💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Valla 13. Gün kan testi yaptır dedi. Ben 40 tane test sipariş verdim geldiği gibi her gün yapıcam silindiğini görürüm en azından öteki türlü stres yaparım ben
2 3 gune bir yap bari kuzum. Yazik testlerine. Yine anlarsin silinmeyi. Tamamen sifirlandiktan sonra da -ki bence 11 12.gune denk gelir bu- sonra da gercek pozitifi ararsin testlerde

Canım çok sevindimm gerçekten Doğru doktoru bulunca herşey yoluna giriyor işte İnşallah bekletmeden seninle olur miniğin ve yolunda gider herşey

Kızlar ya az önce çok ilginç bir şey oldu, oğlum gelip gelip alt karnıma dokunuyor ve bana bakıp gülüyor Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı şaşırdım noldu annecim diyorum yine gülümsüyor
Dedim acaba bu bir işaret mii herşeyi hamişliğe yoruyoruz bu dönemlerde ama ne biliyim işte

Kac yasinda oglun canim?

Valla artık o kadar zor ki enflasyonuydu, iş sorunlariydi ,stresliydi o kadar zor bir ülkede yaşıyoruz ki her şeyi dengede tutmak her geçen gün biraz daha zorlaşıyor valla
Maalesef kuzumm ama biraz akışa bırakmanın enerjisine kapıldım ben artık bazı şeyleri olduramamaktan ev yemek çamaşır yetiştiremiyordum ben dedim olduğu kadar kendimi parçalayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…