💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bekle bekle kuzum sonunda da beklediğine değer inşallah
BEnim yarın 9.gün test almadım yapmaya korkuyorum, geçen ay hiç böyle değildim 5.günden başlamıştım, akıllandım galiba bu ay
Yaa 9 olduysa yarın sabah sen de yapsan ya

Bak senin ki düzenli göze güzel geliyor senin uyku problemi yüzünden hatalı gitti muhtemelen ben neyi yanlış yaptım bilmiyorum duzenli ölçtüm hep. Benim reglye var daha geç yumurtladım ya haftaya cuma falan olur herhalde.

Bekle bekle kuzum sonunda da beklediğine değer inşallah
BEnim yarın 9.gün test almadım yapmaya korkuyorum, geçen ay hiç böyle değildim 5.günden başlamıştım, akıllandım galiba bu ay
Ben her ay aynıyım ya huyum kurusun ama bu ay geçen aya göre iyiyim test yapmadım hala pikin üstünden 6 gün geçti birkaç gün daha sabredecegim inşallah

Evet gerçekten nasip gün yaklaştıkça fazla düşünmeye başlıyor insan. En iyisi adeti beklemek. Çok teşekkür ederim cevabın için sende var mı bebiş
Evet canım zor bir süreç malesef yok bende de bu sabah test yaptım negatif çıktı ama belimin ağrısından ölücem bekliyoruz bakalım regli gecikmeden yapılan testlere de pek güvenmiyorum sende erkenden test yapıp kendini üzme

Eklentiler

• Screenshot_20231017_095224.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 46
Sanki S simurgggg da çok düzensiz gidiyor demişti geçen ay ama hamişti belki seninki de öyle güzel sonuçlanacak

Ben her ay aynıyım ya huyum kurusun ama bu ay geçen aya göre iyiyim test yapmadım hala pikin üstünden 6 gün geçti birkaç gün daha sabredecegim inşallah
Yavaş yavaş akıllanıyoruz desene birkaç gün daha sabret bakalım ama edemezsen de negatif çıkarsa üzülme goldBride dün yaptı negatifti bugün biz şok hatta 6.gün yaptı bide sanki, üzülmüştü bide deli kız

Ay merveee cumartesi ki catladin sen de çok agriliydi benim bu yumurtlama dedim sağlam bir yumiydi herhalde
Ahahahah yordu demek ki kuzum seni inşallah gelsin pozitifler o zamaaann aynen cuma gece çatladı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…