💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende göremedim kuzucum ama sonradan pozitife dönse bile şu aşamada boyanı yaptırabilirsin bence

Catlama ignesi yaptim ben kuzum. Onunla ovu testi her turlu pozitf cikiyor zaten. Bakalim insallah guzelce catlamistir. Spermle de denk gelmistir

Evet ya çok haklısın. Erken sonuç alanlar görünce insanın deneyesi geliyor en iyisi beklemek. Hadi hayırlısı inşaallah hayırlı sonuçlar alalım hepimiz canım

Atese de pek guven olmuyor sanki canlar. 12.gune cekti cizgiyi bende. Ama 12.gunde ovulasyon olmadigina eminim nerdeyse. O gun nedense bir dusuk cikmisti ates. Ama asil 14ve sonrasi onemli benim icin
evet canım ya 12 si ne alaka? Ateş işi sakat bence de ovulasyon testleri ile eşzamanlı gitmek en iyisi. 2 ayım boşa geçti bu ateş tablosu yüzünden. Isıya göre ben yumurtlamamı başka gün sandım verimli günlerde ilişkiyi kestim, sonra da dumura uğradım :) Isı takibi değil de bu uygulama güzel keşke almasaymışım termometreyi diyorum bazen tek bundan takip etmek de yetio gibiymiş.Boşuna 400 TL verdim gibime geliyor. Ovulasyon testi almak pahalıya geliyor diye uyanıklık yapayım derken yine test satın almam da ayrı bir ironi

Çok teşekkür ederiz Rabbim benim msjımı okurken icinizden ne geciriyosanız kabul etsin bazen dualar dile vurmaz Rabbim onlarıda kabul etsin
Canım bizlere de dua et bu ay çok kişi bekliyor inşallah güzel haberlerle dolsun buralar. Beklemek çok zor

Canım sen ateşi nasıl ölcüyorsun. 400 TL ye nasıl bi termometre aldin

Kuzum belirtilerim devam etti midem bulanıyordu.. dünde kasıkta batmalar başladı 2 taraflı allah korusun olumsuz düşünmüyorum yinede vardır diyorum
Vallahi çok sevindim sağlıklı bir gebelik inşallah ben de olumlu düşünüyorum
Kızlar adetim başlıyor vakit kaybetmeden kasım ayına devamm
Daha fazla bekletip strese sokmadi iyi bari Kasım güzel haberler getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…