💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çizgiyi bende gördüm sağlıcakla insallah canım imkanın varsa testi tekrarla istersen biraz fazla kaçmış gibi numune o yüzden de dağılma yapmış olabilir.
Bu test geç oturuyor teşekkür ederim umarım yanıltmaz test kana gidicem eşimi bekliyorum

Aynen bebeğim bende inofolic kullandım ilk defa bu ay ama hiç ona yormamıştım Göğüslerim ciddi anlamda çok çok hassas dokununca çok acıyo, arada da göğüs uçlarım sızlıyor
Benimki çok değil ama bilemedim kuzum ya seninki gebelik belirtisi gibi ya hayırlısıı

Çok geçmiş olsun sana da canım . Gitmişken bütün hormonlarına vitaminlerine her şeyine baksınlar öyle söyle bakarlar gebelik düşünüyorum o yüzden dersin

Hayır ailem Kayseri de ben doğuda görev yapıyorum
Anladım canım Kayserideysen doktor önerisinde bulunacaktımda o yüzden.
Hiç pıhtılaşma testi felan yaptırdın mı ? Bence başka iyi bir doktor araştırıp onunla görüş.
İnşallah bebişine kavuşursun

Benimki çok değil ama bilemedim kuzum ya seninki gebelik belirtisi gibi ya hayırlısıı
Valla yine duramayıp erken gebelik testi almaya gidesim vardı ama yakınımda 3 tane eczane var biri kuzenim, biri aile dostumuz, biride sürekli gittiğim eczane gitmeye utanıyorum o yüzden

Valla yine duramayıp erken gebelik testi almaya gidesim vardı ama yakınımda 3 tane eczane var biri kuzenim, biri aile dostumuz, biride sürekli gittiğim eczane gitmeye utanıyorum o yüzden
Ahahahah yaa nolcakkkk ayıp değil günah değil hadi git alll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…