- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.601
Yaaa inşallah kuzum, inşallah bu ay hepimizz Haziran anneleri topiğine geçeriizYaa hissetti bence babyinsallah hamilesindir kuzum
Herhangi bir belirti varmı benim şuna hiçbirşy yok bugunude değerlwndiricem adetime 12gün kaldı inşallah olur yaİnşallah canımyumurtlama günlerimiz aynı ben de beklemedeyim
Kuşum bende fazla bilmiyorum , sabahları kalkıp ölçüyorum kendisi gösteriyor kuzum.. her sabah 7.30 da kalkıp ölçüyorum yazıyorum kuzum kendisi oluşturuyo herşeyi..Canim femometer uygulamasindaki ates bende ilk defa kullniyrum ve ilk defa ates olcerle takip ediyrum ovu testi ile 10 gunluk takipim var bu uygulama ates olcerle kendimi buluyr yumurtlamayi gosteriyrmu yoksa sen kendinmi isartiyrsun nasil kullniliyr canim ?
Valla yarın alicaktim bazı formlara baktım bu erken gebelik testi için beş gün önden yapanlara bir şeye rasladim ona baktım bir kişi beş gün varken yapmış negatif sadece regl sancısı var belirti başka yok üç gün sonra yapmış silik çıkmış teste inanmamış kan vermiş adet günü sonucu 59 çıkmış yani bana umut oldu artık kırmızılar gelene kadar umut kesmek yokYok bence adetini bekle sonra başla canım tam detayını da bilmiyorum gerçi ama
Canim bende onu merk ettim yumurtlama oldu diye kendi belirledi dimi ilk defa deniyrum ates kendi mi olusturyr diye her sabah 8de olcuyrum bende benim bat 6 kasim daha 10.gunum gecen ay ovü goremedim lh tsti ile ikisini bir arada yurutmek istedim inslh bu ay gorurumKuşum bende fazla bilmiyorum , sabahları kalkıp ölçüyorum kendisi gösteriyor kuzum.. her sabah 7.30 da kalkıp ölçüyorum yazıyorum kuzum kendisi oluşturuyo herşeyi..
takipteyim bata az kaldı bugün artış gördüm kuzum senin bat ne zaman ?
Bi arkadaş da böyle silindiğini takip etti. Gün gün bize atıyordu. Çatlamadan sonra 10-12. Gün civarı tam net hatırlayamıyorum, negatife döndü tüh derken, sonradan pozitif olmuştu testi ve ikizlere hamile olduğunu öğrenmişti. İnşallah senin de böyle güzel bi hikayen olur kuzumValla 13. Gün kan testi yaptır dedi. Ben 40 tane test sipariş verdim geldiği gibi her gün yapıcam silindiğini görürüm en azından öteki türlü stres yaparım ben
Yaaa ne guzel bir hikaye. Kimdi edoscum taniyor muyum acaba? Savascii degil dimi? O da sanki igne yaptirmisti ve ikizleri olacakti?Bi arkadaş da böyle silindiğini takip etti. Gün gün bize atıyordu. Çatlamadan sonra 10-12. Gün civarı tam net hatırlayamıyorum, negatife döndü tüh derken, sonradan pozitif olmuştu testi ve ikizlere hamile olduğunu öğrenmişti. İnşallah senin de böyle güzel bi hikayen olur kuzumgün gün takip etmeye ben de özeniyorum ama yüreciğim kaldırmaz, negatifte de pozitifte de küt der giderim kesin sonuç görmek istersen canım, iğne gününden sonraki gün 1. Gün olarak sayıp, 13. Gün idrarda net görebilirsin tabi geç döllenmeyse bir kaç gün sarkabilir süre hakkında hayırlısı olsun kuzum
Aynen aynen kuzum savascı doğru bildinYaaa ne guzel bir hikaye. Kimdi edoscum taniyor muyum acaba? Savascii degil dimi? O da sanki igne yaptirmisti ve ikizleri olacakti?
Yaa nisan ayiydi hatirliyorum. Ramazandan dolayi cok sıkı takip edememistim ben. Testleri hatirlamiyorum o yuzden. Ama ikizlerine cok sevinmistik. Hatta kendisi de doktoru da sasirmisti. Tek yumurtasi vardi. 2.si nasil oldu diye. O zamaaan yarin sabahtan itibaren pozitif testlerimler karsinizdayimAynen aynen kuzum savascı doğru bildinçok heyecanlıydı o günler. Gün gün takip etmiştik
Aaa kız bu ay sen de mi iğne yaptınYaa nisan ayiydi hatirliyorum. Ramazandan dolayi cok sıkı takip edememistim ben. Testleri hatirlamiyorum o yuzden. Ama ikizlerine cok sevinmistik. Hatta kendisi de doktoru da sasirmisti. Tek yumurtasi vardi. 2.si nasil oldu diye. O zamaaan yarin sabahtan itibaren pozitif testlerimler karsinizdayimnicin bir savasci da ben olmuyorum dimi
Kızlar ovülasyon pik olmuştu sonrada yavaş yavaş silindi. Bugün yaptığım da çizgi neredeyse yok gibiydi onu çöpe attığım için çekeledimyani bu yumurtam çatlamış demek değil mi ?
Aynen kuzum igne yaptim. Cuma gunu. Progesteron basladim ve kan sulandirici igne vuruyorum her gun. Yüreğim kaldirir benim ya ne pozitif testlerim negatife döndü de yıkılmadımAaa kız bu ay sen de mi iğne yaptıneneymmm ben bilmiyordum ay yap tabi yap yüreğin kaldıracaksa. Çok heyecanlı oluyor. Ama bak testleri atma. Bize gün gün alt alta sırala ve adımı etiketle mutlaka. Silinmeyi ve koyulaşmayı takip edeceğiz inşallah. Hangi gün vuruldun?
Evet canimKızlar ovülasyon pik olmuştu sonrada yavaş yavaş silindi. Bugün yaptığım da çizgi neredeyse yok gibiydi onu çöpe attığım için çekeledimyani bu yumurtam çatlamış demek değil mi ?
Evet kuzum silinmeye başladığı gün çatlamışsın demek oluyorKızlar ovülasyon pik olmuştu sonrada yavaş yavaş silindi. Bugün yaptığım da çizgi neredeyse yok gibiydi onu çöpe attığım için çekeledimyani bu yumurtam çatlamış demek değil mi ?
Doğru diyorsun kız. Sen yalancı pozitifi bile göğüslemiş bi hanfendisin. Bunu mu göğüsleyemeyeceksin. Patlat kız testleriAynen kuzum igne yaptim. Cuma gunu. Progesteron basladim ve kan sulandirici igne vuruyorum her gun. Yüreğim kaldirir benim ya ne pozitif testlerim negatife döndü de yıkılmadımtamam o zaman her gun yapiyorum ama buraya atmiyorum. Negatife donunce mi atiyorum
Aynen kuzum insallah negatiften olur da pozitife dönerse koyulasma takibi yapmaya test kalsin elimdeDoğru diyorsun kız. Sen yalancı pozitifi bile göğüslemiş bi hanfendisin. Bunu mu göğüsleyemeyeceksin. Patlat kız testlerigün gün takip edelim cuma olduysan daha 3. Günündesin. Perşembe cuma gibi teste başlarsan iyi olur. Şimdi çok erken iki üç gün sabret 7. Gün gibi başlayabilirsin.
Yaaa canım benim inşallah nasip olurCanim bende onu merk ettim yumurtlama oldu diye kendi belirledi dimi ilk defa deniyrum ates kendi mi olusturyr diye her sabah 8de olcuyrum bende benim bat 6 kasim daha 10.gunum gecen ay ovü goremedim lh tsti ile ikisini bir arada yurutmek istedim inslh bu ay goruruminsalh artis iyi birseydr bende bilmiyrumki bak benmkide yukselmeye basladi cok dalgali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?