- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.541
Olmadım hala ay bitanem inşallah adet olarak sadece göğsüm şiş birazSen hamilesin ben biliyorumsabah pozitif testini at ama bizeee
Ayyy nasıl sabah olucak15 dk bekledikten sonra idrar cok saglikli olmayabilir tatlim. Ama senin bat gecmis oluyor zaten ilk idrar olmasa da cikar zaten. Hele cumartsi o silik cizgi gercekse coktan artmistir deger. Ilk idrara bile ihtiyac kalmaz
Aşkım maaşım ay sonu gelmeden bitti test parasıyla kahve alıyorum napıyım
regl ve gebelik belirtilerş çok benzediğinden ben tam anlayamıyorumOlmadım hala ay bitanem inşallah adet olarak sadece göğsüm şiş biraz
İçimde tuhaf bir rahatlık var açıklayamadığımKuzum beklemiş olmaz herhalde ya testi aldıktan sonra yap çişini tut
Pozitifse sağlık ocağında kan ver 2 gün sonra tekrarlarsın ona göre kadın doğuma gidersin
Kıyamam sana yaAşkım maaşım ay sonu gelmeden bitti test parasıyla kahve alıyorum napıyım
Ayy hadii peşpeşe geçelim inşallahregl ve gebelik belirtilerş çok benzediğinden ben tam anlayamıyorumama pozitif göreceksin inşallah bu ay benim de sol kasığımda şimdş batmalar bi hareketler var ay inşallah bebiştir
Amin kuzum amin olacak inşallah ❤Ayy hadii peşpeşe geçelim inşallahçok güzel yağmur yağıyor Rabbim kabul et dualarımızı
Kocamın iş ayrılışı oldu çok etkiledi bizi. Sıkıntı çektik halada 10 bin küsür eksideyiz toparlıyoruz. O yüzdende gereksiz almıyım dedim.Kıyamam sana yabenim dün maaş yattı direk karta yatırdım seni çok iyi anlıyorum kuzum
İnsan darda olunca bunları düşünmesi gerekiyor evet, Rabbim darlığınızı varlık etsin inşallah bebiş bereketiyle gelsinKocamın iş ayrılışı oldu çok etkiledi bizi. Sıkıntı çektik halada 10 bin küsür eksideyiz toparlıyoruz. O yüzdende gereksiz almıyım dedim.
Çok sevindim kuzum bak ne güzel demiş doktor hepimize umut oldu gerçekten Allah razı olsunKızlarrrrr öğlenden sonra çok pozitif geldim size sanırım doktorumu buldum17.40 da bi profesöre randevu almıştım tek tek dinledi sürecimi uzun uzun anlat dedi anlattım arada sorular sordu resmen unuttuklarımı hatırlattı gibi. Muayene etti ultrasonla. Amh konusuna hiç takılmadı dönem dönem değişen dalgalanan bi değer tutmadı tıp dünyasında boşuna düşünüp kafa yormuşsun önemli olan ultrasonda bizim ne gördüğümüz orda bi gün hiç yumurta görmezsek evet o zaman bitti derim ama şuan değil dedi . Kaybettiğin gebeliğin arkasından girdiğim stres sonucu düştüğü çok açık ve ortada emin ola yükselecektir amh bakıldığı dönemi gösterir evet 1 ayda değişmez ama hiç bi anlamı da yok bizim için dedi. Hormon tahlilleri verdi yarın yaptırıcam, ofis histeroskopi yapmak istedi , daha önce yapılmıştı ama gebelik sonlanırken istemediğimiz bişey olmuş olabilir içimizi rahatlatalım dedi . Ama en önemlisi eğer bu şekilde stresli sıkıntılı olacaksan hiç gelme bana sadece yıpranırsın , sen elinden geleni yap gerisini bırak kasma artık kolay olmadığını biliyorum ama emin ol senin amh ından tut da yumurta sayına kadar hepsini stres yaparak belirliyorsun dedi. Çok rahatlatıcı çok profesyonel bir o kadar da şefkatle yaklaştı. Yeni bi sürece giriyoruz birlikte inşallah hayırlısı olsun çok uzun yazdım biliyorum ama benim gibi boş anda umutsuzluğa düşen ağlamaktan kendini helak eden arkadaşlarım varsa bi durup nefes almak en güzel hatırlatmak istedim
Ay hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindeeBen de cuma yaptim kendime kuzum. Pazar sabah biraz agri oldu ama dayanamayacak cinsten degil. Yumurtlama oldugunu varsaydim o agriyla
Canım bence negatif zaten bir belirtide yok teste bunu kanıtlamış olduCanım erken daha 1 2 gün sonra yine dene
Valla 13. Gün kan testi yaptır dedi. Ben 40 tane test sipariş verdim geldiği gibi her gün yapıcam silindiğini görürüm en azından öteki türlü stres yaparım benPeki şimdi kolçak ay bende heyecan yaptım bak şimdi
Doktor var doktor var cidden. Çok sevindim canım böyle şeyler duymanaKızlarrrrr öğlenden sonra çok pozitif geldim size sanırım doktorumu buldum17.40 da bi profesöre randevu almıştım tek tek dinledi sürecimi uzun uzun anlat dedi anlattım arada sorular sordu resmen unuttuklarımı hatırlattı gibi. Muayene etti ultrasonla. Amh konusuna hiç takılmadı dönem dönem değişen dalgalanan bi değer tutmadı tıp dünyasında boşuna düşünüp kafa yormuşsun önemli olan ultrasonda bizim ne gördüğümüz orda bi gün hiç yumurta görmezsek evet o zaman bitti derim ama şuan değil dedi . Kaybettiğin gebeliğin arkasından girdiğim stres sonucu düştüğü çok açık ve ortada emin ola yükselecektir amh bakıldığı dönemi gösterir evet 1 ayda değişmez ama hiç bi anlamı da yok bizim için dedi. Hormon tahlilleri verdi yarın yaptırıcam, ofis histeroskopi yapmak istedi , daha önce yapılmıştı ama gebelik sonlanırken istemediğimiz bişey olmuş olabilir içimizi rahatlatalım dedi . Ama en önemlisi eğer bu şekilde stresli sıkıntılı olacaksan hiç gelme bana sadece yıpranırsın , sen elinden geleni yap gerisini bırak kasma artık kolay olmadığını biliyorum ama emin ol senin amh ından tut da yumurta sayına kadar hepsini stres yaparak belirliyorsun dedi. Çok rahatlatıcı çok profesyonel bir o kadar da şefkatle yaklaştı. Yeni bi sürece giriyoruz birlikte inşallah hayırlısı olsun çok uzun yazdım biliyorum ama benim gibi boş anda umutsuzluğa düşen ağlamaktan kendini helak eden arkadaşlarım varsa bi durup nefes almak en güzel hatırlatmak istedim
Ben belirti olayına çok inanmıyorum canım sen takılma orayaCanım bence negatif zaten bir belirtide yok teste bunu kanıtlamış oldu
Biz ne zaman testBen belirti olayına çok inanmıyorum canım sen takılma orayabence 2 gün bekle çarşamba sabah ilk idrarla yenile testini
Kesinlikle aslında hep yapmamız gereken şey bu da iş ortamında zor oluyor kuzumNe bozacağız ya moralimizi hiç gerek yokbugün bende iş sebebiyle çok düşürdüm modumu şimdi de pişmanım belki de bebek olacak benim yuzumden olmuyor diye karar verdim modumu düşürmeyecegim hiçbir şey için
Benimle ilgili ne düşünüyorsun merveee durmaaaa hislerini gönderBen belirti olayına çok inanmıyorum canım sen takılma orayabence 2 gün bekle çarşamba sabah ilk idrarla yenile testini
Ahahahaah ya seni yerim yaBiz ne zaman testben yine yırtık dondan çıkar gibi çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?