- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.821
Ates ovulasyona ek olarak yapilirsa guzel oluyor kuzum. Bence degerlendirme konusunda atesi baz almayacaksin. Sonraki donemde yükseliş, hadi olsun olsun yerlesme düşüşü gorursun belki o tarz seyler icin ek olarak kullanilabilir. Ama en garantisi testler bence. Ovulasyon zamani ovu testi. Regl yaklasinca da gebelik testievet canım ya 12 si ne alaka? Ateş işi sakat bence de ovulasyon testleri ile eşzamanlı gitmek en iyisi. 2 ayım boşa geçti bu ateş tablosu yüzünden. Isıya göre ben yumurtlamamı başka gün sandım verimli günlerde ilişkiyi kestim, sonra da dumura uğradım :) Isı takibi değil de bu uygulama güzel keşke almasaymışım termometreyi diyorum bazen tek bundan takip etmek de yetio gibiymiş.Boşuna 400 TL verdim gibime geliyor. Ovulasyon testi almak pahalıya geliyor diye uyanıklık yapayım derken yine test satın almam da ayrı bir ironi
Artis 4 kati nerdeyse. Insallah saglikla al kucagina da tatlim. Ikiz tek farketmezYok ya deildirikiz kimsemiz yokki ama
Yarınn değilde Perşembeye kadar tutuyum bariiErken daha kuzum. Tutma kendini yarin da yap bize de at bakalim
Amin canim inşallah aslında erken yapmanın hiçbir anlamı yok ama dayanamıyoruz malesefEvet ya çok haklısın. Erken sonuç alanlar görünce insanın deneyesi geliyor en iyisi beklemek. Hadi hayırlısı inşaallah hayırlı sonuçlar alalım hepimiz canım
İnşallah canım benimVallahi çok sevindim sağlıklı bir gebelik inşallah ben de olumlu düşünüyorum
Daha fazla bekletip strese sokmadi iyi bari Kasım güzel haberler getirsin inşallah
Sonra da dur durabilirsenYarınn değilde Perşembeye kadar tutuyum bariiNormalde Çarşamba günü yapacaktım test o gün gelecektii, erken gönderdiler hainler işi bozdular
Kanser yonunden temiz ama biraz iltihabi bor görüntü varmis kuzumKızlar e nabız ı indirmişken smear testim çıkmış bilen varsa yorumlayabilir mi ne demek istiyorgidemedim doktora çünkü
İltihap bol mu demek istedin kuzum doktora gidince bunuda göstereyim bari ilaç kullanayımKanser yonunden temiz ama biraz iltihabi bor görüntü varmis kuzum
Duphastonu ben kullanıyordum kuzum. Şöyle kullanıyorduk regl nin 1.günü 1 sayıp 14.gün ilaca başlıyorsun sabah akşam içiyorsun. Eğer bebek olursa tutunmasına yardımcı olmazsa da regl görüyorsun zaten.Kızlar bugün çok iyi bir doktora gittim bana klomen duphaston ve prolaktin yükseklği için bir ilaç verdi. Klomeni yumurta geliştirmesi için yumurtlama öncesi 5 gün kullanacakmışım. Duphastonu da eğer gebelik oluşursa desteklemek için adete yakın 8 gün kullan dedi. Ama şeyi anlamadım. Gebeliği görünce mi kullanıcam yoksa görmeden de her ihtimale karşı mı kullanıcam. Orayı tam anlamadım açıkcası. Sizden bilenler var mı? Bu ilacın mantığı nedir?Sizce ne şikildedir? Devlet hastanesi olunca doktor çok yoğundu hızlı hızlı anlattı.
Canım genelde çatlamadan bir gün sonra kullandırıyorlar. 8 gün kala dediyse, Sen çatlama olduktan 3 gün sonra falan kullansan olur. Bebek tutunsun diye veriliyor. Aklına birşey takılırsa bana sorabilrisin klomen, çatlatma iğnesi ve aşılama prosuyumKızlar bugün çok iyi bir doktora gittim bana klomen duphaston ve prolaktin yükseklği için bir ilaç verdi. Klomeni yumurta geliştirmesi için yumurtlama öncesi 5 gün kullanacakmışım. Duphastonu da eğer gebelik oluşursa desteklemek için adete yakın 8 gün kullan dedi. Ama şeyi anlamadım. Gebeliği görünce mi kullanıcam yoksa görmeden de her ihtimale karşı mı kullanıcam. Orayı tam anlamadım açıkcası. Sizden bilenler var mı? Bu ilacın mantığı nedir?Sizce ne şikildedir? Devlet hastanesi olunca doktor çok yoğundu hızlı hızlı anlattı.
Benim 2. AyımUzun süredir hamiş kalamayan. Rahim filmi çektirmeyi düşünen arkadaşlarım için bilgi amaçlı bir post atıyorum kızlar
İnşallah en kısa sürede bebişin seni bulacak kuzumBenim 2. Ayım
İnşallah kuzum inşallah hayırlısı ❤ hepimizi bulacak bebişlerimizİnşallah en kısa sürede bebişin seni bulacak kuzum
Canım şu an ne belirtisi olacak ki aşırı erken, dkktor öğrendikten sonra bırak demiştir kullan benceKızlar adete 12 gün kaldı ama belirti yok şuna bu ay adet sonrası bütün günleri değerlendirdim ben prolaktin içinde dostinex kullanıyorm belirti için erkenmi doktor dostinex hapı hamile kalırsan bırak dedi bugun yumurtlama biteli 2. Gün ilacı içmem lazm acaba içmeyip adete kadar beklesemmi yoksa içsemmi bilemedim
Tamam ya inşallah hepimizn olurCanım şu an ne belirtisi olacak ki aşırı erken, dkktor öğrendikten sonra bırak demiştir kullan bence
Bir demek istedim canimİltihap bol mu demek istedin kuzum doktora gidince bunuda göstereyim bari ilaç kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?