💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya beni ayartma hiç zor tutuyorum zaten kendimi ama bir sürü sıvı aldım yarın sabah patlatmayak mi biz de
Ahahah ya sen mükemmelsin hani bazı arkadaşlar olur ya haydi deyince hiç sorgulamadan gelen tam o ya kuzum benim şimdi mümkün değil varsa da çıkmaz cumartesi inşallah sen yap ama istersen

Valla yine duramayıp erken gebelik testi almaya gidesim vardı ama yakınımda 3 tane eczane var biri kuzenim, biri aile dostumuz, biride sürekli gittiğim eczane gitmeye utanıyorum o yüzden
Ben olsam sürekli gittiğim eczaneye gitmiştim simdiye. Çekinme ya valla ankaradaysan ben getireyim sana test

Kızlar ben sabah ilk idrarla test yaptım adete dört gün var yemin ederim sabirsizliğim haft safada o çok parlak olan yaptım bakmadım gözüm uykulu sonra saat on ikide bir daha baktım en son ki attiklarim işte öyle olmuş anlamadim durumu ilk attığım resmi beş dk içinde çektim testi yaptım beş dk geçti çektim resmi

Eklentiler

• IMG_20231017_142534.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20231017_124931.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20231017_124823_1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 73
Ahahah ya sen mükemmelsin hani bazı arkadaşlar olur ya haydi deyince hiç sorgulamadan gelen tam o ya kuzum benim şimdi mümkün değil varsa da çıkmaz cumartesi inşallah sen yap ama istersen
Konu gebelik testi olunca 1 saniye bile düşünmem hedef göster vurayım valla ben yarın sabaha patlatayim iyi bile durdum kız bu ay yarın tam 1 hafta olacak çünkü

Tesekkur ederim yaptırdım temız arastırıcam teşekkürler

Markası laboquick mi?

Konu gebelik testi olunca 1 saniye bile düşünmem hedef göster vurayım valla ben yarın sabaha patlatayim iyi bile durdum kız bu ay yarın tam 1 hafta olacak çünkü
Oooo omg ne çok geçmiş nasıl bekledin bunca zamaaan hemen yarın sabah bekliyorum beni de etiketleee

Canım aslında kanaman olduğu için kadın doğuma görünmen daha doğru olur durum nedir öğrenmiş olursun
Ya öyle yapıcam da bu değer normal bir gebeliğe göre ? Hemşire velim var dış gebelik değildir hocam dedi ağrınız olurdu dedi kadın doğuma gelseniz yine kan isteyecek dedi belirli bir artışa kadar dedi sağlık ocağında verin bakarız yinede dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…