💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum ne güzel bir oğlun var Allah a çok şükür.Allah korusun hiç olmasa bile bir tane var ama inşallah Rabbim 2 3 5 tane falan daha nasip eder

Kuzucum insallah vardir ya ama 8.gunde freely haricinde bir testin cikaracagini pek dusunmuyorum acikcasi. Gecen ay freely ile beraber 3 farkli markayla yaptim en erken gosteren sadece o oldu. Bir de predictor early olabilir belki. Bunda gördük desek bile seni umutlandirmaktan baska bi ise yaramaz. 8 degil de 10 12. Gun bu markayla yapmis olsan daha cok ihtimal verirdim ama

Bu testi de eledik o zaman canım üzüldüm adına ama adet olmadan umutsuz hissetme. Dün bir kadına denk geldim YouTube da o da kanla öğrenmiş gebe olduğunu testler göstermemiş mesela ekleyeyim hatta.
Ben adetime yakın ateş takip yapıyorum zaten ateşim düşük ilerliyor gebelik yok biliyorum yani ateşe göre, ama test yapmakta istedim bir yandan çünkü benim bu saatlere kadar çoktan adetim gelmesi gerekirdi testte anında çizgi çıkınca bahsettiğim testte de bu zamana kadar gölge bile görmediğim için inandım varsa vardır dedim yoksa da neden çizgi çıkarıyor acaba betam mı yükseliyor birden düşüyor mu diye hemen kan vermek istedim yani tamamen test mağduru oluyorum bakalım hala gelen giden yok bu saatten sonra da pozitife döneceğine İnanmıyorum .

Kızlar velim kaset test ile takip yapabilirsiniz koyuluğu dedi artımed harici hangi testi alayım ayrıca velim yarın kadın doğum doktoruna sorucak dış gebelik meselesini valla sağolsun

Canım sen kopkoyu görmeden inanma artık nasıl bir çişin var da pembe çıkarıyor anlamadım
Bende anlamadım birde anında gördüm çizgiyi bu saatten sonra testtin T sini evime sokmam betamda mı problem var diye bu ikidir kana koşuyorum 1.20 çıkıyor yükselte değil ki bu kadar hatalı testler nasıl oluyordu beni buluyor inan bende çok şaşkınım

Evet canım dene dene. Aklına takılan birşey olursa bana istediğin zaman sorabilirsin kuzum. Baya bu işleri bilir hale geldim. İnanır mısın 34 yaşıma kadar jinekolojik muayene olmamıştım. Şimdi bilmediğim şey kalmadı. Allah daha fazla aratmasınn inşallah

Kuzum negatife çevirdiğinde baya görünüyorr yaa inşallah yanıltmıyordur Bugün 8. Günün değil mii??
Evet kuzucum ama ben test çizgisi diye düşünüyorum bakalım 2 gün sonra netleşir varsa 8.günüm canım evet
Evet bbeğim bende o yüZden güenmiyorum zaten, yok yok umutlanmadım zaten geçen ay d çizgi çıkmıştı 5.gün yine de atıyım deidm buraya ben mi gördüm sadece diye
Ay efektli olan da ben de gördümmmm
Test çizgisi diye düşünüyorum bebişim ama kısmet bakalım ne çıkacak

Aminn inşallah şuanlık aklıma bir şey gelmiyor ama klomene başladıktan sonra epey rahatsız edebilirim seni çünkü o alanda sıfırım ben çook teşekkür ederim canım benim

Hayırlısı inşallah kuzum çok heveslenme yine de sonra olmazsa çok üzülürsün ama sabahlaro test yap her gün bize de at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…