💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben heralde öldüm bu ateş nedir bugün adet günüm bakalım gelen olucak mı Zumruduanka96

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-13-41-35-92_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
canım çok teşekkürler.Proluğun sayesinde aydınlandım Yine aklıma takılan olursa sana sorarım o zaman

Canim senin troidlerde bir skntin yok degilmi?
Birde ses kisilmasi bendede hersene oluyor faranjit diyorlar ona ozellikle hasta oldugum grip zamani sesimi etkiliyor cok konustugumda yada skntıli donemlerde istersen bir arastir faranjit ögretmen hastaligi diyrlar genelde ama bnmde skntili dinemlerimde gidiyr ses tellerimin acidigini bile hissediyrim gecmis olsun

Yapcam canımm ama net belirti diyebileceğim birşey yok benim ateşte nanay
ama sen pozitifi göreeksin gibi hissediyorum
Benimde göğüslerim dışında bir belirtim yok kuzum, bazen hiç belirti bile olmayabiliyor.
İnşallah birlikte görürüz pozitifleri

Benimde göğüslerim dışında bir belirtim yok kuzum, bazen hiç belirti bile olmayabiliyor.
İnşallah birlikte görürüz pozitifleri
Benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım geçmedi hiç olmazdı öyle, onu da inofolic kullandım ilk defa ona yoruyorum ama bakalım
İnşallah görelim canımm

Sağol kuzum, tiroitlerden ben de şüphelendim ama temiz çıktı onla alakası yok. Ya benim sesimin kısılması için hiçbir neden yok aslında geçen yıl kafayı yedi doktorlar 2 ay aralıksız tamamen kesikti sesim hiç gelmedi yani kısık değil kesik oluyo benim sesim dur bakalım yine öyle uzarsa 1 hafta içinde grlmezse sesim gidicem yine doktora

Benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım geçmedi hiç olmazdı öyle, onu da inofolic kullandım ilk defa ona yoruyorum ama bakalım
İnşallah görelim canımm
Aynen bebeğim bende inofolic kullandım ilk defa bu ay ama hiç ona yormamıştım Göğüslerim ciddi anlamda çok çok hassas dokununca çok acıyo, arada da göğüs uçlarım sızlıyor

Canım çok üzüldüm ama şöyle düşün sağlıklı sperm ve yumurta değilmiş demek ki. İnsan vücudunun başka bir mucizesi de bu. Hamile kalabildigini biliyorsun en azından sadece kimyasal gebeliğin neden tekrarladigini öğrenmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…