💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizlaar merhaba. Belirti yaşamayıp gebelik haberi alan var mı burda acaba? Adetime 3 gün var hiç bir şekilde belirtim yok test yaptım negatif. Bir umut sormak istedim size
Merhaba canım hiç belirtisi olmadan hamileliğini öğrenen çok tanıdığım var nasip yani kendini o şekilde şartlama bazıları birsürü belirti yaşıyor benim gibi ama negatif bazıları belirtisiz hamile kalıyor

Kuzum evet oldum şuan üstüne görüyorum yani inşallah öyledir dış gebelikte olabilir dedi ebe inşallah değildir. Değerlerim çıksın direkt buraya atıcam

Evet gerçekten nasip gün yaklaştıkça fazla düşünmeye başlıyor insan. En iyisi adeti beklemek. Çok teşekkür ederim cevabın için sende var mı bebiş

Oy maşallah maşallah rabbım kucağına almayı nasip etsin balım
İnşallah kuzum dua et dış gebelik olmasınnn
Canım hayırlı olsun çok sevindim biran önce git doktora artık
kuzum kan verdim 16.00 gibi çıkacak ebe arayacak ebe üstüne görmede olabilir dış gebelikte olabilir dedi inşallah üstüne görüyorumdur biraz korktum açıkcası kadın doğuma sıra al dedi. Sıra olsa alıcam hemen ama bakıyorum yinede. Olmadı haftasonu özele

doktor varrr , doktor var değil mi? Biri olumsuz konuşup moral bozuyor, biri içini rahatlatıp güven veriyor. Allah hiçbirini eksik etmesin gerçi de fenası da fena yani.Sonu güzel olsun inşallah, içinizi ferah tutun

Geçmiş olsun kuzum yine de bir doktora görün ama ilaç kullanmak istediğini soylersin olmadı inşallah geçer hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…