- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.641
Hayırlı olsun kuzum. Eczanenin açılmasını bekliyorumGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Hayırlı uğurlu bebişli olsun kuzumGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Yaa maaşallah ne güzel bereketli bir günKızlarrrr şuan ne desem bilmiyorum ağlamaya başladım oldu sanki benim gördüğümü görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3319121
Elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı bilemedimYaa maaşallah ne güzel bereketli bir gündarısı başımıza olur inşallah canımm tebrik ederim evet pozitif bu test inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
Sağol kuzumm rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin.Yaa maaşallah ne güzel bereketli bir gündarısı başımıza olur inşallah canımm tebrik ederim evet pozitif bu test inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
Amin kuzumSağol kuzumm rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin.
kan vermeye gitmiyim demi canım bugün 9.gün dahaAmin kuzumşimdi inşallah koyuluk takibi yapacaksın her gün daha koyu olsun
Ayyy cok aktif yazmiyorum ama gercekten cok sevindim surekli takip ediyordum saglikla gelsin bebeisin inşallahGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Ayy saglikla gelsin bebis ne guzel bir gune basladik boyle bol pozitifliKızlarrrr şuan ne desem bilmiyorum ağlamaya başladım oldu sanki benim gördüğümü görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3319121
Maşallah canımGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Sağol kuzummm Allah herkese nasip etsinAyy saglikla gelsin bebis ne guzel bir gune basladik boyle bol pozitifli
İnşallahSağol kuzummm Allah herkese nasip etsin
Yaaa çok tebrik ederim canım üstüne görme gibi bişey yaşadın demek ki şükürler olsun çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallahGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Yaaa, ama olsun üzülmek yok çift çizgiyi göreceğiz
Ayy bak hamilesinn koyulaşmış hemdeGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Benimkini hala onaylamadı salakUygulama benim yumurtlamayı 1 gün önceye attı
Sıra sende kuzucumm, bugün güzel haberlerle gözlerimi açtım devamı gelecek inanıyorumHayırlı olsun kuzum. Eczanenin açılmasını bekliyorum
Canımın içii ben biliyordummKızlarrrr şuan ne desem bilmiyorum ağlamaya başladım oldu sanki benim gördüğümü görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3319121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?