- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.841
Anladım kuzum çok teşekkür ederrimBir demek istedim canimi ile o klavyede yanyana iltihabi bir görüntü. Yani iltihap gibi doku hassasiyeti demek istedim
Edos sen catlatma ignesini kac defa yaptirdin? Senin rahim filmin de normaldi dimi kuzum? Hic progesteron kullandin miCanım genelde çatlamadan bir gün sonra kullandırıyorlar. 8 gün kala dediyse, Sen çatlama olduktan 3 gün sonra falan kullansan olur. Bebek tutunsun diye veriliyor. Aklına birşey takılırsa bana sorabilrisin klomen, çatlatma iğnesi ve aşılama prosuyumen az 10 gün kullanman lazım. Bırakınca bir kaç gün içinde adetim geliyor. Bebek olduysa adet gelmiyor. Bebeğin tutunmasını sağlıyor.
Tabi ki mutlaka goster doktoruna..Anladım kuzum çok teşekkür ederrimgöstermekte fayda var doktorada
Senin de şeytanın olayım mı bugünAteşimde yükselme oldu bugün kızlarr
İçimden bi ses git predictor early al diyo ama dinlemicem
Sen hamilesin kuzumAteşimde yükselme oldu bugün kızlarr
Kız çok fenasın yicem seniSenin de şeytanın olayım mı bugün
Bence yerleşme düşüşü yaşadın sennAteşimde yükselme oldu bugün kızlarr
Yaa ahahahaha siz yeter ki öyle şeytanım olun beeeKız çok fenasın yicem seni
Bİzimde senin şeytanın olacağımız günler gelecek
Ayy yaa öyle mi hissediyorsun kuzumSen hamilesin kuzum
Kendimi, zaten elinde test var, eğer hamileysen 2-3 gün sonra öğreneceksin boşuna o kadar para verme diye tutuyorumSenin de şeytanın olayım mı bugün
Amaaan para dediğin nedir, test yapmak çok eğlenceli değil mi sence de tatlı kızKendimi, zaten elinde test var, eğer hamileysen 2-3 gün sonra öğreneceksin boşuna o kadar para verme diye tutuyorum
Erken henüz canım neredeyse 2 hafta varKızlar adete 12 gün kaldı ama belirti yok şuna bu ay adet sonrası bütün günleri değerlendirdim ben prolaktin içinde dostinex kullanıyorm belirti için erkenmi doktor dostinex hapı hamile kalırsan bırak dedi bugun yumurtlama biteli 2. Gün ilacı içmem lazm acaba içmeyip adete kadar beklesemmi yoksa içsemmi bilemedim
İnşallah kuzumm yaaBence yerleşme düşüşü yaşadın senn2 gün sonra netleşir sankiii
Test yapmaak çok eğlenceelii bebeğimmAmaaan para dediğin nedir, test yapmak çok eğlenceli değil mi sence de tatlı kız
Sabah test yaptıysan tamam kuzum salıyorum seniTest yapmaak çok eğlenceelii bebeğimmama bugün sabah normal test yaptkm negatifte iyice karasız kaldım
Yaa ahahahaha siz yeter ki öyle şeytanım olun beee
Yapcam canımm ama net belirti diyebileceğim birşey yokİnşallah kuzumm yaaSeninle aramızda 1 gün var sende yap 10.günde testt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?