- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.061
Amin amin çok aminÇok şükür canımm öyle tabi
Ayy inşallah kuzucummm hepimize nasip etsin
Bence deÇişim doktora götürcemöyle yapıcam artık teşekkür ederim
Yok bebişim heveslenmiyorum öyle çok yani azcık "acaba mıııHayırlısı inşallah kuzumçok heveslenme yine de sonra olmazsa çok üzülürsün ama sabahlaro test yap her gün bize de at
Perşembe birlikte yapalım. Yarın da çıkabilir senin gerçi kuzumYok bebişim heveslenmiyorum öyle çok yani azcık "acaba mııı" oluyorum sonra saçmalama ya diyorum
Yaın sabah yapsam mı yoksa perşembe 10.gün mü yapsam bilemedim
Ben yasamadim kuzum sirt agrisi. Soguk almis olabilir misin? Ya da zorlamissindir belki kaslariniÇatlatma iğnesinin 6.günündeyim aşırı sırt ağrısı var bu iğnenin etkisi olabilir mi acaba?
Bebeğim dayanıp perşembe yapıyım en iyisi iyi kötü belli olur herhalde 10.günde var mı yok muPerşembe birlikte yapalım. Yarın da çıkabilir senin gerçi kuzumkarar senin 8. Günden sonra çıkabiliyor biliyorsun ki testte.
İnşallah sağlıklıdır canımPıhtım yok kuzum hala var ama gün içinde ped dolmuyor hiç. Normalde ağrılı regl olurum onuda olmadım
Insallah vardir bebisim. Persembe ben de yapiyorum sizle beraber ama ben buraya atmiyorumBebeğim dayanıp perşembe yapıyım en iyisi iyi kötü belli olur herhalde 10.günde var mı yok muberaber yapalımm inşallah ikimizde pozitif görelim
Yaa bize pembis pembis testler lazim kuzum. 1.5yildir bu mecradayim boyle golgelerden bisey çıktığını görmedim bugune kadarYok bebişim heveslenmiyorum öyle çok yani azcık "acaba mııı" oluyorum sonra saçmalama ya diyorum
Yaın sabah yapsam mı yoksa perşembe 10.gün mü yapsam bilemedim
Hayal kırıklığını anlayabiliyorum her ay aynı şeyleri hep birlikte yaşıyoruzBen adetime yakın ateş takip yapıyorum zaten ateşim düşük ilerliyor gebelik yok biliyorum yani ateşe göre, ama test yapmakta istedim bir yandan çünkü benim bu saatlere kadar çoktan adetim gelmesi gerekirdi testte anında çizgi çıkınca bahsettiğim testte de bu zamana kadar gölge bile görmediğim için inandım varsa vardır dedim yoksa da neden çizgi çıkarıyor acaba betam mı yükseliyor birden düşüyor mu diye hemen kan vermek istedim yani tamamen test mağduru oluyorumbakalım hala gelen giden yok bu saatten sonra da pozitife döneceğine İnanmıyorum .
Ben de doktorumun önerisiyle başladım 15 gündür falan kullanıyorum, bana sabah akşam demedi ben de günde 1 tane kullanıyordum ama sabah akşam mu içiyorsunuz siz acaba? İnternette sabah akşam kullanımu tavsiye edilir yazıyorBen kullandım bu ay 5 6 ay önce progesteron hormonumu ölçtürdüğümde 9.55 çıktı şimdi bu ilacı kullandıktan sonra değerim 16.55 oldu çok faydalı bir ilaç bence
Hemencik negatife dönüp sonra pozitif olur inşallah kuzucumInsallah vardir bebisim. Persembe ben de yapiyorum sizle beraber ama ben buraya atmiyorumherkes negatif testinin pozitife donmesini bekler ben pozitif testin negatife donmesini bekliyorum oncelikle
Oyy inşallah bebeğimm ya nasip olur inşallah öyle bir test atmakYaa bize pembis pembis testler lazim kuzum. 1.5yildir bu mecradayim boyle golgelerden bisey çıktığını görmedim bugune kadarama senden cok umutluyum. Persembe atacaksin bize supheye yer vermeyen o testi
Öyle mi oluyormuş önce negatif mi olması lazımmışInsallah vardir bebisim. Persembe ben de yapiyorum sizle beraber ama ben buraya atmiyorumherkes negatif testinin pozitife donmesini bekler ben pozitif testin negatife donmesini bekliyorum oncelikle
Dış gebelik olduğu şu an anlaşılmaz canım dış gebelikte değer ya çok yükselir keseyi göremezler dış gebelik derler yada değer bir yükselip bir düşüş seyrederek kese görünmez yani kese içinde en az değerin 1500 nelerde olması gerekiyor net görünmesi için cuma deil de perşembe günü tekrar kan ver canim iki gün olmuş oluyorKızlar velim kaset test ile takip yapabilirsiniz koyuluğu dedi artımed harici hangi testi alayımayrıca velim yarın kadın doğum doktoruna sorucak dış gebelik meselesini valla sağolsun
Evet kuzum igneden. Catlamayi anlamanin bir yolu yok bence. Varsayimlar uzerinden gidiyoruzKızlarr bu ovülasyon testi iğneden dolayı böyle dimi ? Peki çatladığını nasıl anlıcam ? Dün ağrım vardı ama bugün ağrımda yok sadece otururken bi acı oluyor
Catlama ignesi yaptim ben bu ay canim. O da testi pozitif cikariyor. Once negatiflesecek. Igne etkisi gectikten sonra tekrar pozitif olursa gebelik var demek oluyorÖyle mi oluyormuş önce negatif mi olması lazımmış
Yaa işin kötüsü ben de umutluyum galiba kuzum kendimdenHemencik negatife dönüp sonra pozitif olur inşallah kuzucumama umutluyum senden de
Oyy inşallah bebeğimm ya nasip olur inşallah öyle bir test atmakbir gün hepimiz hamiş ayrılcaz bu topicten inanıyorum
Yok ben de 1 tane içiyorumBen de doktorumun önerisiyle başladım 15 gündür falan kullanıyorum, bana sabah akşam demedi ben de günde 1 tane kullanıyordum ama sabah akşam mu içiyorsunuz siz acaba? İnternette sabah akşam kullanımu tavsiye edilir yazıyor
Canım kadın doğuma gidip muane olmalısın bana kalırsa durumunu öğrenmelisin. Ve adetin nasıl normal mi az mı geliyorKızlar betam böyle aile hekimliğinden 3 gün sonra tekrar gidip kan vermemi istedilerregl olduğum için normal mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?