- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.921
Erken degil mi bebisim ya daha haftasonu yeni degerlendiriyorduk sankisacibelinde kızzz bugün maaşallah bereketli ve şanslı bir gün belli ki biz de mi test yapsak bi mucize olur pozitif çıkar belki ne dersinnn
Kuzum bende gittim bugün inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol kuzucumm amin inşallah..
kuzum benim bi kaybım var bebeğim karnımda öldü...
ardından bu bebeğim işte Allah nasip eder inşallah sağ salim kucağıma alırım..
İnşallah kuzumAy inşallahhh yoldayım kana gidiyorum inşallah bu sefer doğrudur
Aldır bebişim varsa da yokmuş gibi yaparsın, varsa hemencik belli ederim diyorsan o yokken yaparsınYa ben eşime söylemek istemiyorum kuzum varsa sürpriz olsun diyeneyse çatlamadan sabretcez
İnşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaaa canım muhteşem haber ilk testin mi bu
O zaman kesin var bence tebrik ederim canımm hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik geçirip kucağına alırsın bebeğini inşallahhBugün adet günüm
Değil 9-11. Günler test yaptım ama negatifti bugün adet olmam lazımdı bu saatlere kalmazdım birşey test yapmam için dürttü beni bende ihtimal vermeyerek test yaptım hemen çıkıntı kan vermeye koştum 2 saat sonra belli olacak umarım test beni yanltmazYaaa canım muhteşem haber ilk testin mi bu
Ahahhaah napim aşkım sabahtan beri pozitif pozitif üstüne belki bize de gelir olmaz mı yaErken degil mi bebisim ya daha haftasonu yeni degerlendiriyorduk sankidun bir bugun iki dur bekle gaza gelme
Aminnn Rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınız hepinizO zaman kesin var bence tebrik ederim canımm hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik geçirip kucağına alırsın bebeğini inşallahh
Gördüm canım çok güzel koyu çıkmış testin rabbim kucağına almayı nasip etsinİnşallah kuzumbenim testi gördün mü sen ? Bu arada haberdar et bizide
Ay inşallah kuzum sonucun çıkınca hemen etiketle çizgi pembe duruyor yanıltmaz heralde o kadar da degilDeğil 9-11. Günler test yaptım ama negatifti bugün adet olmam lazımdı bu saatlere kalmazdım birşey test yapmam için dürttü beni bende ihtimal vermeyerek test yaptım hemen çıkıntı kan vermeye koştum 2 saat sonra belli olacak umarım test beni yanltmaz
Allah razı olsun canım benim darısı başımıza inallahAminnn Rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınız hepiniz
Kizlar bugun adetime 14. Gun var ovolosyan testi yaptim boyle cikti ne anlama geliyor bilmiyorum yardimci olurmusuzBol nazar boncuklu hamişli bir tablo diliyorum beni de ekler misin canım sat 17 Ağustos bat 14 Eylül diğer grupta varım ama burda da olmak istedim
Bende heyecanlandım. Kanda tertemiz göreceksin gibi hissettim canım inşallah bizi de haberdar edersinBu test geç oturuyorteşekkür ederim umarım yanıltmaz test kana gidicem eşimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?