- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.561
Ahahahahah sen de hamilesin hem de kızBenimle ilgili ne düşünüyorsun merveee durmaaaa hislerini gönder
Vakit gelmiş midirAhahahaah ya seni yerim yaistersen yarın sabah yapalım
Valla artık o kadar zor ki enflasyonuydu, iş sorunlariydi ,stresliydi o kadar zor bir ülkede yaşıyoruz kiKesinlikle aslında hep yapmamız gereken şey bu da iş ortamında zor oluyor kuzum
Kuzucum şaka yapıyorum az daha bekleyelim benceVakit gelmiş midir
Ben pazar yapcam karar verdimVakit gelmiş midir
Ya ne bilim ben artık.hic bir şeye inanmiyorum test falan yapmam artık adeti beklicem cumartesi.adet günüBen belirti olayına çok inanmıyorum canım sen takılma orayabence 2 gün bekle çarşamba sabah ilk idrarla yenile testini
Ayy bu da cok mantikliymis kuzum. Simdiye kadar testlere döktüğüm parayla kac kahve icilirdiAşkım maaşım ay sonu gelmeden bitti test parasıyla kahve alıyorum napıyım
2 3 gune bir yap bari kuzum. Yazik testlerine. Yine anlarsin silinmeyi. Tamamen sifirlandiktan sonra da -ki bence 11 12.gune denk gelir bu- sonra da gercek pozitifi ararsin testlerdeValla 13. Gün kan testi yaptır dedi. Ben 40 tane test sipariş verdim geldiği gibi her gün yapıcam silindiğini görürüm en azından öteki türlü stres yaparım ben
Canım çok sevindimm gerçektenKızlarrrrr öğlenden sonra çok pozitif geldim size sanırım doktorumu buldum17.40 da bi profesöre randevu almıştım tek tek dinledi sürecimi uzun uzun anlat dedi anlattım arada sorular sordu resmen unuttuklarımı hatırlattı gibi. Muayene etti ultrasonla. Amh konusuna hiç takılmadı dönem dönem değişen dalgalanan bi değer tutmadı tıp dünyasında boşuna düşünüp kafa yormuşsun önemli olan ultrasonda bizim ne gördüğümüz orda bi gün hiç yumurta görmezsek evet o zaman bitti derim ama şuan değil dedi . Kaybettiğin gebeliğin arkasından girdiğim stres sonucu düştüğü çok açık ve ortada emin ola yükselecektir amh bakıldığı dönemi gösterir evet 1 ayda değişmez ama hiç bi anlamı da yok bizim için dedi. Hormon tahlilleri verdi yarın yaptırıcam, ofis histeroskopi yapmak istedi , daha önce yapılmıştı ama gebelik sonlanırken istemediğimiz bişey olmuş olabilir içimizi rahatlatalım dedi . Ama en önemlisi eğer bu şekilde stresli sıkıntılı olacaksan hiç gelme bana sadece yıpranırsın , sen elinden geleni yap gerisini bırak kasma artık kolay olmadığını biliyorum ama emin ol senin amh ından tut da yumurta sayına kadar hepsini stres yaparak belirliyorsun dedi. Çok rahatlatıcı çok profesyonel bir o kadar da şefkatle yaklaştı. Yeni bi sürece giriyoruz birlikte inşallah hayırlısı olsun çok uzun yazdım biliyorum ama benim gibi boş anda umutsuzluğa düşen ağlamaktan kendini helak eden arkadaşlarım varsa bi durup nefes almak en güzel hatırlatmak istedim
Vallaaahi öyle kız sana ayrı konumu açsakAhahahahah sen de hamilesin hem de kızbak cinsiyete kadar söylüyorum daha napimm hizmette sınır yokk
Çok sabırsızım ben bu konularda ya kendimi biliyorum durmadan yapar bakarım2 3 gune bir yap bari kuzum. Yazik testlerine. Yine anlarsin silinmeyi. Tamamen sifirlandiktan sonra da -ki bence 11 12.gune denk gelir bu- sonra da gercek pozitifi ararsin testlerde
Kac yasinda oglun canim?Kızlar ya az önce çok ilginç bir şey oldu, oğlum gelip gelip alt karnıma dokunuyor ve bana bakıp gülüyorDaha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı şaşırdım noldu annecim diyorum yine gülümsüyor
Dedim acaba bu bir işaret miiherşeyi hamişliğe yoruyoruz bu dönemlerde ama ne biliyim işte
Dinime kufreden de musluman olsaÇok sabırsızım ben bu konularda ya kendimi biliyorum durmadan yapar bakarım
Bekleyebilirsen bekle canım tabii ki daha iyiYa ne bilim ben artık.hic bir şeye inanmiyorum test falan yapmam artık adeti beklicem cumartesi.adet günü
Maalesef kuzummValla artık o kadar zor ki enflasyonuydu, iş sorunlariydi ,stresliydi o kadar zor bir ülkede yaşıyoruz kiher şeyi dengede tutmak her geçen gün biraz daha zorlaşıyor valla
Geleyim tabi kuzum beni de etiketle testineeVallaaahi öyle kız sana ayrı konumu açsakayy bak yarın pozitifi görürsem direkt aklıma geliceksin
TabikiiiGeleyim tabi kuzum beni de etiketle testinee
Öyle yapicam diyorum bu ay bu hayıt tohumu varmış onu icicemBekleyebilirsen bekle canım tabii ki daha iyi
Ya sen testini buraya at ona birlikte bakarızzTabikiiinego görürsemde etiketlerim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?