💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel sonuçlar alacağız
Hayırlı olsun kuzum. Eczanenin açılmasını bekliyorum
Ayy bak hamilesinn koyulaşmış hemde hemnecik hastaneye gidiyorsun artık, yoksa gelip zorla götürcem seniiii
Kuzum sağlık ocağına gidicem izin aldım sonuç almayada annemi yollayacağım öyle iki kez izin alma gibi lüksüm yok belki söylesem verirde kan sonucundan sonra sürpriz yapıcam arkadaşlara

Yaaa çok tebrik ederim canım üstüne görme gibi bişey yaşadın demek ki şükürler olsun çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallah
Biliyomusun inanmıyordum hiç böyle bir olaya ama mucize gibi birşey kuzum çok teşekkür ederim umarım sağlıklıdır darısı başına olsun
Ayyy cok aktif yazmiyorum ama gercekten cok sevindim surekli takip ediyordum saglikla gelsin bebeisin inşallah
Çok teşekkür ederimm

Amin kuzum şimdi inşallah koyuluk takibi yapacaksın her gün daha koyu olsun
Görmedinnn görmedinnn hissettiklerin çıkıyormuş

Eklentiler

• FDEEAC25-2EE9-47E5-B5B0-FD1CDC158451.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 35
Sağlıcakla artsın değerlerin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al canım
Aminm arkanızdan gelelim pozitif haberleriyle

Kızlar testlerin bazısı saatler sonra böyle çıkıyor bazıları negatif galiba ben hamile değilim adetime 2 gün var ne dusunecegimi şaşırdım erken gebelik testi bı daha kullanmicam rezalet

Kuzumm gördüm gördümmm ilk bben yazdım hatta sen görmedinnn daha dur bak kız dedim o da çıkacaaakk

Kızlar ya çok canım sıkıldı sabah sabah geçen yıl kışın 2 ay sesim gitmişti sebebini doktorlar bir türlü anlayamadı bir sürü ilaç tedavisi uygulandı ama düzelmemişti. Bugün yine gitti sesim ben ilaç kullanmak istemiyorum bu süreçte napıcam bilmiyorum

Sağlıcakla artsın değerlerin inşallah bebişini sağlıkla kucağına al canım
Aminm arkanızdan gelelim pozitif haberleriyle
İnşallah canım benimmm dua ediyorum sizede
Kuzumm gördüm gördümmm ilk bben yazdım hatta sen görmedinnn daha dur bak kız dedim o da çıkacaaakk
Ayy çok özür dilerim inşallahh sağlıklı olsunda canım benim

Geçmiş olsun canımm inşallah ilaca gerek kalmadan kendiliğinden düzelir bu sefer, sıcak birşeyler içip boğazını yumuşatmaya çalış

İnşallah canım benimmm dua ediyorum sizede

Ayy çok özür dilerim inşallahh sağlıklı olsunda canım benim
Aynen öyle kuzucum sağlıcaklaal kucağına inşallah maaşallah çok güzel bir gün böyle devam etsin ekim ayı inşallah

Kuzum alarm kur da aynı saatte ölç bence aaynı saat olmayınca pek doğru olmuyor zaten sonuçları
Bebişim alarm kuruyorum ama alarmda ya 1 saat ya 2 saat önce uyanıyorum tabi ondan önce de ara ara uyanıyorum sürekli o yüzden denk gelmiyor zaten bu ayı tamamlamak için bırakmıyorum yoksa bırakcam da beceremedim bu işi bir daha denemem

Geçmiş olsun canımm inşallah ilaca gerek kalmadan kendiliğinden düzelir bu sefer, sıcak birşeyler içip boğazını yumuşatmaya çalış
Ah kuzum geçen yıl neler neler yaşadım bir bilsen öyle normal ses kısıklığı değil tamamen gidiyor sesim araştırmaya başka bir ile gidicem bu sefer inşallah ilaçsız düzelir bu kez

Ahahah zaten bildiğim kadarıyla 4 saat kadar aralıksız uyku lazım gece uyanıyosan o yüzden çok doğru sonuç da vermemiş olabilir

Ah kuzum geçen yıl neler neler yaşadım bir bilsen öyle normal ses kısıklığı değil tamamen gidiyor sesim araştırmaya başka bir ile gidicem bu sefer inşallah ilaçsız düzelir bu kez
yaa nasıl nedenini bulamadılar o zaman çok tuhaf
Git canım tabi inşallah sebebi bulunur ve kolayca hallolur, ilaca gerek kalmaz
Yinede gidene kDar dikkat et kendine sıcak şeyler tüket çok da sıcak olmasın da aman, ılık olsun

Sağol kuzum canımsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…