💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlarr bu ovülasyon testi iğneden dolayı böyle dimi ? Peki çatladığını nasıl anlıcam ? Dün ağrım vardı ama bugün ağrımda yok sadece otururken bi acı oluyor

Eklentiler

• image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 66
Ben dayanamadım bi karartı var, efektli olanda belli biraz ama gözle görüyorum ben, belkide görmek istediğim için görüyorum ama testin çizgisi olduğunu düşünüyorum iyi bir marka değil çünkü, eczane bunu satıyor sadece ne var laboquick freely falan satsa sanki

Merveeee57 sacibelinde benaroz bliiss S simurgggg edahandro Zumruduanka96

Ojelerimin kusuruna bakmayın ablaları

Eklentiler

• 20231017_150916.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
  • Picsart_23-10-17_17-05-01-332.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Picsart_23-10-17_17-05-26-682.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bebişim stripini çıkarıp telefonun flashini tutsan ya karanlık bir ortamda çıplak gözle ne göreceksin

Adet olmadığın sürece umut vardır canım bekle bakalım benide 2 3 defa yanılttı bu silik testler oyüzden testte koyulaşmasana kana gitmem dedim insan heyecanlanıyor sonra hayal kırıklığı oluyor
Ben çoktan geçtim artık hayal kırıklığı bile yaşamıyorum

Ben de varım inşallah bu aylarda gebelik planlıyoruz , instagramda kız bebek için takvim yaptırmıştım inşallah sağlıklı olması dileğim ama bi oğlum var bir de kız istiyorum

Kuzum negatife çevirdiğinde baya görünüyorr yaa inşallah yanıltmıyordur Bugün 8. Günün değil mii??

Pıhtım yok kuzum hala var ama gün içinde ped dolmuyor hiç. Normalde ağrılı regl olurum onuda olmadım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yani madem ortada hiçbir sorun yok neden olmaz ki ? Ama bence de bir kez daha aşılama yaptır sonra tüp bebeğe yönel vakit kaybetmeden. Ben de klomen femara aşılama falan hepsini 1 yıl içinde birkaç kez denemeyi düşünüyorum eğer olmazsa ben de tüp bebeğe bir an önce başlamayı düşünüyorum geciktirmeden Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah kavuşalım bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…