💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum cok üzüldüm nasil bir duygu biliyorum. Ama sıkma canini hayirlisi boyleymis diyelim. Saglikli bir gebelik inşallah bizi de bulacak
İnşallah canım bi soru sordum sana gördün mü
Oğlumdan önce hep kimyasal gebelik yaşadım rahim filminde hafif tıkanıklık varmıs acıldı sonra kese olustu 3 kere de düşük yaptım. Simdi neden oldu bilemiyorum nasibimizde yokmuş

Iyi canim bende hasimato var gecen ay doktrum cok hizli calismis 0.15 dedi kalp carpintisi yapiyr yarin dahilye gitcem bu yumurtlma icin hangi testleere bakiliyrdu biliyrmusun canim tsh,dvitamini,demir,feritin,b12 prolaktin bunlar dahilye bakiyr dimi kizlar goren olursa beni bilgilendirsin gitmisken eksik olan testleride veriyim..
Insallh sennde gecer canim ama faranjit dediler bana bnmde komple gitmiyr kisik kisik oluyr insallh baktr cnm

S simurgggg canım mesajlarında dikkatimi çekti iğne kullanıyorum demişssin. Doktor mu verdi kan sulandırıcı dimi kullandıgın? Normalde keseyi görünce veriyorkar ya sasırdım
Canim evet kan sulandirici igne. Doktor yazdı. Ben ilk gebeligim boyunca da kullandim pihtilasma sorunum var. 2 hafta sonra gebelik olusursa tekrar gel dedi. O zaman belki hap ile degistirir kese gorunene kadar. Ben de surekli kimyasal geciriyorum hatirliyorsundur belki. Dollenmede sorun yok tutunmada var dedi. Progesteron ile birlikte basladi

Canım çok üzüldüm, bu kaçıncı kimyasalın ?
Hiç doktora göründün mü bu kimyasal gebeliklerle alakalı ? Belki tutunmayı engelleyen bir sorun vardır
İnan sayamadım 5 senede cok doktora gittim en sonki doktor rahimin üstten basık düşüklere sebep olabilir dedi histeroskopi yaptı ama sonuc yok nasibimzde yok demek ki

Benimde bir genim heterezigot cıktı onemsiz dedi doktorlar. İnşallah faydası olur canım

İnan sayamadım 5 senede cok doktora gittim en sonki doktor rahimin üstten basık düşüklere sebep olabilir dedi histeroskopi yaptı ama sonuc yok nasibimzde yok demek ki
Sakın öyle düşünme umutsuzluğu kapılma kuzum, zamanı var onu bekliyor miniğin
Kayseride misin sen canım hangi doktorlara gittin ?

Kaç ay bekledikten sonra oldu cnm hayırlı olsun bebişin

Kaç ay bekledikten sonra oldu cnm hayırlı olsun bebişin

Sağol kuzucumm amin inşallah..
kuzum benim bi kaybım var bebeğim karnımda öldü...

ardından bu bebeğim işte Allah nasip eder inşallah sağ salim kucağıma alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…