- 4 Ekim 2023
- 2.425
- 1.695
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.021
İnşallahİnşallah gerek kalmaz da pozitif sonuç alırsın
Adet olmadığın sürece umut vardır canım bekle bakalım benide 2 3 defa yanılttı bu silik testler oyüzden testte koyulaşmasana kana gitmem dedim insan heyecanlanıyor sonra hayal kırıklığı oluyorNegatif
Gönül gözüyle görünüyormüs benim test sadeceAmin kuzum sen bize foto at biz görürüz o çizgiyi hiç merak etme
Kuzum üzüldümİlk kana sonra idrara geçer, beklediğim birşeydi çok şükür yanıltmadıhiçbir teste de güvenmiyorum artık
Bebişim stripini çıkarıp telefonun flashini tutsan ya karanlık bir ortamda çıplak gözle ne göreceksinBen dayanamadımbi karartı var, efektli olanda belli biraz ama gözle görüyorum ben, belkide görmek istediğim için görüyorum ama testin çizgisi olduğunu düşünüyorum iyi bir marka değil çünkü, eczane bunu satıyor sadece ne var laboquick freely falan satsa sanki
Merveeee57 sacibelinde benaroz bliiss S simurgggg
Ojelerimin kusuruna bakmayın ablaları
ORda bi katartı görüyorum zaten bebeğim ama test çizgisi olarak yorumluyorum onuBebişim stripini çıkarıp telefonun flashini tutsan ya karanlık bir ortamda çıplak gözle ne göreceksin
Ben çoktan geçtim artık hayal kırıklığı bile yaşamıyorumAdet olmadığın sürece umut vardır canım bekle bakalım benide 2 3 defa yanılttı bu silik testler oyüzden testte koyulaşmasana kana gitmem dedim insan heyecanlanıyor sonra hayal kırıklığı oluyor
Awox erken gebelik testiydiKuzum üzüldümbu testin markası neydi
Sen cumartesi başlıyorsan ben Çarşamba başlayabilirim yani yarın oleyyyyYaa canım arkadaşımtamam ben cumartesi başlıyorum o zaman dimi
Bu testi de eledik o zaman canım üzüldüm adına ama adet olmadan umutsuz hissetme. Dün bir kadına denk geldim YouTube da o da kanla öğrenmiş gebe olduğunu testler göstermemiş mesela ekleyeyim hatta.Awox erken gebelik testiydi
Kuzum negatife çevirdiğinde baya görünüyorrBen dayanamadımbi karartı var, efektli olanda belli biraz ama gözle görüyorum ben, belkide görmek istediğim için görüyorum ama testin çizgisi olduğunu düşünüyorum iyi bir marka değil çünkü, eczane bunu satıyor sadece ne var laboquick freely falan satsa sanki
Merveeee57 sacibelinde benaroz bliiss S simurgggg edahandro Zumruduanka96
Ojelerimin kusuruna bakmayın ablaları
Pıhtım yok kuzum hala var ama gün içinde ped dolmuyor hiç. Normalde ağrılı regl olurum onuda olmadımCanım doktora gitsende boşa çünkü değer düşük kese görünmez inşallah kimyasal yada dış gebelik deildir biri sana ağrı olur demiş ama hayır dış gebelik de ağrı yaşamayanda var ayrıca ağrı yaşayan kişilerin değerleri artık çok yükselmiş oluyor yani şuan o belli olmaz değerini bi 10 gün kadar takip et bakalım inşallah sağlıklıdır kanama miktarın nasıldı pıhtı varmıydı hiç
Evet kuzum 138.8 şuan betam cuma yeniden gidicemBasakbasak1 kuzucum pozitifsin dimi aralarda gördüm de betanı gördüm, hayırlı olsun 2 günde 1 kan verecek misin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yani madem ortada hiçbir sorun yok neden olmaz ki ? Ama bence de bir kez daha aşılama yaptır sonra tüp bebeğe yönel vakit kaybetmeden. Ben de klomen femara aşılama falan hepsini 1 yıl içinde birkaç kez denemeyi düşünüyorum eğer olmazsa ben de tüp bebeğe bir an önce başlamayı düşünüyorum geciktirmedenEvet kuzum aynıyız. İyi görünüyor canımBizim de görünen bir sebep yok. Doktor doğal yolla gebe kalabileceğimi söylese de kalamadım. İşte bunun adı da açıklanamayan infertilite. Sen gençsindir muhtemelen. Benim yaşım 35 . Ben birinci yıl biterken başladım klomene. 4 kez aşılama oldum. Perşembe test yapacağım. Negatif olursa bir kez daha aşılama yaptırıp tüp bebeğe yönlenicem sanırım. Bizim de 19 ay oldu kuzum. Beklemek gerçekten çok yıpratıcı. Eli kulağında gibi hissediyorum ama bir yandan da boşuna mı çabalıyorum, direk tüp bebek mi denemeliyim diye düşünceler geçiyor aklımdan. Sonra yine aşılamada karar kılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?