💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar bu arada aşırı aşırı silik testi çıkan arkadaşlara önerim testin stripini çıkarıp telefonun aydınlatması ile karanlık ortamda arkasına ışık tutmak benimde dün aklıma geldi kabak gibi ne varsa çıkıyor çünkü aman silik mi çizgi var mı derdine son

Bebe time diye bi test adetmde gelmedi beklemedeyim diğer ay için
İnşallah adet daha fazla bekletip strese sokmaz her şeyin doğru bir zamanı var bebeğin geleceği en dogru zamanı bekliyor
Kuzum evet oldum şuan üstüne görüyorum yani inşallah öyledir dış gebelikte olabilir dedi ebe inşallah değildir. Değerlerim çıksın direkt buraya atıcam
Allah korusun umarım öyle bir şey yoktur. Çok ilginç ya nasıl test yapmaya karar verdin peki

Bebişim sen naptın ateş ölçüyor musun hala atsana tablonu
Gerçekten görmek istiyor musun allak bullak bak atıyorum. Benim çatlamadan beri kaşık ağrılarım devam ediyor bu arada 4 gun oldu sen de durumlar ne ?

Eklentiler

• 132C4A37-E7A3-4D2F-B161-252675BBB718.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 37
Geçmiş olsun kuzum yine de bir doktora görün ama ilaç kullanmak istediğini soylersin olmadı inşallah geçer hemen
Sağol kuzum alıştım artık sesimin gitmesine geçen yıl bronkoskopi bile yaptılar anlayamadılar o yüzden bu yıl ilaç kullanmicam kullansam da düzelmiyo zaten en kötü sessiz birkaç ay geçiririm nolur ki

Gerçekten görmek istiyor musun allak bullak bak atıyorum. Benim çatlamadan beri kaşık ağrılarım devam ediyor bu arada 4 gun oldu sen de durumlar ne ?
Ahahhaha deli kız
Biz bu işi çözemedik herhalde ya
Benimki de salak çizgiyi yeni çekmiş 13.yumurtlama diyor ama 8 inde yumurtladım atıyım bak ama seninki daha inişli çıkışlı
Benimde kasık ağrılarım var ama regl yaklaştı ya ona yoruyorum

Eklentiler

• Screenshot_20231017_095010_Femometer.webp
    13 KB · Görüntüleme: 36
Ya aramayalim kuzum cizgiyi şak diye çıksın karsimiza artik lutfen
Temennimiz ve ilk tercihimiz tabii ki o yönde bebeğim ama biz sabırsızlar grubu olarak daha hcg 5 6 iken yakalamaya çalıştığımızdan muhtemelen gölge kovalicaz yine

Kasık ağrısında maaşallahım var benim de hiç geçmedi sağolsun benim de 4 gün olduuu

3 gün de ben bekleyeyim 11 inde pikti benim de ay beklemek çok zor ovuden adete kadar olan süreç beni yoruyor resmen
Bekle bekle kuzum sonunda da beklediğine değer inşallah
BEnim yarın 9.gün test almadım yapmaya korkuyorum, geçen ay hiç böyle değildim 5.günden başlamıştım, akıllandım galiba bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…