💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hayırlısı inşallah kuzum çok heveslenme yine de sonra olmazsa çok üzülürsün ama sabahlaro test yap her gün bize de at
Yok bebişim heveslenmiyorum öyle çok yani azcık "acaba mııı " oluyorum sonra saçmalama ya diyorum
Yaın sabah yapsam mı yoksa perşembe 10.gün mü yapsam bilemedim

Yok bebişim heveslenmiyorum öyle çok yani azcık "acaba mııı " oluyorum sonra saçmalama ya diyorum
Perşembe birlikte yapalım. Yarın da çıkabilir senin gerçi kuzum karar senin 8. Günden sonra çıkabiliyor biliyorsun ki testte.

Perşembe birlikte yapalım. Yarın da çıkabilir senin gerçi kuzum karar senin 8. Günden sonra çıkabiliyor biliyorsun ki testte.
Bebeğim dayanıp perşembe yapıyım en iyisi iyi kötü belli olur herhalde 10.günde var mı yok mu beraber yapalımm inşallah ikimizde pozitif görelim

Bebeğim dayanıp perşembe yapıyım en iyisi iyi kötü belli olur herhalde 10.günde var mı yok mu beraber yapalımm inşallah ikimizde pozitif görelim
Insallah vardir bebisim. Persembe ben de yapiyorum sizle beraber ama ben buraya atmiyorum herkes negatif testinin pozitife donmesini bekler ben pozitif testin negatife donmesini bekliyorum oncelikle

Yaa bize pembis pembis testler lazim kuzum. 1.5yildir bu mecradayim boyle golgelerden bisey çıktığını görmedim bugune kadarama senden cok umutluyum. Persembe atacaksin bize supheye yer vermeyen o testi

Hayal kırıklığını anlayabiliyorum her ay aynı şeyleri hep birlikte yaşıyoruz keşke elimizden bir şey gelse lütfen üzülme daha fazla bir sonraki ayı var bu işin

Ben kullandım bu ay 5 6 ay önce progesteron hormonumu ölçtürdüğümde 9.55 çıktı şimdi bu ilacı kullandıktan sonra değerim 16.55 oldu çok faydalı bir ilaç bence
Ben de doktorumun önerisiyle başladım 15 gündür falan kullanıyorum, bana sabah akşam demedi ben de günde 1 tane kullanıyordum ama sabah akşam mu içiyorsunuz siz acaba? İnternette sabah akşam kullanımu tavsiye edilir yazıyor

Insallah vardir bebisim. Persembe ben de yapiyorum sizle beraber ama ben buraya atmiyorum herkes negatif testinin pozitife donmesini bekler ben pozitif testin negatife donmesini bekliyorum oncelikle
Hemencik negatife dönüp sonra pozitif olur inşallah kuzucum ama umutluyum senden de
Yaa bize pembis pembis testler lazim kuzum. 1.5yildir bu mecradayim boyle golgelerden bisey çıktığını görmedim bugune kadarama senden cok umutluyum. Persembe atacaksin bize supheye yer vermeyen o testi
Oyy inşallah bebeğimm ya nasip olur inşallah öyle bir test atmak bir gün hepimiz hamiş ayrılcaz bu topicten inanıyorum

Kızlar velim kaset test ile takip yapabilirsiniz koyuluğu dedi artımed harici hangi testi alayım ayrıca velim yarın kadın doğum doktoruna sorucak dış gebelik meselesini valla sağolsun
Dış gebelik olduğu şu an anlaşılmaz canım dış gebelikte değer ya çok yükselir keseyi göremezler dış gebelik derler yada değer bir yükselip bir düşüş seyrederek kese görünmez yani kese içinde en az değerin 1500 nelerde olması gerekiyor net görünmesi için cuma deil de perşembe günü tekrar kan ver canim iki gün olmuş oluyor

Kızlarr bu ovülasyon testi iğneden dolayı böyle dimi ? Peki çatladığını nasıl anlıcam ? Dün ağrım vardı ama bugün ağrımda yok sadece otururken bi acı oluyor
Evet kuzum igneden. Catlamayi anlamanin bir yolu yok bence. Varsayimlar uzerinden gidiyoruz

Hemencik negatife dönüp sonra pozitif olur inşallah kuzucum ama umutluyum senden de

Oyy inşallah bebeğimm ya nasip olur inşallah öyle bir test atmak bir gün hepimiz hamiş ayrılcaz bu topicten inanıyorum
Yaa işin kötüsü ben de umutluyum galiba kuzum kendimden igne ilac vitamin olaylarini ilk defa deniyorum diye mi bilmiyorum. Normalde de kimyasaldan sonraki ay gebelik olustugu hic olmadi su ana kadar bende. Kendimi kaptirmak da istemiyorum. Ama insanin bir yanı da cok istiyor o pozitifi bee

Bu arada sana bisey sorcam kuzum. Oglunu normal mi dogurmustun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…