💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebeğim 12.güne kadar yapmama kararı almıştım aslındaa korkuyorum yapmaya, test de sipariş etmemiştim 1 tane eczane var hep oraya gidiyorum utanıyorum artık
Kuzum utanıyosan sipariş ver bence gelsin o güne kadar ya da kocişini yolla o alsın

Ya önrmli değilll insanlar tek ilişkiyle hamile kalıyolar olucak olucakk
Dimi ben de öyle düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğiz
Olacagi varsa onceki iliskiden de tutar canim
Bana oyle gibi geldi. Inislere cikislara takilma olcmeye devam et sen
Tamam canım devam edeceğim bu ay bırakmayı düşünmüyordun zaten ölçmeyi inşallah bir daha ki aya gerek kalmaz

Bu ay da aynı olurum diye 7 tane test aldım kuzum zaten geçen ay 16 tane testi yediğim için

Ya önrmli değilll insanlar tek ilişkiyle hamile kalıyolar olucak olucakk
bliiss bebişim bende değerlendiremedim çatlama gününü bu ay kocam şehir dışındaydı hatta sabah çok erken uçağı vardı o gün beni uyandırmadan istediğini yapabilirsin üstümde teklifini de yaptım da değerlendiremedik yine de gebelik ihtimalinin en yuksek olduğu zaman zaten pik zamanı kuzum onu değerlendirdik en azından

bu teklifi yaptığını hatırlıyorum olmayınca olmuyor iste ama dediğin gibi en önemli zaman pik ve öncesi olduğu için çok umutsuz değilim inşallah tutmuştur ikimizin ki de

Kuzum utanıyosan sipariş ver bence gelsin o güne kadar ya da kocişini yolla o alsın
Gelmesi perşembe cumayı bulur kocişime söyleyim bakalım eve gelme saatine yakın söyleyim de arkadaşından almasın gidip arkadaşından alıyor ona da o yüzden söylemek istemiyorum

Bu ay da aynı olurum diye 7 tane test aldım kuzum zaten geçen ay 16 tane testi yediğim için
Geçen ay bende o kadar test harcadım ya bi o kadar da ovulasyın hiç ettim bu ay hiç almadım o yüzden ama sen iyi yapmışın az almışın ben şimdi eczaneye nasıl gitcem diye düşünüyorum koca kişisini yollarım artık

Aynen bebişim öyle sanırım Artarak devam etsin hiç düşmesin

Amin camım inşallah canım senin kaçıncı gün oldu test telaşı başlamış

Atese de pek guven olmuyor sanki canlar. 12.gune cekti cizgiyi bende. Ama 12.gunde ovulasyon olmadigina eminim nerdeyse. O gun nedense bir dusuk cikmisti ates. Ama asil 14ve sonrasi onemli benim icin

Eklentiler

• Screenshot_20231017_102723_Femometer.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
doktor varrr , doktor var değil mi? Biri olumsuz konuşup moral bozuyor, biri içini rahatlatıp güven veriyor. Allah hiçbirini eksik etmesin gerçi de fenası da fena yani.Sonu güzel olsun inşallah, içinizi ferah tutun
Aynen öyle gerçekten bir gün içinde ikisini de gördüm resmen . Şimdi sonuç ne olur bilmiyorum ama en azından beni üzmeyen bi doktorla devam etmek güç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…