- 9 Mart 2022
- 8.321
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.309
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #15.981
Korkuyla bekliyorum kan sonucumu inşallah yüzümü kara çıkartmazOndan sordum zaten canımilk testin mi diye de o nedenle sordum
Amin canım inşallahKorkuyla bekliyorum kan sonucumu inşallah yüzümü kara çıkartmaz
Aaaa resmen psikolojik baskıYarın beraber yapalım kız tek kalmayım barimerve erken merken sende yapacaksın bzii dürtüp duruyorsun Merveeee57
Canım naptın test pozitifmi çıktı birkaç gündür girmiyordumKorkuyla bekliyorum kan sonucumu inşallah yüzümü kara çıkartmaz
Test pozitif çıktı kana koştumCanım naptın test pozitifmi çıktı birkaç gündür girmiyordum
Baskıysa baskıı, bizene bizenee yapacaksınAaaa resmen psikolojik baskı
Maşallah canımmmm hadi inşallah sağlıkla benide etiketle ayyy çok sevindimTest pozitif çıktı kana koştum
Senle çok benziyoruz da o yüzden sormak istedim canım. Benim de hormonlar hsg falan her şey çok normal bak hatta hsg yi ekleyeyim sen de anlıyosun. Eşimin de sperm testi normal ama 2 yıldır hiç hamile kalamadımYok canım hamile kalmadım. Bilinen bir sebep yok canım.
Rabbim gönlüne göre versin canımm, güvendiğin bir markaysa yanıltmıyordurKorkuyla bekliyorum kan sonucumu inşallah yüzümü kara çıkartmaz
Senin canın sağolsun beee yapalım tabiiBaskıysa baskıı, bizene bizenee yapacaksın
Fiyatı yüksek geldi de sorayım dedimMothersmart -femometer akıllı doğurganlık ve ovulasyon cihazı diye geçio canım trndyldan aldım. Şu an 509 tl olmuş :S
Korkuyorum canım şuan kan testi önemli benim için testler beni çok yanılttı çünkü hemen sevinemedim , haber veririm mutlakaMaşallah canımmmm hadi inşallah sağlıkla benide etiketle ayyy çok sevindim
İşte bu yaa sorgusuz sualsiz ilk günden test yapmak bizim işimizSenin canın sağolsun beee yapalım tabii
Umarım kul yapımı sonuçta Allah razı olsunRabbim gönlüne göre versin canımm, güvendiğin bir markaysa yanıltmıyordur
Korkuyla bekliyorum kan sonucumu inşallah yüzümü kara çıkartmaz
Çizgi görünüyor ama bide adet de olmadın hadi inşallah yaaaKorkuyorum canım şuan kan testi önemli benim için testler beni çok yanılttı çünkü hemen sevinemedim , haber veririm mutlaka
Yaa canım arkadaşımİşte bu yaa sorgusuz sualsiz ilk günden test yapmak bizim işimiz
Ama şuan kıyamadım testini boşa harcama bekle sen
bu bazal termometre diye geçiyor kuzum o yüzden fiyatı azcık yüksek. Normal dereceler ile bazal derece çok farklıymış bana öyle demişlerdi yumurtlama vs zamanlarında bazal ölçüm gerekiyormuş çok hassas olduğu için. Walla ben diyenlerin yalancısıyım, aldım geçtim :)Fiyatı yüksek geldi de sorayım dedimbiz ucuz dil altı ateş ölçer kullanıyoruz
Evet kuzum aynıyız. İyi görünüyor canımSenle çok benziyoruz da o yüzden sormak istedim canım. Benim de hormonlar hsg falan her şey çok normal bak hatta hsg yi ekleyeyim sen de anlıyosun. Eşimin de sperm testi normal ama 2 yıldır hiç hamile kalamadımbu ay da olmazsa bi daha ki ay klomene başlıyorum onları hiç denemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?