💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hayal kırıklığını anlayabiliyorum her ay aynı şeyleri hep birlikte yaşıyoruz keşke elimizden bir şey gelse lütfen üzülme daha fazla bir sonraki ayı var bu işin
Çok teşekkür ederim güzel mesajların için gerçekten üzülmedim nasip değilmiş rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin

Bebeğim aynenn bende o yüzden umutluyum senden, normalde zaten hamile kalabiliyorsun şimdi birde tedavi şeklinde olduğundan hamile kalman yüksek ihtimall
İnşallah olur ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişinii

Normal değil bebeğim sezeryan oldu, ben normal doğum istedim ama o kadar sancı çekip sezeryan olmak zorunda kaldım, açılmam olmadı hiç aklıma hep o geliyor acaba doğum sırasında bir sıkıntı oldu da o yüzden mi hamilelik olmuyor falan diye

Ben de senden yana acayip olumlu düşünüyorum kuzum. Çünkü kimyasal yaşayabiliyorsan sperm ve yumurta bir şekilde denk geliyor aslında. Ve şimdi ilaçlarla bunu destekleyeceksin. Ben de senin bu ay hamiş kalacağına inanıyorum

Iste o yuzden sordum kuzum sende de benimki gibi bisey olmasin? Sezeryan sonrasi infertilite yıldızı yukselen yeni bir hastalik gibi sanki. Ki benimki gibi senin oglun da hic ugrasmadan olmustu diye hatirliyorum

Yaaa insallah kuzucum kendim kadar sizin icin de istiyorum inan. Hep birlikte alalim guzel haberi insallah insan burada herkesin ne kadar istedigini ne kadar ugrasip emek sarfettigini görünce daha bir yurekten istiyor. Bu kadar isteyerek elde edilen bir evlat yetistirmek de farkli olur bence

Iste o yuzden sordum kuzum sende de benimki gibi bisey olmasin? Sezeryan sonrasi infertilite yıldızı yukselen yeni bir hastalik gibi sanki. Ki benimki gibi senin oglun da hic ugrasmadan olmustu diye hatirliyorum
Evet bebeğim evledim 1 ay sonra hamileydim
Doğdu doğalı da uğraşıyorum olsun diye ama yok olmadı. Ama o kadar çok doktora gittim kii hiç biri sezeryanla ilgili yorumda bulunmadı hsg de çekildi öyle birşey olsa orda çıkamaz mıydı acaba kuzum

S simurgggg bide bişey sorcam canım ayıp olmazsa normalde benim ilişkiden sonra spermler hemen akardı ama öyle bişey olmadı dün acaba bunun iğneyle falan alakası var mıdır yaşadın mı bunu ?

Yaaa kuzum bende sezaryenle doğum yaptım şimdiye kadar ki kontrollerimde bir sıkıntı görünmedi ama mesela benim doğumdan sonraki kanamam tam 3 ay boyunca kesilmedi. O yüzden içimde de korku hep bir köşede vardı sezaryenden dolayı zarar gördü mü rahmim diye Şimdi yine içime kurt düştü

Catlama ignesi yaptim ben bu ay canim. O da testi pozitif cikariyor. Once negatiflesecek. Igne etkisi gectikten sonra tekrar pozitif olursa gebelik var demek oluyor
Bende bu ayın 12 sinde oldum iğne 6. Günn bugün heryerim ağrıyor ama sırtım falan üşüttüm mü ondan mı ağrıyor nebiliyim her belirtiyi iğneye bağlıyorum doktor 26. 28 gibi gel kan testi yapalım dedi Ozaman kadar ben baksam belli olur mu

Kız bana 12. Gün başla diyip kendin 8 den başlamışsın ya. Son fotoda ben çizgi görüyorum
Ben 9. Gün yaptım tertemizdi, bugün 12. Yarın falan da hiç yapasım yok

Testin varsa yap sabah
Birniz yarın diyor biriniz perşembe ama perşembe yapıyım en iyisi bebeğim eşime 5 test dedim 3 almış 15 tl haberin var mı diyor pinti, ben gidecektim kiii neysee 2 testim kaldı garanti olsun perşembe yapıyım diyorum ama durabilirim inşallah

Canım güvenilir test demediğin için emin olamadım. Laboquik olsa kesin var derdim. Bunda da var gibi ama inşalah bizi kandırmıyordur

Bebisim yarın test yapıyorum ben kesin bu arada bugün süt ineği gibiyim adete yakın gibi göğsüm büyük sanki ama hassasiyet ağrı falan yok sadece büyümüş
Ya süt ineği neee olsun olsun büyük göğüs severizzz yap tabi testini en sevdiğim kısma geldik gebelik testi yorumlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…