💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ates ovulasyona ek olarak yapilirsa guzel oluyor kuzum. Bence degerlendirme konusunda atesi baz almayacaksin. Sonraki donemde yükseliş, hadi olsun olsun yerlesme düşüşü gorursun belki o tarz seyler icin ek olarak kullanilabilir. Ama en garantisi testler bence. Ovulasyon zamani ovu testi. Regl yaklasinca da gebelik testi

Evet ya çok haklısın. Erken sonuç alanlar görünce insanın deneyesi geliyor en iyisi beklemek. Hadi hayırlısı inşaallah hayırlı sonuçlar alalım hepimiz canım
Amin canim inşallah aslında erken yapmanın hiçbir anlamı yok ama dayanamıyoruz malesef

Kızlar e nabız ı indirmişken smear testim çıkmış bilen varsa yorumlayabilir mi ne demek istiyor gidemedim doktora çünkü

Eklentiler

• IMG_9906.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bugün çok iyi bir doktora gittim bana klomen duphaston ve prolaktin yükseklği için bir ilaç verdi. Klomeni yumurta geliştirmesi için yumurtlama öncesi 5 gün kullanacakmışım. Duphastonu da eğer gebelik oluşursa desteklemek için adete yakın 8 gün kullan dedi. Ama şeyi anlamadım. Gebeliği görünce mi kullanıcam yoksa görmeden de her ihtimale karşı mı kullanıcam. Orayı tam anlamadım açıkcası. Sizden bilenler var mı? Bu ilacın mantığı nedir?Sizce ne şikildedir? Devlet hastanesi olunca doktor çok yoğundu hızlı hızlı anlattı.

Duphastonu ben kullanıyordum kuzum. Şöyle kullanıyorduk regl nin 1.günü 1 sayıp 14.gün ilaca başlıyorsun sabah akşam içiyorsun. Eğer bebek olursa tutunmasına yardımcı olmazsa da regl görüyorsun zaten.

Canım genelde çatlamadan bir gün sonra kullandırıyorlar. 8 gün kala dediyse, Sen çatlama olduktan 3 gün sonra falan kullansan olur. Bebek tutunsun diye veriliyor. Aklına birşey takılırsa bana sorabilrisin klomen, çatlatma iğnesi ve aşılama prosuyum en az 10 gün kullanman lazım. Bırakınca bir kaç gün içinde adetim geliyor. Bebek olduysa adet gelmiyor. Bebeğin tutunmasını sağlıyor.

Kızlar adete 12 gün kaldı ama belirti yok şuna bu ay adet sonrası bütün günleri değerlendirdim ben prolaktin içinde dostinex kullanıyorm belirti için erkenmi doktor dostinex hapı hamile kalırsan bırak dedi bugun yumurtlama biteli 2. Gün ilacı içmem lazm acaba içmeyip adete kadar beklesemmi yoksa içsemmi bilemedim

Canım şu an ne belirtisi olacak ki aşırı erken, dkktor öğrendikten sonra bırak demiştir kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…