- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.581
Onu da duydum sıra ondaÖyle yapicam diyorum bu ay bu hayıt tohumu varmış onu icicem
Anlaştık kuzum hayırlısıyla bakalımYa sen testini buraya at ona birlikte bakarızz
Bana kalsa onu yarın alip.başlamakOnu da duydum sıra onda
Aman olsun içimiz nasıl rahat etcekse öyle yapalım vee inşallah pozitifleri görelimDinime kufreden de musluman olsasana diyorum ama ben de ayniyim
2,5 yaşında canımKac yasinda oglun canim?
Başım ağrıyor benim sabahtan beri soğuktan dedim ama evdeyim geçmediAyy bu da cok mantikliymis kuzum. Simdiye kadar testlere döktüğüm parayla kac kahve icilirdi
Belkide onun içindir bunlar. Ah ne güzel olur kuşummİnsan darda olunca bunları düşünmesi gerekiyor evet, Rabbim darlığınızı varlık etsin inşallah bebiş bereketiyle gelsin
anladım canım inşallah vardır o zaman yapınca at testini sabahBilsem yaptım bıraktımgörünce şok oldum öbür aydan da bu testleri kullandım böyle çıkmamıştı hatta o testler bile duruyor şimdi baktım kuruma çizgisi yok Sabah belli olur ya
Biliyoruz canım farkettik onuuİçimde tuhaf bir rahatlık var açıklayamadığım
3-4 gün daha direneyim bariKuzucum şaka yapıyorum az daha bekleyelim benceama 8. Günden başlamaya anlaşabiliriz
Yaa hissetti bence baby2,5 yaşında canım
Yok bence adetini bekle sonra başla canım tam detayını da bilmiyorum gerçi amaBana kalsa onu yarın alip.başlamak
Belki deBelkide onun içindir bunlar. Ah ne güzel olur kuşumm
Gynopol u uzun süre kullandım ama öyle bişeu olmamıştı, muhtemelen yumurtlamadan olabilirKızlar gynopol kullanıp göğüs hassasiyeti yaşayanınız var mı? Yumurtlamayı 12sinde gördüm ama ondan 1 hafta öncesinden göğüs hassasiyetim var hemde çok fazla ilk defa başıma geliyor böyle bişey
İnşallah canımBende beklemedeyim 6 Ekim regl bitti 13 14 yumurtlamaydı şuna bugunude değerlendiricem yumurtlamadan kaç gün sonra belirtiler başlıyor arkadaşlar beklemedeyim inşallah bu ay olur
Canim femometer uygulamasindaki ates bende ilk defa kullniyrum ve ilk defa ates olcerle takip ediyrum ovu testi ile 10 gunluk takipim var bu uygulama ates olcerle kendimi buluyr yumurtlamayi gosteriyrmu yoksa sen kendinmi isartiyrsun nasil kullniliyr canim ?Bat a kadar yüksek gitmesi gerek demi kızlar ? Aynı değer de giderse demi gebelik belirtisi ?
Eki Görüntüle 3318891
Haha hayat şartları diyelimBiliyoruz canım farkettik onuuben olsam milyon kere test yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?