💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim hiç utanmam yok o konuda gider alırdım testi. Ama online alışverişte daha ucuza geliyor bir teste 80 lira vermiştim bir kere o yüzden hep online alışveriş yapıyorum kuzum test için

Canlar merhaba adetin 4. günü tahlil yaptırdım sonuçları yorumlayabilecek birisi var mı

Eklentiler

• IMG_1716.webp
    27 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1715.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1714.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 60
Benim hiç utanmam yok o konuda gider alırdım testi. Ama online alışverişte daha ucuza geliyor bir teste 80 lira vermiştim bir kere o yüzden hep online alışveriş yapıyorum kuzum test için
En iyisi o aslında ama ben almadım sürekli yapıp strese girmeyim diye, şimdi keşke alsaydım diyorum

Dimi ben de öyle düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğiz

Tamam canım devam edeceğim bu ay bırakmayı düşünmüyordun zaten ölçmeyi inşallah bir daha ki aya gerek kalmaz
Görücez tabii

Gelmesi perşembe cumayı bulur kocişime söyleyim bakalım eve gelme saatine yakın söyleyim de arkadaşından almasın gidip arkadaşından alıyor ona da o yüzden söylemek istemiyorum
Aynen tam yoldayken söyle sen o zaman

Günaydın Kızlar 3 ayrı test yaptım , kör değilsem bir şey göremedim adete 3/4 gün var tahmini. Sorum şu; arkadaşımın nikahı var yarın dip boyası yaptırmak istiyorum.. hiç bir belirtim de yok testler de şu şekil. Ne dersiniz ?

Eklentiler

• 31A1422B-A312-4F29-A3C7-376D5EA4964B.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 75FDF8E8-6203-4CCA-BC82-DBB4E0D2F07D.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 470F7876-A3BD-4F41-9400-28DC87A7E6A3.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
Atese de pek guven olmuyor sanki canlar. 12.gune cekti cizgiyi bende. Ama 12.gunde ovulasyon olmadigina eminim nerdeyse. O gun nedense bir dusuk cikmisti ates. Ama asil 14ve sonrasi onemli benim icin
Zaten 15inde de düşüş var ateşte. Kızlar üstünü örttüğünde bile ateş değişebiliyor demişti zaten testle gördün dimi yumurtlama ?
Günaydınn kızlarr
Ben bugün dayanamadım test yaptım tabii ki negatiif daha 9.gün bundan sonra 12.güne kadar tutucam kendimi
Günaydın canım en azından üzmedin kendini erken daha tabii
O zaman perşembe yapıyım, zaten en erken perşembe yapmayı düşünüyordum
Tamam anlaştık perşembe bekliyoruz testi
Günaydın boya konusunda bir şey diyemiyorum ama öğrenmeden once ki aşamada yapılanlar tehlikeli değil diyorlar tabi yine de emin olamıyor insan

Kuzum belirtilerim devam etti midem bulanıyordu.. dünde kasıkta batmalar başladı 2 taraflı allah korusun olumsuz düşünmüyorum yinede vardır diyorum

Canım negatif çıkabilir daha bata varmış ben olsam risk almaz illa boyatacaksam da formaldehitsiz doğal bir boya tercih ederdim. Bildiğim kadarıyla saç boyatmanin bilinen bir zararı yok ama boyadan çıkan koku zehir gibi geliyor hep bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…