- 22 Şubat 2023
- 10.268
- 11.381
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.621
Tamamdır kuzum anlaştık. Ben bi Perşembe siftahı açayım, arkamdan sen gel inşallah. Bi pozitiflerle şenlendirelim şuralarıAynen kuzum insallah negatiften olur da pozitife dönerse koyulasma takibi yapmaya test kalsin elimdepersembe beraber yapiyoruz o zaman. Sen buraya atiyor ve beni de etiketliyorsun. Bense alt alta koyarak biriktiriyorum
Ayy hadi insallah bebeğimTamamdır kuzum anlaştık. Ben bi Perşembe siftahı açayım, arkamdan sen gel inşallah. Bi pozitiflerle şenlendirelim şuraları
Çatır çatır çatlamış hem de hadi hayırlı olsun
Yarınki yükseliş önemli yarın ateşin fırlarsa bil ki bugün yerleşme düşüşü olmuş
Yaaaa içimi umut doldurdun teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşalımBi arkadaş da böyle silindiğini takip etti. Gün gün bize atıyordu. Çatlamadan sonra 10-12. Gün civarı tam net hatırlayamıyorum, negatife döndü tüh derken, sonradan pozitif olmuştu testi ve ikizlere hamile olduğunu öğrenmişti. İnşallah senin de böyle güzel bi hikayen olur kuzumgün gün takip etmeye ben de özeniyorum ama yüreciğim kaldırmaz, negatifte de pozitifte de küt der giderim kesin sonuç görmek istersen canım, iğne gününden sonraki gün 1. Gün olarak sayıp, 13. Gün idrarda net görebilirsin tabi geç döllenmeyse bir kaç gün sarkabilir süre hakkında hayırlısı olsun kuzum
Yaaa inşallahh canım bakalım ne çıkacakYarınki yükseliş önemli yarın ateşin fırlarsa bil ki bugün yerleşme düşüşü olmuş
Evet kuzum çatlamışKızlar ovülasyon pik olmuştu sonrada yavaş yavaş silindi. Bugün yaptığım da çizgi neredeyse yok gibiydi onu çöpe attığım için çekeledimyani bu yumurtam çatlamış demek değil mi ?
Ya hani bazen böyle yumurtan kiste dönüşmüş falan diyorlar ya o yüzden sordum aşkında. Kiste dönüştüğü zamanda yine pil görüp sonra siliniyor muÇatır çatır çatlamış hem de hadi hayırlı olsun
Adamcağıza çakşır suyu içircem diye detoks yaptırmışsınızAy bide ben bişey yaptım kızlar ya içimde rahat etmiyor ama ne yapayımşimdi ben çakşır suyu almıştım eşim için biliyorum iç desem içmicek. Bende dedim sana kür yapayım sabahları iç işte maydonoz limon yeşil elma falan koydum içine bide yarım bardak kadar çakşır o şişeyi komple o şekilde içirdim allah affetsin
Valla öyle olduAdamcağıza çakşır suyu içircem diye detoks yaptırmışsınızsanki böylesi daha da faydalı olur
İnşallah canımHerhangi bir belirti varmı benim şuna hiçbirşy yok bugunude değerlwndiricem adetime 12gün kaldı inşallah olur ya
Kuzum adeti geçtikten sonra pozitif çıkan da var o yüzden 5 gün önce gördüğün negatifin zaten bir hükmü yok benceValla yarın alicaktim bazı formlara baktım bu erken gebelik testi için beş gün önden yapanlara bir şeye rasladim ona baktım bir kişi beş gün varken yapmış negatif sadece regl sancısı var belirti başka yok üç gün sonra yapmış silik çıkmış teste inanmamış kan vermiş adet günü sonucu 59 çıkmış yani bana umut oldu artık kırmızılar gelene kadar umut kesmek yok
Ya hadi inşallahhYaa nisan ayiydi hatirliyorum. Ramazandan dolayi cok sıkı takip edememistim ben. Testleri hatirlamiyorum o yuzden. Ama ikizlerine cok sevinmistik. Hatta kendisi de doktoru da sasirmisti. Tek yumurtasi vardi. 2.si nasil oldu diye. O zamaaan yarin sabahtan itibaren pozitif testlerimler karsinizdayimnicin bir savasci da ben olmuyorum dimi
O zaman ilk sen aç kuzum test sezonunuTamamdır kuzum anlaştık. Ben bi Perşembe siftahı açayım, arkamdan sen gel inşallah. Bi pozitiflerle şenlendirelim şuraları
Ya ben sana ne dediiiimmmGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
İnanamıyoruuumGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?