- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.741
Yaa 9 olduysa yarın sabah sen de yapsan yaBekle bekle kuzum sonunda da beklediğine değer inşallah
BEnim yarın 9.gün test almadım yapmaya korkuyorum, geçen ay hiç böyle değildim 5.günden başlamıştım, akıllandım galiba bu ay
Sonraki aya demekki aşkımYa negatif olamaz sen bensin senin negatif olursa benim de negatif olur
Yüksekti aşkım.İnşallah bebeğimmRabbim en kısa zamanda nasip etsin ateşin nasıldı bugün
Bak senin ki düzenli göze güzel geliyorAhahhaha deli kız
Biz bu işi çözemedik herhalde ya
Benimki de salak çizgiyi yeni çekmiş 13.yumurtlama diyor ama 8 inde yumurtladım atıyım bak ama seninki daha inişli çıkışlı
Benimde kasık ağrılarım var ama regl yaklaştı ya ona yoruyorum
Ben her ay aynıyım ya huyum kurusun ama bu ay geçen aya göre iyiyim test yapmadım hala pikin üstünden 6 gün geçti birkaç gün daha sabredecegim inşallahBekle bekle kuzum sonunda da beklediğine değer inşallah
BEnim yarın 9.gün test almadım yapmaya korkuyorum, geçen ay hiç böyle değildim 5.günden başlamıştım, akıllandım galiba bu ay
Ay merveee cumartesi ki catladin sen deKasık ağrısında maaşallahım var benim de hiç geçmedi sağolsunbenim de 4 gün olduuu
Evet canım zor bir süreç malesefEvet gerçekten nasip gün yaklaştıkça fazla düşünmeye başlıyor insan. En iyisi adeti beklemek. Çok teşekkür ederim cevabın içinsende var mı bebiş
Yaa acaba geç döllenme falan olabilir mi ki yüksek gidiyor baksana, bu sefer umut vermek de istemiyorum ama bekleyip görelim hayırlısı olsun inşallah kuzucummYüksekti aşkım.
Bebeğim 12.güne kadar yapmama kararı almıştım aslındaaYaa 9 olduysa yarın sabah sen de yapsan ya
Sanki S simurgggg da çok düzensiz gidiyor demişti geçen ay ama hamişti belki seninki de öyle güzel sonuçlanacakBak senin ki düzenli göze güzel geliyorsenin uyku problemi yüzünden hatalı gitti muhtemelen ben neyi yanlış yaptım bilmiyorum duzenli ölçtüm hep. Benim reglye var daha geç yumurtladım ya haftaya cuma falan olur herhalde.
Yavaş yavaş akıllanıyoruz deseneBen her ay aynıyım ya huyum kurusun ama bu ay geçen aya göre iyiyim test yapmadım hala pikin üstünden 6 gün geçti birkaç gün daha sabredecegim inşallah
Canım batı bekle bat gününden sonra pozitife dönen bir sürü insan var hayırlısı olsunNegatif bence kuzum adeti beklicez
Yaa yerim senii gayet memnundum halimden ben ve sonucu çok güzel olduuu daha ne olsun
İnşallah bebişimm yaacanım benim yaa sana gelişme gelişme yazıyodum yaa inşallah hayırlısıyla sıra sende kuşuummmmm :))))
güzel şeyler çıkacak kuzumm inanıyoruuummm bennİnşallah bebişimm yaabakalım ne çıkacak bahtıma
Hayırlısı kuzum inşallah vakti var bebişinSonraki aya demekki aşkım
İnşallah canım benimmgüzel şeyler çıkacak kuzumm inanıyoruuummm benn
Ahahahah yordu demek ki kuzum seni inşallah gelsin pozitifler o zamaaannAy merveee cumartesi ki catladin sen deçok agriliydi benim bu yumurtlama dedim sağlam bir yumiydi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?