- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.681
İnşallah canımm ama pek umudum yokÇıkar bakalık belki bi daha ihtiyacın olmaz inşallah yani
Seni yerim yaaa o kadar destek oldun ki bana her gelişmemde yazdım sana iyi ki varsın canım benim iyi ki.. rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kuzucumCanımın içii ben biliyordumm
Kendini boş yere üzüp stres yaptın artık üzüntüye strese yer yok, sağlıcakla bebişine kavuşacaksın inşallah
Aynen canım yine sen bilirsin ama her ihtimale karşı nekle benceEn azından bat a kadar bekliyim canım doğru diyosun
Yaa baksanaa nasıl bereketli gidiyoruz biz neden o berekete dahil olmayalımmİnşallah canımm ama pek umudum yok
Sende iyi ki varaın bebeğimm canımsınnSeni yerim yaaa o kadar destek oldun ki bana her gelişmemde yazdım sana iyi ki varsın canım benim iyi ki.. rabbim herkese nasip etsin sağlıcakla kuzucum
Sende iyi ki varaın bebeğimm canımsınn
Amiinn inşallah kuzucum inşallahh, arkandan gelelim
Aynen canım yine sen bilirsin ama her ihtimale karşı nekle bence
İnşallah bebeğimmGeliceksiniz kuzum Hayırlısıyla dualarım sizinle...
%90 diyelim o zamanEvett sırada o var totem yapıyorum o pozitif görürse ben de görücem hadi bakalım
Birlikte görücez%90 diyelim o zamaninşLlah göreceksin sende canımm
Oy maşallah maşallah rabbım kucağına almayı nasip etsin balımGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Canım hayırlı olsun çok sevindim biran önce git doktora artıkGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Çok amiinnn kuzumBirlikte görücez
Yaa nasıllKızlar ben yaptım bekliyorum ama negatif gibi çıkan yok normal test aldım
Negatif bence kuzum adeti beklicezYaa nasıllatsana testi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?