- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.041
Yetişicem sizeeeMümkündür onaylıyorumcumartesi katıl aramıza
Kuzum ne güzel bir oğlun var Allah a çok şükür.Allah korusun hiç olmasa bile bir tane var ama inşallah Rabbim 2 3 5 tane falan daha nasip ederBizde 5 yıldır uğraşıyoruz bize de sorun yok dedi doktorlar, sebepsiz infertiliteOğluma evlenir evlenmez hamile kalmıştım halbu ki, vardır Rabbimin bir bildiği diyorum. Zamanı var demek ki bebişim çok kafana takıp stres olmamaya çalış, olacak inşallah
Canım sen kopkoyu görmeden inanma artık nasıl bir çişin var da pembe çıkarıyor anlamadımNegatif
Kuzucum insallah vardir yaBen dayanamadımbi karartı var, efektli olanda belli biraz ama gözle görüyorum ben, belkide görmek istediğim için görüyorum ama testin çizgisi olduğunu düşünüyorum iyi bir marka değil çünkü, eczane bunu satıyor sadece ne var laboquick freely falan satsa sanki
Merveeee57 @sacibelinde @benaroz @bliiss S simurgggg edahandro Zumruduanka96
Ojelerimin kusuruna bakmayın ablaları
Valla canım bende yaptı 2 3 saat sonra net bie çizgi vardıBen 1 senedir hep onu kullanıyorum hamile kalmadigim ay haricinde hic yapmadı
Hani haniGönül gözüyle görünüyormüs benim test sadece
Ben adetime yakın ateş takip yapıyorum zaten ateşim düşük ilerliyor gebelik yok biliyorum yani ateşe göre, ama test yapmakta istedim bir yandan çünkü benim bu saatlere kadar çoktan adetim gelmesi gerekirdi testte anında çizgi çıkınca bahsettiğim testte de bu zamana kadar gölge bile görmediğim için inandım varsa vardır dedim yoksa da neden çizgi çıkarıyor acaba betam mı yükseliyor birden düşüyor mu diye hemen kan vermek istedim yani tamamen test mağduru oluyorumBu testi de eledik o zaman canım üzüldüm adına ama adet olmadan umutsuz hissetme. Dün bir kadına denk geldim YouTube da o da kanla öğrenmiş gebe olduğunu testler göstermemiş mesela ekleyeyim hatta.
Ay efektli olan da ben de gördümmmmBen dayanamadımbi karartı var, efektli olanda belli biraz ama gözle görüyorum ben, belkide görmek istediğim için görüyorum ama testin çizgisi olduğunu düşünüyorum iyi bir marka değil çünkü, eczane bunu satıyor sadece ne var laboquick freely falan satsa sanki
Merveeee57 @sacibelinde @benaroz @bliiss S simurgggg edahandro Zumruduanka96
Ojelerimin kusuruna bakmayın ablaları
YaşasınnnSen cumartesi başlıyorsan ben Çarşamba başlayabilirim yani yarın oleyyyy
Canım çok üzüldüm ya neden böyle oldu kiNegatif
Bende anlamadım birde anında gördüm çizgiyi bu saatten sonra testtin T sini evime sokmamCanım sen kopkoyu görmeden inanma artık nasıl bir çişin var da pembe çıkarıyor anlamadım
Oluyor böyle her ayCanım çok üzüldüm ya neden böyle oldu ki
Evet canım dene dene. Aklına takılan birşey olursa bana istediğin zaman sorabilirsin kuzum. Baya bu işleri bilir hale geldim. İnanır mısın 34 yaşıma kadar jinekolojik muayene olmamıştım. Şimdi bilmediğim şey kalmadı. Allah daha fazla aratmasınn inşallahSeni o kadar iyi anlıyorum ki, yani madem ortada hiçbir sorun yok neden olmaz ki ? Ama bence de bir kez daha aşılama yaptır sonra tüp bebeğe yönel vakit kaybetmeden. Ben de klomen femara aşılama falan hepsini 1 yıl içinde birkaç kez denemeyi düşünüyorum eğer olmazsa ben de tüp bebeğe bir an önce başlamayı düşünüyorum geciktirmedenRabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah kavuşalım bebişlerimize
Evet kuzucum ama ben test çizgisi diye düşünüyorum bakalım 2 gün sonra netleşir varsaKuzum negatife çevirdiğinde baya görünüyorryaa inşallah yanıltmıyordur Bugün 8. Günün değil mii??
Evet bbeğim bende o yüZden güenmiyorum zaten, yok yok umutlanmadım zaten geçen ay d çizgi çıkmıştı 5.günKuzucum insallah vardir yaama 8.gunde freely haricinde bir testin cikaracagini pek dusunmuyorum acikcasi. Gecen ay freely ile beraber 3 farkli markayla yaptim en erken gosteren sadece o oldu. Bir de predictor early olabilir belki. Bunda gördük desek bile seni umutlandirmaktan baska bi ise yaramaz. 8 degil de 10 12. Gun bu markayla yapmis olsan daha cok ihtimal verirdim ama
Test çizgisi diye düşünüyorum bebişim ama kısmet bakalım ne çıkacakAy efektli olan da ben de gördümmmm
Ya hayır öyle söyleme at sen yine test ama bence de sen adetin 2 3 gün geçene kadar test yapma idrarın kendinden hvg li galibaOluyor böyle her ayhelal edin hakkınızı sizde bundan sonra test atmıyorum
Çok şükür canımm öyle tabiKuzum ne güzel bir oğlun var Allah a çok şükür.Allah korusun hiç olmasa bile bir tane var ama inşallah Rabbim 2 3 5 tane falan daha nasip eder
Aminn inşallahEvet canım dene dene. Aklına takılan birşey olursa bana istediğin zaman sorabilirsin kuzum. Baya bu işleri bilir hale geldim. İnanır mısın 34 yaşıma kadar jinekolojik muayene olmamıştım. Şimdi bilmediğim şey kalmadı. Allah daha fazla aratmasınn inşallah
Hayırlısı inşallah kuzumEvet kuzucum ama ben test çizgisi diye düşünüyorum bakalım 2 gün sonra netleşir varsa8.günüm canım evet
Evet bbeğim bende o yüZden güenmiyorum zaten, yok yok umutlanmadım zaten geçen ay d çizgi çıkmıştı 5.günyine de atıyım deidm buraya ben mi gördüm sadece diye
Test çizgisi diye düşünüyorum bebişim ama kısmet bakalım ne çıkacak
Çişim doktora götürcemYa hayır öyle söyleme at sen yine test ama bence de sen adetin 2 3 gün geçene kadar test yapma idrarın kendinden hvg li galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?