- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.761
Kuzum utanıyosan sipariş ver bence gelsin o güne kadarBebeğim 12.güne kadar yapmama kararı almıştım aslındaakorkuyorum yapmaya, test de sipariş etmemiştim 1 tane eczane var hep oraya gidiyorum utanıyorum artık
İnşallah canım gelsin pozitiflerimiz ben bu ay catlama sonrası değerlendiremedim ama yine de içim olumlu hayırlısıAhahahah yordu demek ki kuzum seni inşallah gelsin pozitifler o zamaaannaynen cuma gece çatladı benimki
Kuşum bence senin ates guzel gidiyorGerçekten görmek istiyor musunallak bullak bak atıyorum. Benim çatlamadan beri kaşık ağrılarım devam ediyor bu arada 4 gun oldu sen de durumlar ne ?
Kuşum bence senin ates guzel gidiyor
Ya önrmli değilll insanlar tek ilişkiyle hamile kalıyolar olucak olucakkİnşallah canım gelsin pozitiflerimiz ben bu ay catlama sonrası değerlendiremedim ama yine de içim olumlu hayırlısı
Olacagi varsa onceki iliskiden de tutar canimİnşallah canım gelsin pozitiflerimiz ben bu ay catlama sonrası değerlendiremedim ama yine de içim olumlu hayırlısı
Bana oyle gibi geldi. Inislere cikislara takilma olcmeye devam et sengerçekten miii ? Bu artis olumlu olabilir mi ?
Akil çelme loadingYaa 9 olduysa yarın sabah sen de yapsan ya
Dimi ben de öyle düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğizYa önrmli değilll insanlar tek ilişkiyle hamile kalıyolar olucak olucakk
Olacagi varsa onceki iliskiden de tutar canim
Tamam canım devam edeceğim bu ay bırakmayı düşünmüyordun zaten ölçmeyi inşallah bir daha ki aya gerek kalmazBana oyle gibi geldi. Inislere cikislara takilma olcmeye devam et sen
Bu ay da aynı olurum diye 7 tane test aldım kuzum zaten geçen ay 16 tane testi yediğim içinYavaş yavaş akıllanıyoruz desenebirkaç gün daha sabret bakalım ama edemezsen de negatif çıkarsa üzülme @goldBride dün yaptı negatifti bugün biz şok hatta 6.gün yaptı bide sanki, üzülmüştü bide deli kız
Ya önrmli değilll insanlar tek ilişkiyle hamile kalıyolar olucak olucakk
bu teklifi yaptığını hatırlıyorumbliiss bebişim bende değerlendiremedim çatlama gününü bu ay kocam şehir dışındaydı hatta sabah çok erken uçağı vardı o gün beni uyandırmadan istediğini yapabilirsin üstümde teklifini de yaptım da değerlendiremedik yine de gebelik ihtimalinin en yuksek olduğu zaman zaten pik zamanı kuzum onu değerlendirdik en azından
Aynen bebişim öyle sanırımAyy seni yerim ne güzel şeyler söylüyorsun keşkeama sanırım bundan sonra ki gidiş önemli bugün 4 birim artışa geçti mesela
Gelmesi perşembe cumayı bulurKuzum utanıyosan sipariş ver bence gelsin o güne kadarya da kocişini yolla o alsın
Geçen ay bende o kadar test harcadım ya bi o kadar da ovulasyın hiç ettimBu ay da aynı olurum diye 7 tane test aldım kuzum zaten geçen ay 16 tane testi yediğim için
Aynen bebişim öyle sanırımArtarak devam etsin hiç düşmesin
Amin camım inşallahGeçen ay bende o kadar test harcadım ya bi o kadar da ovulasyın hiç ettimbu ay hiç almadım o yüzden ama sen iyi yapmışın az almışın ben şimdi eczaneye nasıl gitcem diye düşünüyorum koca kişisini yollarım artık
Bugün 8.gün bebeğim geçen aya göre çok çok iyi dayandım hala da yapasım yok ama yarın bi denerim belkiAmin camım inşallahcanım senin kaçıncı gün oldu test telaşı başlamış
Bence deneme yarın 10. Gün başla derim strese sokma kendiniBugün 8.gün bebeğim geçen aya göre çok çok iyi dayandım hala da yapasım yok ama yarın bi denerim belki
Aynen öyle gerçekten bir gün içinde ikisini de gördüm resmen . Şimdi sonuç ne olur bilmiyorum ama en azından beni üzmeyen bi doktorla devam etmek güç veriyordoktor varrr , doktor var değil mi? Biri olumsuz konuşup moral bozuyor, biri içini rahatlatıp güven veriyor. Allah hiçbirini eksik etmesin gerçi de fenası da fena yani.Sonu güzel olsun inşallah, içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?