- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.961
laboquick asla kuruma çizgisi ypmiyor o yuzdenYok canım niyeki
Çok teşekkür ederim canım ister istemez üzülüyorum içim gidiyor sanki doktor konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum . Bi yandan beklemek istiyorum sanki buna ihtiyacım varmış gibi ama bi yandan her geçen gün değerim daha da düşüyor bebek hayalinden uzaklaşıyorum gibi o kadar zor bi süreç ki Allahım bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin inşallah
Önemli olan 2 güne bir değerin %60 civarında artması bunu takip için tabii kan vereceksin ama, kadın doğumcu ultrasonla bir muayene yapardı gelen kanama regl mi ya da başka bir şey mi diye ayrıca progestan ve düşük önleyici verebilir gerekli görürseYa öyle yapıcam da bu değer normal bir gebeliğe göre ? Hemşire velim var dış gebelik değildir hocam dedi ağrınız olurdu dedi kadın doğuma gelseniz yine kan isteyecek dedi belirli bir artışa kadar dedi sağlık ocağında verin bakarız yinede dedi
Yapıyor canım bende yaptılaboquick asla kuruma çizgisi ypmiyor o yuzden
Yok ondan değil canımlaboquick asla kuruma çizgisi ypmiyor o yuzden
Adetin kaçıncı hünüu betanız böyle çıktıKızlar betam böyle aile hekimliğinden 3 gün sonra tekrar gidip kan vermemi istedilerregl olduğum için normal mi sizce ?
Canım çok kullandım. Sanırım 5-6 kez. Rhim filmim tüpler açık çıktı. Progestanı doktorum vermedi. Merakımdan kendim alıp kullandım. Döllenme olmadığı için tutunmasına da yardımcı olamadı kuzum.Edos sen catlatma ignesini kac defa yaptirdin? Senin rahim filmin de normaldi dimi kuzum? Hic progesteron kullandin mi
Anladim tatlim..hayirlisi yarin insallah hic bir seye gerek kalmaksizin net bir pozitif gorursunCanım çok kullandım. Sanırım 5-6 kez. Rhim filmim tüpler açık çıktı. Progestanı doktorum vermedi. Merakımdan kendim alıp kullandım. Döllenme olmadığı için tutunmasına da yardımcı olamadı kuzum.
Maaşallah maaşallah daha da artsın inşallahKızlar betam böyle aile hekimliğinden 3 gün sonra tekrar gidip kan vermemi istedilerregl olduğum için normal mi sizce ?
Yaa evet insan gaza geliyor ama dimiAhahhaah napim aşkım sabahtan beri pozitif pozitif üstüne belki bize de gelir olmaz mı ya
Canım sen hiç gebelik yaşadın mı ? Yani tedavilerin olmaması için bir neden var mı ?Canım çok kullandım. Sanırım 5-6 kez. Rhim filmim tüpler açık çıktı. Progestanı doktorum vermedi. Merakımdan kendim alıp kullandım. Döllenme olmadığı için tutunmasına da yardımcı olamadı kuzum.
Canım takip edemedim ne olduYa öyle yapıcam da bu değer normal bir gebeliğe göre ? Hemşire velim var dış gebelik değildir hocam dedi ağrınız olurdu dedi kadın doğuma gelseniz yine kan isteyecek dedi belirli bir artışa kadar dedi sağlık ocağında verin bakarız yinede dedi
Hem de nasıl çok fena gaza geldimYaa evet insan gaza geliyor ama dimi
Ya bak ben dedim sana keşke o gün gitseydin canım inşallah sağlıklıdır iki güne bir kanla takip etKızlar betam böyle aile hekimliğinden 3 gün sonra tekrar gidip kan vermemi istedilerregl olduğum için normal mi sizce ?
Ondan sordum zaten canımBenim nickim belisimm di mimliyim bu konuda biliyorsun
Yarın beraber yapalım kız tek kalmayım bariKonu gebelik testi olunca 1 saniye bile düşünmemhedef göster vurayım valla ben yarın sabaha patlatayim iyi bile durdum kız bu ay yarın tam 1 hafta olacak çünkü
Mothersmart -femometer akıllı doğurganlık ve ovulasyon cihazı diye geçio canım trndyldan aldım. Şu an 509 tl olmuş :SCanım sen ateşi nasıl ölcüyorsun. 400 TL ye nasıl bi termometre aldin
Canım hakkında hayırlısı olsunKızlar cuma gunu 167 olan degerım 45 e düşmüş kimyasal gebelik yaşadım yine.
@melisaa93melegim can S simurgggg @Pkolu_anneadayi @fnd_50
edahandro aşılama topiğin nerde ben oraya geceyım adet olunca aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Zumruduanka96 beni silebilirsiniz
Canım sen hiç gebelik yaşadın mı ? Yani tedavilerin olmaması için bir neden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?