- 9 Mart 2022
- 8.321
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.309
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.081
Çok teşekkür ederim güzel mesajların için gerçekten üzülmedim nasip değilmiş rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsinHayal kırıklığını anlayabiliyorum her ay aynı şeyleri hep birlikte yaşıyoruzkeşke elimizden bir şey gelse lütfen üzülme daha fazla bir sonraki ayı var bu işin
Belkide kuzumm. Kasımda olur temmuz annesi olurum inşallah hemde evlilik yıldönümümüzKUzucum hayırlısı olsun, kasımda bebişin seni bulsun inşallah
Üzme kendini dicem ama sen zaten hep pozitifsin hiç düşürmüyorsun kendini maşallah sana
Bebeğim aynenn bende o yüzden umutluyum senden, normalde zaten hamile kalabiliyorsun şimdi birde tedavi şeklinde olduğundan hamile kalman yüksek ihtimallYaa işin kötüsü ben de umutluyum galiba kuzum kendimdenigne ilac vitamin olaylarini ilk defa deniyorum diye mi bilmiyorum. Normalde de kimyasaldan sonraki ay gebelik olustugu hic olmadi su ana kadar bende. Kendimi kaptirmak da istemiyorum. Ama insanin bir yanı da cok istiyor o pozitifi bee
Bu arada sana bisey sorcam kuzum. Oglunu normal mi dogurmustun?
O zamaaan inşallah yıldönümü hediyeniz olarak gelir bebişin canımmBelkide kuzumm. Kasımda olur temmuz annesi olurum inşallah hemde evlilik yıldönümümüz
Yengeç annesi olmakKızlar adetim başlıyor vakit kaybetmeden kasım ayına devamm
İnşallah canımm amiiinnnnnHadiiii bu aay topluca anneler topiğine geçiyoruz inşallahh
Ben de senden yana acayip olumlu düşünüyorum kuzum. Çünkü kimyasal yaşayabiliyorsan sperm ve yumurta bir şekilde denk geliyor aslında. Ve şimdi ilaçlarla bunu destekleyeceksin. Ben de senin bu ay hamiş kalacağına inanıyorumYaa işin kötüsü ben de umutluyum galiba kuzum kendimdenigne ilac vitamin olaylarini ilk defa deniyorum diye mi bilmiyorum. Normalde de kimyasaldan sonraki ay gebelik olustugu hic olmadi su ana kadar bende. Kendimi kaptirmak da istemiyorum. Ama insanin bir yanı da cok istiyor o pozitifi bee
Bu arada sana bisey sorcam kuzum. Oglunu normal mi dogurmustun?
Iste o yuzden sordum kuzum sende de benimki gibi bisey olmasin? Sezeryan sonrasi infertilite yıldızı yukselen yeni bir hastalik gibi sanki. Ki benimki gibi senin oglun da hic ugrasmadan olmustu diye hatirliyorumBebeğim aynenn bende o yüzden umutluyum senden, normalde zaten hamile kalabiliyorsun şimdi birde tedavi şeklinde olduğundan hamile kalman yüksek ihtimall
İnşallah olur ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişinii
Normal değil bebeğim sezeryan oldu, ben normal doğum istedim ama o kadar sancı çekip sezeryan olmak zorunda kaldım, açılmam olmadı hiçaklıma hep o geliyor acaba doğum sırasında bir sıkıntı oldu da o yüzden mi hamilelik olmuyor falan diye
Yaaa insallah kuzucumBen de senden yana acayip olumlu düşünüyorum kuzum. Çünkü kimyasal yaşayabiliyorsan sperm ve yumurta bir şekilde denk geliyor aslında. Ve şimdi ilaçlarla bunu destekleyeceksin. Ben de senin bu ay hamiş kalacağına inanıyorum
Evet bebeğim evledim 1 ay sonra hamileydimIste o yuzden sordum kuzum sende de benimki gibi bisey olmasin? Sezeryan sonrasi infertilite yıldızı yukselen yeni bir hastalik gibi sanki. Ki benimki gibi senin oglun da hic ugrasmadan olmustu diye hatirliyorum
Teşekkür ederimEvet kuzum igneden. Catlamayi anlamanin bir yolu yok bence. Varsayimlar uzerinden gidiyoruz
Yaaa kuzum bende sezaryenle doğum yaptım şimdiye kadar ki kontrollerimde bir sıkıntı görünmedi ama mesela benim doğumdan sonraki kanamam tam 3 ay boyunca kesilmedi. O yüzden içimde de korku hep bir köşede vardı sezaryenden dolayı zarar gördü mü rahmim diyeIste o yuzden sordum kuzum sende de benimki gibi bisey olmasin? Sezeryan sonrasi infertilite yıldızı yukselen yeni bir hastalik gibi sanki. Ki benimki gibi senin oglun da hic ugrasmadan olmustu diye hatirliyorum
Bende bu ayın 12 sinde oldum iğne 6. Günn bugün heryerim ağrıyor ama sırtım falan üşüttüm mü ondan mı ağrıyor nebiliyim her belirtiyi iğneye bağlıyorumCatlama ignesi yaptim ben bu ay canim. O da testi pozitif cikariyor. Once negatiflesecek. Igne etkisi gectikten sonra tekrar pozitif olursa gebelik var demek oluyor
Testin varsa yap sabahYok bebişim heveslenmiyorum öyle çok yani azcık "acaba mııı" oluyorum sonra saçmalama ya diyorum
Yaın sabah yapsam mı yoksa perşembe 10.gün mü yapsam bilemedim
Bebisim yarın test yapıyorum ben kesinTestin varsa yap sabah
Kız bana 12. Gün başla diyip kendin 8 den başlamışsın yaBen dayanamadımbi karartı var, efektli olanda belli biraz ama gözle görüyorum ben, belkide görmek istediğim için görüyorum ama testin çizgisi olduğunu düşünüyorum iyi bir marka değil çünkü, eczane bunu satıyor sadece ne var laboquick freely falan satsa sanki
Merveeee57 sacibelinde benaroz @bliiss S simurgggg edahandro Zumruduanka96
Ojelerimin kusuruna bakmayın ablaları
Birniz yarın diyor biriniz perşembeTestin varsa yap sabah
Canım güvenilir test demediğin için emin olamadım. Laboquik olsa kesin var derdim. Bunda da var gibi ama inşalah bizi kandırmıyordurBen dayanamadımbi karartı var, efektli olanda belli biraz ama gözle görüyorum ben, belkide görmek istediğim için görüyorum ama testin çizgisi olduğunu düşünüyorum iyi bir marka değil çünkü, eczane bunu satıyor sadece ne var laboquick freely falan satsa sanki
Merveeee57 sacibelinde benaroz @bliiss S simurgggg edahandro Zumruduanka96
Ojelerimin kusuruna bakmayın ablaları
Ya süt ineği neeeBebisim yarın test yapıyorum ben kesinbu arada bugün süt ineği gibiyim adete yakın gibi göğsüm büyük sanki ama hassasiyet ağrı falan yok sadece büyümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?