- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.701
Canım günaydın çok karanlık fotoğraf daha net görüntü yok muNegatif bence kuzum adeti beklicez
Merhaba canım hiç belirtisi olmadan hamileliğini öğrenen çok tanıdığım var nasip yani kendini o şekilde şartlama bazıları birsürü belirti yaşıyor benim gibiKizlaar merhaba. Belirti yaşamayıp gebelik haberi alan var mı burda acaba? Adetime 3 gün var hiç bir şekilde belirtim yok test yaptım negatif. Bir umut sormak istedim size
Bebe time diye bi test adetmde gelmedi beklemedeyim diğer ay içinCanım günaydın çok karanlık fotoğraf daha net görüntü yok musen görememiş olabilirsin ama burada Şahin gözlü kızlar dolu
Kuzum evet oldum şuan üstüne görüyorumGünaydın kızlarBasakbasak1 goldBride tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah katlanarak artsın değerleriniz Basakbasak1 sen regl oldum dememiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Evet gerçekten nasip gün yaklaştıkça fazla düşünmeye başlıyor insan. En iyisi adeti beklemek. Çok teşekkür ederim cevabın içinMerhaba canım hiç belirtisi olmadan hamileliğini öğrenen çok tanıdığım var nasip yani kendini o şekilde şartlama bazıları birsürü belirti yaşıyor benim gibiama negatif bazıları belirtisiz hamile kalıyor
İnşallah kuzumOy maşallah maşallah rabbım kucağına almayı nasip etsin balım
kuzum kan verdim 16.00 gibi çıkacak ebe arayacakCanım hayırlı olsun çok sevindim biran önce git doktora artık
Tebrikler canım benimGünaydın güzel kızlar testimin 5. Dakikası
Yok ya hissediyorum adet olucamKuzum adeti geçtikten sonra pozitif çıkan da var o yüzden 5 gün önce gördüğün negatifin zaten bir hükmü yok bence
Çok teşekkür ederim kuzumTebrikler canım benimay ne güzel bir test bu çok sevindim
Ay tebrikler tebriklerKızlarrrr şuan ne desem bilmiyorum ağlamaya başladım oldu sanki benim gördüğümü görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3319121
doktor varrr , doktor var değil mi? Biri olumsuz konuşup moral bozuyor, biri içini rahatlatıp güven veriyor. Allah hiçbirini eksik etmesin gerçi de fenası da fena yani.Sonu güzel olsun inşallah, içinizi ferah tutunKızlarrrrr öğlenden sonra çok pozitif geldim size sanırım doktorumu buldum17.40 da bi profesöre randevu almıştım tek tek dinledi sürecimi uzun uzun anlat dedi anlattım arada sorular sordu resmen unuttuklarımı hatırlattı gibi. Muayene etti ultrasonla. Amh konusuna hiç takılmadı dönem dönem değişen dalgalanan bi değer tutmadı tıp dünyasında boşuna düşünüp kafa yormuşsun önemli olan ultrasonda bizim ne gördüğümüz orda bi gün hiç yumurta görmezsek evet o zaman bitti derim ama şuan değil dedi . Kaybettiğin gebeliğin arkasından girdiğim stres sonucu düştüğü çok açık ve ortada emin ola yükselecektir amh bakıldığı dönemi gösterir evet 1 ayda değişmez ama hiç bi anlamı da yok bizim için dedi. Hormon tahlilleri verdi yarın yaptırıcam, ofis histeroskopi yapmak istedi , daha önce yapılmıştı ama gebelik sonlanırken istemediğimiz bişey olmuş olabilir içimizi rahatlatalım dedi . Ama en önemlisi eğer bu şekilde stresli sıkıntılı olacaksan hiç gelme bana sadece yıpranırsın , sen elinden geleni yap gerisini bırak kasma artık kolay olmadığını biliyorum ama emin ol senin amh ından tut da yumurta sayına kadar hepsini stres yaparak belirliyorsun dedi. Çok rahatlatıcı çok profesyonel bir o kadar da şefkatle yaklaştı. Yeni bi sürece giriyoruz birlikte inşallah hayırlısı olsun çok uzun yazdım biliyorum ama benim gibi boş anda umutsuzluğa düşen ağlamaktan kendini helak eden arkadaşlarım varsa bi durup nefes almak en güzel hatırlatmak istedim
Çok şaşkınımm ve üzgünn.. seni de heveslendirdim kesin var gözüyle bakıyordumNegatif bence kuzum adeti beklicez
Günaydın kızlarBasakbasak1 goldBride tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah katlanarak artsın değerleriniz Basakbasak1 sen regl oldum dememiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Geçmiş olsun kuzum yine de bir doktora görün ama ilaç kullanmak istediğini soylersin olmadıKızlar ya çok canım sıkıldı sabah sabahgeçen yıl kışın 2 ay sesim gitmişti sebebini doktorlar bir türlü anlayamadı bir sürü ilaç tedavisi uygulandı ama düzelmemişti. Bugün yine gitti sesim ben ilaç kullanmak istemiyorum bu süreçte napıcam bilmiyorum
Ay tebrikler tebriklerhadi kana koş bugün ne güzel bir gün üst üste güzel haberler aldik maşallah
Bebişim sen naptın ateş ölçüyor musun hala atsana tablonuCanım günaydın çok karanlık fotoğraf daha net görüntü yok musen görememiş olabilirsin ama burada Şahin gözlü kızlar dolu
Ay ben duramıyorum kendim görsem kosarim size de dayanamıyorum hemen kan verin istiyorumkuşum bata daha var bekliyim diyorum birazz :)
Kuzum sen iğne kullanacaksın ama, beklemeden kadın doğuma git bencekuşum bata daha var bekliyim diyorum birazz :)
Kuzum sen iğne kullanacaksın ama, beklemeden kadın doğuma git bence
Üzülmeee kuşum olması gereken neyse o oluyor demekki böyle olmalıymışşşş. Diğer ay inşallahÇok şaşkınımm ve üzgünn.. seni de heveslendirdim kesin var gözüyle bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?