- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.721
İnşallah adet daha fazla bekletip strese sokmazBebe time diye bi test adetmde gelmedi beklemedeyim diğer ay için
Allah korusun umarım öyle bir şey yoktur. Çok ilginç ya nasıl test yapmaya karar verdin pekiKuzum evet oldum şuan üstüne görüyorumyani inşallah öyledir dış gebelikte olabilir dedi ebe inşallah değildir. Değerlerim çıksın direkt buraya atıcam
Ay ben duramıyorum kendim görsem kosarim size da dayanamıyorum hemen kan verin istiyorum
Ya aramayalim kuzum cizgiyi şak diye çıksın karsimiza artik lutfenYa hadi inşallahhartık başlayalım çizgi aramaya sırayla hepimizdeee
Bebişim sen ovu yapmış mıydın pik ne zamandı bat ne zaman?kız bende duramıyorum ama bat a var ya o yüzden :) erken öğrendim ben
Ya negatif olamaz sen bensin senin negatif olursa benim de negatif olurNegatif bence kuzum adeti beklicez
Gerçekten görmek istiyor musunBebişim sen naptın ateş ölçüyor musun hala atsana tablonu
Bence bekleme çünkü öğrenir öğrenmez gel diyor doktor, bi görüş istersen doktorunlaBat a kadar dursam mı bilemedim kuzum yaa
Hayırlısı canım olsan da sıkıntı yok kasımda devam inşallahYok ya hissediyorum adet olucam
İnşallah bebeğimmÜzülmeee kuşum olması gereken neyse o oluyor demekki böyle olmalıymışşşş. Diğer ay inşallah
ovu yaptım kuzum 8 i çatladı benim bat 21 ydiBebişim sen ovu yapmış mıydın pik ne zamandı bat ne zaman?
Bence bekleme çünkü öğrenir öğrenmez gel diyor doktor, bi görüş istersen doktorunla
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum yine de bir doktora görün ama ilaç kullanmak istediğini soylersin olmadıinşallah geçer hemen
3 gün de ben bekleyeyim 11 inde pikti benim deovu yaptım kuzum 8 i çatladı benim bat 21 ydi
Ahahhaha deli kızGerçekten görmek istiyor musunallak bullak bak atıyorum. Benim çatlamadan beri kaşık ağrılarım devam ediyor bu arada 4 gun oldu sen de durumlar ne ?
Temennimiz ve ilk tercihimiz tabii ki o yönde bebeğim ama biz sabırsızlar grubu olarak daha hcg 5 6 iken yakalamaya çalıştığımızdan muhtemelen gölge kovalicaz yineYa aramayalim kuzum cizgiyi şak diye çıksın karsimiza artik lutfen
Kasık ağrısında maaşallahım var benim de hiç geçmedi sağolsunGerçekten görmek istiyor musunallak bullak bak atıyorum. Benim çatlamadan beri kaşık ağrılarım devam ediyor bu arada 4 gun oldu sen de durumlar ne ?
İnşallah canımHayırlısı canım olsan da sıkıntı yok kasımda devam inşallah
Bekle bekle kuzum sonunda da beklediğine değer inşallah3 gün de ben bekleyeyim 11 inde pikti benim deay beklemek çok zor ovuden adete kadar olan süreç beni yoruyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?