💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Önemli olan 2 güne bir değerin %60 civarında artması bunu takip için tabii kan vereceksin ama, kadın doğumcu ultrasonla bir muayene yapardı gelen kanama regl mi ya da başka bir şey mi diye ayrıca progestan ve düşük önleyici verebilir gerekli görürse

Kızlar ben de 8 ekimde çift çizgi gördüm bu ay ama dr dış gebelik veya düşük olma ihtimalini söyledi maalesef. Yarın belli olacakmış net sonuç

Edos sen catlatma ignesini kac defa yaptirdin? Senin rahim filmin de normaldi dimi kuzum? Hic progesteron kullandin mi
Canım çok kullandım. Sanırım 5-6 kez. Rhim filmim tüpler açık çıktı. Progestanı doktorum vermedi. Merakımdan kendim alıp kullandım. Döllenme olmadığı için tutunmasına da yardımcı olamadı kuzum.

Anladim tatlim..hayirlisi yarin insallah hic bir seye gerek kalmaksizin net bir pozitif gorursun

Canım sen hiç gebelik yaşadın mı ? Yani tedavilerin olmaması için bir neden var mı ?

Canım takip edemedim ne oldu

Konu gebelik testi olunca 1 saniye bile düşünmem hedef göster vurayım valla ben yarın sabaha patlatayim iyi bile durdum kız bu ay yarın tam 1 hafta olacak çünkü
Yarın beraber yapalım kız tek kalmayım bari merve erken merken sende yapacaksın bzii dürtüp duruyorsun Merveeee57

Canım hakkında hayırlısı olsun Gebeliğe Hazırlık - 2023 Eylül-Ekim Ayı Aşılama Sürecimizi Birlikte Takip Edelim topiği bırakıyorum buraya. Aşılama yaptırmayı düşünen tüm arkadaşlarımızı bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…