- 9 Mart 2022
- 8.321
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.309
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.941
İnşallahBende heyecanlandım. Kanda tertemiz göreceksin gibi hissettim canım inşallah bizi de haberdar edersin
Ya beni ayartma hiç zor tutuyorum zaten kendimi ama bir sürü sıvı aldım yarın sabah patlatmayak mi biz desacibelinde kızzz bugün maaşallah bereketli ve şanslı bir gün belli ki biz de mi test yapsak bi mucize olur pozitif çıkar belki ne dersinnn
Canım sen bir kontrole git ya çok merak ediyorum durmunu inşallah kötü bir şey cikmiyacakKızlar betam böyle aile hekimliğinden 3 gün sonra tekrar gidip kan vermemi istedilerregl olduğum için normal mi sizce ?
Ahahah ya sen mükemmelsin hani bazı arkadaşlar olur ya haydi deyince hiç sorgulamadan gelen tam o yaYa beni ayartma hiç zor tutuyorum zaten kendimi ama bir sürü sıvı aldım yarın sabah patlatmayak mi biz de
Canım aslında kanaman olduğu için kadın doğuma görünmen daha doğru olur durum nedir öğrenmiş olursunKızlar betam böyle aile hekimliğinden 3 gün sonra tekrar gidip kan vermemi istedilerregl olduğum için normal mi sizce ?
Ben olsam sürekli gittiğim eczaneye gitmiştim simdiye. Çekinme ya valla ankaradaysan ben getireyim sana testValla yine duramayıp erken gebelik testi almaya gidesim vardı ama yakınımda 3 tane eczane var biri kuzenim, biri aile dostumuz, biride sürekli gittiğim eczane gitmeye utanıyorum o yüzden
Konu gebelik testi olunca 1 saniye bile düşünmemAhahah ya sen mükemmelsin hani bazı arkadaşlar olur ya haydi deyince hiç sorgulamadan gelen tam o yakuzum benim şimdi mümkün değil varsa da çıkmaz cumartesi inşallah sen yap ama istersen
Tesekkur ederimAnladım canım Kayserideysen doktor önerisinde bulunacaktımda o yüzden.
Hiç pıhtılaşma testi felan yaptırdın mı ? Bence başka iyi bir doktor araştırıp onunla görüş.
İnşallah bebişine kavuşursun
Beni de ayartti valla yarın test yapacagim tutmayın beniErken degil mi bebisim ya daha haftasonu yeni degerlendiriyorduk sankidun bir bugun iki dur bekle gaza gelme
Benim 12.gun bugün ama yapmadım. Âdeti bekliyorum.atesim düştü zaten olurum herhaldeKonu gebelik testi olunca 1 saniye bile düşünmemhedef göster vurayım valla ben yarın sabaha patlatayim iyi bile durdum kız bu ay yarın tam 1 hafta olacak çünkü
Ay hiç bilemezsin adet olmadan inşallah çift çizgilerini görürüz canım benim hiç umutsuzluk yokBenim 12.gun bugün ama yapmadım. Âdeti bekliyorum.atesim düştü zaten olurum herhalde
Markası laboquick mi?Kızlar ben sabah ilk idrarla test yaptım adete dört gün var yemin ederim sabirsizliğim haft safada o çok parlak olan yaptım bakmadım gözüm uykulu sonra saat on ikide bir daha baktım en son ki attiklarim işte öyle olmuş anlamadim durumu ilk attığım resmi beş dk içinde çektim testi yaptım beş dk geçti çektim resmi
Oooo omg ne çok geçmiş nasıl bekledin bunca zamaaanKonu gebelik testi olunca 1 saniye bile düşünmemhedef göster vurayım valla ben yarın sabaha patlatayim iyi bile durdum kız bu ay yarın tam 1 hafta olacak çünkü
Boş çıkarsa direkt çöpOooo omg ne çok geçmiş nasıl bekledin bunca zamaaanhemen yarın sabah bekliyorum beni de etiketleee
Yaaa çok tatlısınn kuzumm, Ankarada olmak isterdimBen olsam sürekli gittiğim eczaneye gitmiştim simdiye. Çekinme ya valla ankaradaysan ben getireyim sana test
Amin kuzum sen bize foto at biz görürüz o çizgiyi hiç merak etmeBoş çıkarsa direkt çöpışıkla görünen çizgiye bile razıyım şuan inşallah amin
Markası laboquick mi?
Benim nickim belisimm di mimliyim bu konuda biliyorsunAy inşallah kuzum sonucun çıkınca hemen etiketle çizgi pembe duruyor yanıltmaz heralde o kadar da degil
Ya öyle yapıcam da bu değer normal bir gebeliğe göre ? Hemşire velim var dış gebelik değildir hocam dedi ağrınız olurdu dedi kadın doğuma gelseniz yine kan isteyecek dedi belirli bir artışa kadar dedi sağlık ocağında verin bakarız yinede dediCanım aslında kanaman olduğu için kadın doğuma görünmen daha doğru olur durum nedir öğrenmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?