💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum randevu ayarlıcak cuma gün ki değerime göre

Kızlar ben de 8 ekimde çift çizgi gördüm bu ay ama dr dış gebelik veya düşük olma ihtimalini söyledi maalesef. Yarın belli olacakmış net sonuç
Kuzum ben regl oldum şuan üstüne görüyorum 4. Günüm

Maaşallah maaşallah daha da artsın inşallah
Amiiinn kızz dua et kızz
Canım takip edemedim ne oldu
kuzum betam 138.8 çıktı sağlık ocağı düşük dedi cuma yeniden gel kan vermeye dedi bende muallakta kaldım kadın doğuma mı gitsem diye anestezi hemşiresi velim var hocam hastaneye gelsenizde kanınıza bakılacak hemen ultrasona sokmuyorlar dedi dış gebelik olsa ayrıca ağrınız olurdu baya duramazdınız dedi regl üzerine hamile olan hastalarımız var dedi

Bizde 5 yıldır uğraşıyoruz bize de sorun yok dedi doktorlar, sebepsiz infertilite Oğluma evlenir evlenmez hamile kalmıştım halbu ki, vardır Rabbimin bir bildiği diyorum. Zamanı var demek ki bebişim çok kafana takıp stres olmamaya çalış, olacak inşallah

bilmiyorum kuzum beklesem mi gitsem mi ikiside stres..

hayırlısı kuzucum hiç bozma moralini zamanı gelince olucak kuzuummm
Böyle daha çok stres olacaksan ver kuzum ama bu sefer düşük çıkınca kimyasala mı dönecek diye daha büyük stres oluyorsun bence takip et

Canım doktora gitsende boşa çünkü değer düşük kese görünmez inşallah kimyasal yada dış gebelik deildir biri sana ağrı olur demiş ama hayır dış gebelik de ağrı yaşamayanda var ayrıca ağrı yaşayan kişilerin değerleri artık çok yükselmiş oluyor yani şuan o belli olmaz değerini bi 10 gün kadar takip et bakalım inşallah sağlıklıdır kanama miktarın nasıldı pıhtı varmıydı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…