💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen kuzum insallah negatiften olur da pozitife dönerse koyulasma takibi yapmaya test kalsin elimde persembe beraber yapiyoruz o zaman. Sen buraya atiyor ve beni de etiketliyorsun. Bense alt alta koyarak biriktiriyorum
Tamamdır kuzum anlaştık. Ben bi Perşembe siftahı açayım, arkamdan sen gel inşallah. Bi pozitiflerle şenlendirelim şuraları

Yaaaa içimi umut doldurdun teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşalım zaten 1.5 yıldır negatif göre göre alıştım test işi eğlenceye döndü bende vakit geçiriyorum

Ay bide ben bişey yaptım kızlar ya içimde rahat etmiyor ama ne yapayım şimdi ben çakşır suyu almıştım eşim için biliyorum iç desem içmicek. Bende dedim sana kür yapayım sabahları iç işte maydonoz limon yeşil elma falan koydum içine bide yarım bardak kadar çakşır o şişeyi komple o şekilde içirdim allah affetsin

Adamcağıza çakşır suyu içircem diye detoks yaptırmışsınız sanki böylesi daha da faydalı olur

Herhangi bir belirti varmı benim şuna hiçbirşy yok bugunude değerlwndiricem adetime 12gün kaldı inşallah olur ya
İnşallah canım valla benim sağ kasığım sürekli ağrıyor ama benim her ay böyle zaten daha erken belirti için biraz daha geçsin bakalım

Kuzum adeti geçtikten sonra pozitif çıkan da var o yüzden 5 gün önce gördüğün negatifin zaten bir hükmü yok bence

Ya hadi inşallahh artık başlayalım çizgi aramaya sırayla hepimizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…