- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.661
Hayırlı olsun kuzum. Eczanenin açılmasını bekliyorum
Kuzum sağlık ocağına gidicem izin aldım sonuç almayada annemi yollayacağım öyle iki kez izin alma gibi lüksüm yokAyy bak hamilesinn koyulaşmış hemdehemnecik hastaneye gidiyorsun artık, yoksa gelip zorla götürcem seniiii
Biliyomusun inanmıyordum hiç böyle bir olaya ama mucize gibi birşey kuzum çok teşekkür ederim umarım sağlıklıdırYaaa çok tebrik ederim canım üstüne görme gibi bişey yaşadın demek ki şükürler olsun çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallah
Çok teşekkür ederimmAyyy cok aktif yazmiyorum ama gercekten cok sevindim surekli takip ediyordum saglikla gelsin bebeisin inşallah
Görmedinnn görmedinnn hissettiklerin çıkıyormuşAmin kuzumşimdi inşallah koyuluk takibi yapacaksın her gün daha koyu olsun
Canım bence erken şu an sadece koyuluk takibi yap koyulaşınca git bencekan vermeye gitmiyim demi canım bugün 9.gün daha
Sağlıcakla artsın değerlerin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al canımCanım benim çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel sonuçlar alacağız
Kuzum sağlık ocağına gidicem izin aldım sonuç almayada annemi yollayacağım öyle iki kez izin alma gibi lüksüm yokbelki söylesem verirde kan sonucundan sonra sürpriz yapıcam arkadaşlara
Biliyomusun inanmıyordum hiç böyle bir olaya ama mucize gibi birşey kuzum çok teşekkür ederim umarım sağlıklıdırdarısı başına olsun
Çok teşekkür ederimm
Görmedinnn görmedinnn hissettiklerin çıkıyormuş
Ahahaha kafasına göre takılıyo demekBenimkini hala onaylamadı salak
Kuzumm gördüm gördümmm ilk bben yazdım hatta sen görmedinnnCanım benim çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel sonuçlar alacağız
Kuzum sağlık ocağına gidicem izin aldım sonuç almayada annemi yollayacağım öyle iki kez izin alma gibi lüksüm yokbelki söylesem verirde kan sonucundan sonra sürpriz yapıcam arkadaşlara
Biliyomusun inanmıyordum hiç böyle bir olaya ama mucize gibi birşey kuzum çok teşekkür ederim umarım sağlıklıdırdarısı başına olsun
Çok teşekkür ederimm
Görmedinnn görmedinnn hissettiklerin çıkıyormuş
Aynen yaa sinir oldumAhahaha kafasına göre takılıyo demek
İnşallah canım benimmmSağlıcakla artsın değerlerin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al canım
Aminm arkanızdan gelelim pozitif haberleriyle
Ayy çok özür dilerimKuzumm gördüm gördümmm ilk bben yazdım hatta sen görmedinnndaha dur bak kız dedim o da çıkacaaakk
Kuzum alarm kur da aynı saatte ölç bence aaynı saat olmayınca pek doğru olmuyor zaten sonuçlarıAynen yaa sinir oldumama aynı saatte ölçemiyorum hep düzensiz ondan sanırım beni ciddiye almıyor
Geçmiş olsun canımm inşallah ilaca gerek kalmadan kendiliğinden düzelir bu sefer, sıcak birşeyler içip boğazını yumuşatmaya çalışKızlar ya çok canım sıkıldı sabah sabahgeçen yıl kışın 2 ay sesim gitmişti sebebini doktorlar bir türlü anlayamadı bir sürü ilaç tedavisi uygulandı ama düzelmemişti. Bugün yine gitti sesim ben ilaç kullanmak istemiyorum bu süreçte napıcam bilmiyorum
Aynen öyle kuzucum sağlıcaklaal kucağına inşallahİnşallah canım benimmmdua ediyorum sizede
Ayy çok özür dileriminşallahh sağlıklı olsunda canım benim
Bebişim alarm kuruyorum ama alarmda ya 1 saat ya 2 saat önce uyanıyorum tabi ondan önce de ara ara uyanıyorum sürekli o yüzden denk gelmiyorKuzum alarm kur da aynı saatte ölç bence aaynı saat olmayınca pek doğru olmuyor zaten sonuçları
Ah kuzum geçen yıl neler neler yaşadım bir bilsen öyle normal ses kısıklığı değil tamamen gidiyor sesimGeçmiş olsun canımm inşallah ilaca gerek kalmadan kendiliğinden düzelir bu sefer, sıcak birşeyler içip boğazını yumuşatmaya çalış
Ahahah zaten bildiğim kadarıyla 4 saat kadar aralıksız uyku lazım gece uyanıyosan o yüzden çok doğru sonuç da vermemiş olabilirBebişim alarm kuruyorum ama alarmda ya 1 saat ya 2 saat önce uyanıyorum tabi ondan önce de ara ara uyanıyorum sürekli o yüzden denk gelmiyorzaten bu ayı tamamlamak için bırakmıyorum yoksa bırakcam da beceremedim bu işi bir daha denemem
yaa nasıl nedenini bulamadılar o zaman çok tuhafAh kuzum geçen yıl neler neler yaşadım bir bilsen öyle normal ses kısıklığı değil tamamen gidiyor sesimaraştırmaya başka bir ile gidicem bu sefer inşallah ilaçsız düzelir bu kez
Aynen kuzucum yaa hiç 4 saat aralıksız uyuduğum olmuyor 2 buçuk 3 yaniAhahah zaten bildiğim kadarıyla 4 saat kadar aralıksız uyku lazım gece uyanıyosan o yüzden çok doğru sonuç da vermemiş olabilir
Sağol kuzum canımsınyaa nasıl nedenini bulamadılar o zaman çok tuhaf
Git canım tabi inşallah sebebi bulunur ve kolayca hallolur, ilaca gerek kalmaz
Yinede gidene kDar dikkat et kendine sıcak şeyler tüketçok da sıcak olmasın da aman, ılık olsun
Çıkar bakalık belki bi daha ihtiyacın olmaz inşallah yaniAynen kuzucum yaa hiç 4 saat aralıksız uyuduğum olmuyor 2 buçuk 3 yaniyinede devam ediyorum bu ayı çıkarıyım da artık
En azından bat a kadar bekliyim canım doğru diyosunCanım bence erken şu an sadece koyuluk takibi yap koyulaşınca git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?