı çektik halada 10 bin küsür eksideyiz toparlıyoruz. O yüzdende gereksiz almıyım dedim.
İnsan darda olunca bunları düşünmesi gerekiyor evet, Rabbim darlığınızı varlık etsin inşallah bebiş bereketiyle gelsin

Çok sevindim kuzum bak ne güzel demiş doktor hepimize umut oldu gerçekten Allah razı olsun

Ben de cuma yaptim kendime kuzum. Pazar sabah biraz agri oldu ama dayanamayacak cinsten degil. Yumurtlama oldugunu varsaydim o agriyla
Ay hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindee benim bugün ağrım var vurduktan 1 saat sonra başladı sağ taraftan vurdum iğneyi yumurtalrda sağda ağrıda sağda bıcak batarmış gibi oluyor ara ara

Doktor var doktor var cidden. Çok sevindim canım böyle şeyler duymana şimdi yeni bir yola giriyorsun inşallah mükâfatıni alacaksın

Kesinlikle aslında hep yapmamız gereken şey bu da iş ortamında zor oluyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…