- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.901
Kuzum benim 3. AyımKaç ay bekledikten sonra oldu cnmhayırlı olsun bebişin
Bu test geç oturuyorÇizgiyi bende gördüm sağlıcakla insallah canımimkanın varsa testi tekrarla istersen biraz fazla kaçmış gibi numune o yüzden de dağılma yapmış olabilir.
Bende çok mutluyum ama hemen sevinmek istemiyorum kana gidicem emin olmam lazımAllahımmm yaşasınnn çok mutlu oldumm kuzum
Kullandım ama saglıksızsa fayda saglamıyor demk kiHic progesteron kullandin mi?
Doktora daha gitmedim canım saglıksızdır muhtemelenÇok üzüldüm canım neden öyle olmuş
Napim ama yeterince stres oluyoruz zaten biraz da gırgır şamata olmasın mııAhahhahayaa mervis alemsin
Hayır ailem Kayseri de ben doğuda görev yapıyorumSakın öyle düşünme umutsuzluğu kapılma kuzum, zamanı var onu bekliyor miniğin
Kayseride misin sen canım hangi doktorlara gittin ?
Benimki çok değil ama bilemedim kuzum ya seninki gebelik belirtisi gibi ya hayırlısııAynen bebeğim bende inofolic kullandım ilk defa bu ay ama hiç ona yormamıştımGöğüslerim ciddi anlamda çok çok hassas dokununca çok acıyo, arada da göğüs uçlarım sızlıyor
Ay inşallah bebeğim yaGöğüs hassasiyetini severizhadi inşallah
Çok geçmiş olsun sana da canım . Gitmişken bütün hormonlarına vitaminlerine her şeyine baksınlar öyle söyle bakarlarIyi canim bende hasimato var gecen ay doktrum cok hizli calismis 0.15 dedi kalp carpintisi yapiyr yarin dahilye gitcem bu yumurtlma icin hangi testleere bakiliyrdu biliyrmusun canim tsh,dvitamini,demir,feritin,b12 prolaktin bunlar dahilye bakiyr dimi kizlar goren olursa beni bilgilendirsin gitmisken eksik olan testleride veriyim..
Insallh sennde gecer canim ama faranjit dediler bana bnmde komple gitmiyr kisik kisik oluyr insallh baktr cnm
Anladım canım Kayserideysen doktor önerisinde bulunacaktımda o yüzden.Hayır ailem Kayseri de ben doğuda görev yapıyorum
Ayyy hadi inşallaahhh
Valla yine duramayıp erken gebelik testi almaya gidesim vardı ama yakınımda 3 tane eczane var biri kuzenim, biri aile dostumuz, biride sürekli gittiğim eczane gitmeye utanıyorum o yüzdenBenimki çok değil ama bilemedim kuzum ya seninki gebelik belirtisi gibi ya hayırlısıı
Kuzum bende gittim bugün inşallah hayırlı haberler alırızBende çok mutluyum ama hemen sevinmek istemiyorum kana gidicem emin olmam lazım
YAa ahaha git al şu utancımızdan ne çektikkValla yine duramayıp erken gebelik testi almaya gidesim vardı ama yakınımda 3 tane eczane var biri kuzenim, biri aile dostumuz, biride sürekli gittiğim eczane gitmeye utanıyorum o yüzden
Ahahahah yaa nolcakkkk ayıp değil günah değil hadi git alllValla yine duramayıp erken gebelik testi almaya gidesim vardı ama yakınımda 3 tane eczane var biri kuzenim, biri aile dostumuz, biride sürekli gittiğim eczane gitmeye utanıyorum o yüzden
Belki ne belkii yapacaksın tabiiYAa ahaha git al şu utancımızdan ne çektikkeşime aldırdım bende yarın yaparım belki
Ya ben eşime söylemek istemiyorum kuzum varsa sürpriz olsun diyeYAa ahaha git al şu utancımızdan ne çektikkeşime aldırdım bende yarın yaparım belki
Bugün adet günümAyyy hadi inşallaahhhkaçıncı günün bugünn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?