- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.001
Kuzum randevu ayarlıcak cuma gün ki değerime göreÖnemli olan 2 güne bir değerin %60 civarında artması bunu takip için tabii kan vereceksin ama, kadın doğumcu ultrasonla bir muayene yapardı gelen kanama regl mi ya da başka bir şey mi diye ayrıca progestan ve düşük önleyici verebilir gerekli görürse
Kuzum ben regl oldum şuan üstüne görüyorum 4. GünümKızlar ben de 8 ekimde çift çizgi gördüm bu ay ama dr dış gebelik veya düşük olma ihtimalini söyledi maalesef. Yarın belli olacakmış net sonuç
Amiiinn kızz dua et kızzMaaşallah maaşallah daha da artsın inşallah
kuzum betam 138.8 çıktı sağlık ocağı düşük dedi cuma yeniden gel kan vermeye dedi bende muallakta kaldım kadın doğuma mı gitsem diye anestezi hemşiresi velim var hocam hastaneye gelsenizde kanınıza bakılacak hemen ultrasona sokmuyorlar dedi dış gebelik olsa ayrıca ağrınız olurdu baya duramazdınız dedi regl üzerine hamile olan hastalarımız var dediCanım takip edemedim ne oldu
Çok yeni olma ihtimali yok dimi çok anlamıyorum bu işlerden amaNegatif
İnşallah öyle yapıcamYa bak ben dedim sana keşke o gün gitseydin canım inşallah sağlıklıdır iki güne bir kanla takip et
Negatif
İlk kana sonra idrara geçer, beklediğim birşeydi çok şükür yanıltmadıÇok yeni olma ihtimali yok dimi çok anlamıyorum bu işlerden ama
Sanmam kuzum ilk kana sonra idrara geçerAa çok yeni olduğu için olabilir mi kuzum
Mümkündür onaylıyorumYaa canım arkadaşımtamam ben cumartesi başlıyorum o zaman dimi
Anladım bitanem üzülme sakın zamanı vardırSanmam kuzum ilk kana sonra idrara geçer
Bizde 5 yıldır uğraşıyoruz bize de sorun yok dedi doktorlar, sebepsiz infertiliteSenle çok benziyoruz da o yüzden sormak istedim canım. Benim de hormonlar hsg falan her şey çok normal bak hatta hsg yi ekleyeyim sen de anlıyosun. Eşimin de sperm testi normal ama 2 yıldır hiç hamile kalamadımbu ay da olmazsa bi daha ki ay klomene başlıyorum onları hiç denemedim daha
Öyle canım vakti var demek kiAnladım bitanem üzülme sakın zamanı vardır
Ben 1 senedir hep onu kullanıyorum hamile kalmadigim ay haricinde hic yapmadıYapıyor canım bende yaptı
Evet bence testlerle takip et koyulaşmayı adet günü kan verirsinakşam belki bende gider veririm kan canım bat a daha çok
Evet bence testlerle takip et koyulaşmayı adet günü kan verirsin
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah en yakın zaman da kanda pozitif görürsün bu ay olmaz birdaha ki ay olurİlk kana sonra idrara geçer, beklediğim birşeydi çok şükür yanıltmadıhiçbir teste de güvenmiyorum artık
Böyle daha çok stres olacaksan ver kuzum ama bu sefer düşük çıkınca kimyasala mı dönecek diye daha büyük stres oluyorsun bence takip etbilmiyorum kuzum beklesem mi gitsem mi ikiside stres..
hayırlısı kuzucum hiç bozma moralini zamanı gelince olucak kuzuummm
Insallah canım inşallahAnladım canım hayırlısı olsun inşallah en yakın zaman da kanda pozitif görürsün bu ay olmaz birdaha ki ay olur
Böyle daha çok stres olacaksan ver kuzum ama bu sefer düşük çıkınca kimyasala mı dönecek diye daha büyük stres oluyorsun bence takip et
Canım doktora gitsende boşa çünkü değer düşük kese görünmez inşallah kimyasal yada dış gebelik deildir biri sana ağrı olur demiş ama hayır dış gebelik de ağrı yaşamayanda var ayrıca ağrı yaşayan kişilerin değerleri artık çok yükselmiş oluyor yani şuan o belli olmaz değerini bi 10 gün kadar takip et bakalım inşallah sağlıklıdır kanama miktarın nasıldı pıhtı varmıydı hiçKuzum randevu ayarlıcak cuma gün ki değerime göre
Kuzum ben regl oldum şuan üstüne görüyorum 4. Günüm
Amiiinn kızz dua et kızz
kuzum betam 138.8 çıktı sağlık ocağı düşük dedi cuma yeniden gel kan vermeye dedi bende muallakta kaldım kadın doğuma mı gitsem diye anestezi hemşiresi velim var hocam hastaneye gelsenizde kanınıza bakılacak hemen ultrasona sokmuyorlar dedi dış gebelik olsa ayrıca ağrınız olurdu baya duramazdınız dedi regl üzerine hamile olan hastalarımız var dedi
Kuzum randevu ayarlıcak cuma gün ki değerime göre
Kuzum ben regl oldum şuan üstüne görüyorum 4. Günüm
Amiiinn kızz dua et kızz
kuzum betam 138.8 çıktı sağlık ocağı düşük dedi cuma yeniden gel kan vermeye dedi bende muallakta kaldım kadın doğuma mı gitsem diye anestezi hemşiresi velim var hocam hastaneye gelsenizde kanınıza bakılacak hemen ultrasona sokmuyorlar dedi dış gebelik olsa ayrıca ağrınız olurdu baya duramazdınız dedi regl üzerine hamile olan hastalarımız var dedi
Bu ay ben ne pozitif görebiliyorum nede regli olabiliyorum Bidaha ki ay beraber takip ederiz canımInsallah canım inşallah
İnşallah gerek kalmaz da pozitif sonuç alırsınBu ay ben ne pozitif görebiliyorum nede regli olabiliyorum Bidaha ki ay beraber takip ederiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?