- 12 Eylül 2022
- 2.814
- 5.170
- 108
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.861
Canım şu dpo yazısını nasıl ekliyor tablo orayaAteşimde yükselme oldu bugün kızlarr
İçimden bi ses git predictor early al diyo ama dinlemicem
Yaa hahahha ne güldümAmaaan para dediğin nedir, test yapmak çok eğlenceli değil mi sence de tatlı kız
canım çok teşekkürler.Proluğun sayesinde aydınlandımCanım genelde çatlamadan bir gün sonra kullandırıyorlar. 8 gün kala dediyse, Sen çatlama olduktan 3 gün sonra falan kullansan olur. Bebek tutunsun diye veriliyor. Aklına birşey takılırsa bana sorabilrisin klomen, çatlatma iğnesi ve aşılama prosuyumen az 10 gün kullanman lazım. Bırakınca bir kaç gün içinde adetim geliyor. Bebek olduysa adet gelmiyor. Bebeğin tutunmasını sağlıyor.
Canim senin troidlerde bir skntin yok degilmi?Kızlar ya çok canım sıkıldı sabah sabahgeçen yıl kışın 2 ay sesim gitmişti sebebini doktorlar bir türlü anlayamadı bir sürü ilaç tedavisi uygulandı ama düzelmemişti. Bugün yine gitti sesim ben ilaç kullanmak istemiyorum bu süreçte napıcam bilmiyorum
Galiba dayanamayıp yapcamSabah test yaptıysan tamam kuzum salıyorum seniyarın sabah yap
Benimde göğüslerim dışında bir belirtim yok kuzum, bazen hiç belirti bile olmayabiliyor.Yapcam canımm ama net belirti diyebileceğim birşey yokbenim ateşte nanay
ama sen pozitifi göreeksin gibi hissediyorum
Benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım geçmedi hiç olmazdı öyle, onu da inofolic kullandım ilk defa ona yoruyorum ama bakalımBenimde göğüslerim dışında bir belirtim yok kuzum, bazen hiç belirti bile olmayabiliyor.
İnşallah birlikte görürüz pozitifleri
Sağol kuzum, tiroitlerden ben de şüphelendim ama temiz çıktı onla alakası yok. Ya benim sesimin kısılması için hiçbir neden yok aslında geçen yıl kafayı yedi doktorlarCanim senin troidlerde bir skntin yok degilmi?
Birde ses kisilmasi bendede hersene oluyor faranjit diyorlar ona ozellikle hasta oldugum grip zamani sesimi etkiliyor cok konustugumda yada skntıli donemlerde istersen bir arastir faranjit ögretmen hastaligi diyrlar geneldeama bnmde skntili dinemlerimde gidiyr ses tellerimin acidigini bile hissediyrim gecmis olsun
Yarin yap test cikar kesinAyy yaa öyle mi hissediyorsun kuzumadetime daha 6 gün var ama
İnşallah seninde güzel gönlüne göre olur herşey bu ay hepimizden ümitliyim ben
AhahhahaAmaaan para dediğin nedir, test yapmak çok eğlenceli değil mi sence de tatlı kız
Kuzum cok üzüldümKızlar cuma gunu 167 olan degerım 45 e düşmüş kimyasal gebelik yaşadım yine.
@melisaa93 @melegim can S simurgggg @Pkolu_anneadayi @fnd_50
@edahandro aşılama topiğin nerde ben oraya geceyım adet olunca aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Zumruduanka96 beni silebilirsiniz
Aynen bebeğim bende inofolic kullandım ilk defa bu ay ama hiç ona yormamıştımBenim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım geçmedi hiç olmazdı öyle, onu da inofolic kullandım ilk defa ona yoruyorum ama bakalım
İnşallah görelim canımm
Canım bunlar rutin yapılan testler, hormon yok burda baktırdın mı hormon
canım var da karışık progesteron var eastritol var prolaktin var
Canım çok üzüldümKızlar cuma gunu 167 olan degerım 45 e düşmüş kimyasal gebelik yaşadım yine.
@edahandro aşılama topiğin nerde ben oraya geceyım adet olunca aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Kuzum ben ekstra bir ayar yapmadım kendisi ekledi ama, sende görünmüyor mu öyle ?Canım şu dpo yazısını nasıl ekliyor tablo oraya
Canım çok üzüldüm, bu kaçıncı kimyasalın ?Kızlar cuma gunu 167 olan degerım 45 e düşmüş kimyasal gebelik yaşadım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?