- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.801
Bende göremedim kuzucum ama sonradan pozitife dönse bile şu aşamada boyanı yaptırabilirsin benceGünaydın Kızlar 3 ayrı test yaptım , kör değilsem bir şey göremedim adete 3/4 gün var tahmini. Sorum şu; arkadaşımın nikahı var yarın dip boyası yaptırmak istiyorum.. hiç bir belirtim de yok testler de şu şekil. Ne dersiniz ?
Sağol bitanem vaktinde olucak inanıyorumYaa acaba geç döllenme falan olabilir mi ki yüksek gidiyor baksana, bu sefer umut vermek de istemiyorum ama bekleyip görelim hayırlısı olsun inşallah kuzucumm
Catlama ignesi yaptim ben kuzum. Onunla ovu testi her turlu pozitf cikiyor zaten. Bakalim insallah guzelce catlamistir. Spermle de denk gelmistirZaten 15inde de düşüş var ateşte. Kızlar üstünü örttüğünde bile ateş değişebiliyor demişti zatentestle gördün dimi yumurtlama ?
Günaydın canım en azından üzmedin kendini erken daha tabii
Tamam anlaştık perşembe bekliyoruz testi
Günaydın boya konusunda bir şey diyemiyorum ama öğrenmeden once ki aşamada yapılanlar tehlikeli değil diyorlar tabi yine de emin olamıyor insan
Ya doğru okumustum canım inşallah denk gelmiştir tutunmuşlardır birbirlerineCatlama ignesi yaptim ben kuzum. Onunla ovu testi her turlu pozitf cikiyor zaten. Bakalim insallah guzelce catlamistir. Spermle de denk gelmistir
Evet ya çok haklısın. Erken sonuç alanlar görünce insanın deneyesi geliyor en iyisi beklemek. Hadi hayırlısı inşaallah hayırlı sonuçlar alalım hepimiz canımEvet canım zor bir süreç malesefyok bende de bu sabah test yaptım negatif çıktı ama belimin ağrısından ölücem bekliyoruz bakalım regli gecikmeden yapılan testlere de pek güvenmiyorum sende erkenden test yapıp kendini üzme
Maşallah canım maşallah2 gün önce 366 olan betam
1253 olmuş kızlarrrdeğer nasıl sizce
Ikiz gibi2 gün önce 366 olan betam
1253 olmuş kızlarrrdeğer nasıl sizce
evet canım ya 12 si ne alaka? Ateş işi sakat bence de ovulasyon testleri ile eşzamanlı gitmek en iyisi. 2 ayım boşa geçti bu ateş tablosu yüzünden. Isıya göre ben yumurtlamamı başka gün sandım verimli günlerde ilişkiyi kestim, sonra da dumura uğradım :) Isı takibi değil de bu uygulama güzel keşke almasaymışım termometreyi diyorum bazen tek bundan takip etmek de yetio gibiymiş.Boşuna 400 TL verdim gibime geliyor. Ovulasyon testi almak pahalıya geliyor diye uyanıklık yapayım derken yine test satın almam da ayrı bir ironiAtese de pek guven olmuyor sanki canlar. 12.gune cekti cizgiyi bende. Ama 12.gunde ovulasyon olmadigina eminim nerdeyse. O gun nedense bir dusuk cikmisti ates. Ama asil 14ve sonrasi onemli benim icin
ay maşallahhhhhhh pek güzel pekkkkkMaşallah canım maşallah
Çok teşekkür ederiz Rabbim benim msjımı okurken icinizden ne geciriyosanız kabul etsinMaşallah canım maşallah
Canım bizlere de dua et bu ay çok kişi bekliyor inşallah güzel haberlerle dolsun buralar. Beklemek çok zorÇok teşekkür ederiz Rabbim benim msjımı okurken icinizden ne geciriyosanız kabul etsinbazen dualar dile vurmaz Rabbim onlarıda kabul etsin
Canım sen ateşi nasıl ölcüyorsun. 400 TL ye nasıl bi termometre aldinevet canım ya 12 si ne alaka? Ateş işi sakat bence de ovulasyon testleri ile eşzamanlı gitmek en iyisi. 2 ayım boşa geçti bu ateş tablosu yüzünden. Isıya göre ben yumurtlamamı başka gün sandım verimli günlerde ilişkiyi kestim, sonra da dumura uğradım :) Isı takibi değil de bu uygulama güzel keşke almasaymışım termometreyi diyorum bazen tek bundan takip etmek de yetio gibiymiş.Boşuna 400 TL verdim gibime geliyor. Ovulasyon testi almak pahalıya geliyor diye uyanıklık yapayım derken yine test satın almam da ayrı bir ironi
Benimde aklıma temassız geldi umarım öyle değildirCanım sen ateşi nasıl ölcüyorsun. 400 TL ye nasıl bi termometre aldin
İnşallah değildirBenimde aklıma temassız geldi umarım öyle değildir
KUzucum hayırlısı olsun, kasımda bebişin seni bulsun inşallahKızlar adetim başlıyor vakit kaybetmeden kasım ayına devamm
Çok ediyorum gercektenCanım bizlere de dua et bu ay çok kişi bekliyor inşallah güzel haberlerle dolsun buralar. Beklemek çok zor
Vallahi çok sevindim sağlıklı bir gebelik inşallah ben de olumlu düşünüyorumKuzum belirtilerim devam etti midem bulanıyordu.. dünde kasıkta batmalar başladı 2 taraflıallah korusun olumsuz düşünmüyorum yinede vardır diyorum
Daha fazla bekletip strese sokmadi iyi bari Kasım güzel haberler getirsin inşallahKızlar adetim başlıyor vakit kaybetmeden kasım ayına devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?