💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok canım hamile kalmadım. Bilinen bir sebep yok canım.
Senle çok benziyoruz da o yüzden sormak istedim canım. Benim de hormonlar hsg falan her şey çok normal bak hatta hsg yi ekleyeyim sen de anlıyosun. Eşimin de sperm testi normal ama 2 yıldır hiç hamile kalamadım bu ay da olmazsa bi daha ki ay klomene başlıyorum onları hiç denemedim daha

Eklentiler

• IMG-20230914-WA0003.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 92
Fiyatı yüksek geldi de sorayım dedim biz ucuz dil altı ateş ölçer kullanıyoruz
bu bazal termometre diye geçiyor kuzum o yüzden fiyatı azcık yüksek. Normal dereceler ile bazal derece çok farklıymış bana öyle demişlerdi yumurtlama vs zamanlarında bazal ölçüm gerekiyormuş çok hassas olduğu için. Walla ben diyenlerin yalancısıyım, aldım geçtim :)

Evet kuzum aynıyız. İyi görünüyor canım Bizim de görünen bir sebep yok. Doktor doğal yolla gebe kalabileceğimi söylese de kalamadım. İşte bunun adı da açıklanamayan infertilite. Sen gençsindir muhtemelen. Benim yaşım 35 . Ben birinci yıl biterken başladım klomene. 4 kez aşılama oldum. Perşembe test yapacağım. Negatif olursa bir kez daha aşılama yaptırıp tüp bebeğe yönlenicem sanırım. Bizim de 19 ay oldu kuzum. Beklemek gerçekten çok yıpratıcı. Eli kulağında gibi hissediyorum ama bir yandan da boşuna mı çabalıyorum, direk tüp bebek mi denemeliyim diye düşünceler geçiyor aklımdan. Sonra yine aşılamada karar kılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…