- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.881
İnşallah canım bi soru sordum sana gördün müKuzum cok üzüldümnasil bir duygu biliyorum. Ama sıkma canini hayirlisi boyleymis diyelim. Saglikli bir gebelik inşallah bizi de bulacak
Oğlumdan önce hep kimyasal gebelik yaşadım rahim filminde hafif tıkanıklık varmıs acıldı sonra kese olustu 3 kere de düşük yaptım. Simdi neden oldu bilemiyorum nasibimizde yokmuşCanım çok üzüldümama şöyle düşün sağlıklı sperm ve yumurta değilmiş demek ki. İnsan vücudunun başka bir mucizesi de bu. Hamile kalabildigini biliyorsun en azından sadece kimyasal gebeliğin neden tekrarladigini öğrenmek lazım.
Iyi canim bende hasimato var gecen ay doktrum cok hizli calismis 0.15 dedi kalp carpintisi yapiyr yarin dahilye gitcem bu yumurtlma icin hangi testleere bakiliyrdu biliyrmusun canim tsh,dvitamini,demir,feritin,b12 prolaktin bunlar dahilye bakiyr dimi kizlar goren olursa beni bilgilendirsin gitmisken eksik olan testleride veriyim..Sağol kuzum, tiroitlerden ben de şüphelendim ama temiz çıktı onla alakası yok. Ya benim sesimin kısılması için hiçbir neden yok aslında geçen yıl kafayı yedi doktorlar2 ay aralıksız tamamen kesikti sesim hiç gelmedi yani kısık değil kesik oluyo benim sesim dur bakalım yine öyle uzarsa 1 hafta içinde grlmezse sesim gidicem yine doktora
Canim evet kan sulandirici igne. Doktor yazdı. Ben ilk gebeligim boyunca da kullandim pihtilasma sorunum var. 2 hafta sonra gebelik olusursa tekrar gel dedi. O zaman belki hap ile degistirir kese gorunene kadar. Ben de surekli kimyasal geciriyorum hatirliyorsundur belki. Dollenmede sorun yok tutunmada var dedi. Progesteron ile birlikte basladi
İnan sayamadımCanım çok üzüldüm, bu kaçıncı kimyasalın ?
Hiç doktora göründün mü bu kimyasal gebeliklerle alakalı ? Belki tutunmayı engelleyen bir sorun vardır
Yok canım görünmüyor bendeKuzum ben ekstra bir ayar yapmadım kendisi ekledi ama, sende görünmüyor mu öyle ?
Benimde bir genim heterezigot cıktı onemsiz dedi doktorlar. İnşallah faydası olur canımCanim evet kan sulandirici igne. Doktor yazdı. Ben ilk gebeligim boyunca da kullandim pihtilasma sorunum var. 2 hafta sonra gebelik olusursa tekrar gel dedi. O zaman belki hap ile degistirir kese gorunene kadar. Ben de surekli kimyasal geciriyorum hatirliyorsundur belki. Dollenmede sorun yok tutunmada var dedi. Progesteron ile birlikte basladi
Göğüs hassasiyetini severizBenim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım geçmedi hiç olmazdı öyle, onu da inofolic kullandım ilk defa ona yoruyorum ama bakalım
İnşallah görelim canımm
Hic progesteron kullandin mi?Benimde bir genim heterezigot cıktı onemsiz dedi doktorlar. İnşallah faydası olur canım
Sakın öyle düşünme umutsuzluğu kapılma kuzum, zamanı var onu bekliyor miniğinİnan sayamadım5 senede cok doktora gittim en sonki doktor rahimin üstten basık düşüklere sebep olabilir dedi histeroskopi yaptı ama sonuc yok nasibimzde yok demek ki
Daha oturmamış gibi test kaçıncı dakikası canım bu
Silik bir çizgi görünüyor
Kaç ay bekledikten sonra oldu cnmCanım benim çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel sonuçlar alacağız
Kuzum sağlık ocağına gidicem izin aldım sonuç almayada annemi yollayacağım öyle iki kez izin alma gibi lüksüm yokbelki söylesem verirde kan sonucundan sonra sürpriz yapıcam arkadaşlara
Biliyomusun inanmıyordum hiç böyle bir olaya ama mucize gibi birşey kuzum çok teşekkür ederim umarım sağlıklıdırdarısı başına olsun
Çok teşekkür ederimm
Görmedinnn görmedinnn hissettiklerin çıkıyormuş
Hemen çıktıDaha oturmamış gibi test kaçıncı dakikası canım bu
Kaç ay bekledikten sonra oldu cnm hayırlı olsun bebişinEn azından bat a kadar bekliyim canım doğru diyosun
Elimde bir tane vardı oda tek güvendiğim marka hiç gölge bile çkaletmazdı bendeSilik bir çizgi görünüyorNormal kaset testin varsa bir daha tekrarlasana canım
Kaç ay bekledikten sonra oldu cnm hayırlı olsun bebişin
Çok üzüldüm canım neden öyle olmuşKızlar cuma gunu 167 olan degerım 45 e düşmüş kimyasal gebelik yaşadım yine.
@melisaa93melegim can S simurgggg @Pkolu_anneadayi @fnd_50
@edahandro aşılama topiğin nerde ben oraya geceyım adet olunca aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Zumruduanka96 beni silebilirsiniz
Çizgiyi bende gördüm sağlıcakla insallah canımHemen çıktı
Allahımmm yaşasınnn çok mutlu oldumm kuzumElimde bir tane vardı oda tek güvendiğim marka hiç gölge bile çkaletmazdı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?