💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar gynopol kullanıp göğüs hassasiyeti yaşayanınız var mı? Yumurtlamayı 12sinde gördüm ama ondan 1 hafta öncesinden göğüs hassasiyetim var hemde çok fazla ilk defa başıma geliyor böyle bişey

Bende beklemedeyim 6 Ekim regl bitti 13 14 yumurtlamaydı şuna bugunude değerlendiricem yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlıyor arkadaşlar beklemedeyim inşallah bu ay olur

Gynopol u uzun süre kullandım ama öyle bişeu olmamıştı, muhtemelen yumurtlamadan olabilir

Bende beklemedeyim 6 Ekim regl bitti 13 14 yumurtlamaydı şuna bugunude değerlendiricem yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlıyor arkadaşlar beklemedeyim inşallah bu ay olur
İnşallah canım yumurtlama günlerimiz aynı ben de beklemedeyim

Bat a kadar yüksek gitmesi gerek demi kızlar ? Aynı değer de giderse demi gebelik belirtisi ?

Eki Görüntüle 3318891
Canim femometer uygulamasindaki ates bende ilk defa kullniyrum ve ilk defa ates olcerle takip ediyrum ovu testi ile 10 gunluk takipim var bu uygulama ates olcerle kendimi buluyr yumurtlamayi gosteriyrmu yoksa sen kendinmi isartiyrsun nasil kullniliyr canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…