💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bence sabah 5de test düşecek buraya

Ahahaah kuzum madem 2 tane perşembe yap hakim ol kendineee söz ben de şeytanın olmicaamm

Kız bana 12. Gün başla diyip kendin 8 den başlamışsın ya. Son fotoda ben çizgi görüyorum
Ben 9. Gün yaptım tertemizdi, bugün 12. Yarın falan da hiç yapasım yok
dediğimi yap yaptığımı yapma bebişim
Olsun daha regle kadar yolu var canımm inşallah döner pozitife

Canım güvenilir test demediğin için emin olamadım. Laboquik olsa kesin var derdim. Bunda da var gibi ama inşalah bizi kandırmıyordur
Bebetime bebişim ya kuruma falan yapıyor bu o yüzden bende çok şeyedemedim
Elimdekilerde bebetime maalesef, koyu çıkarsa ancak şüphe edebilirim

Kuzum cuma çağırdı sağlık ocağı. hayırlısı olsun ne diyelim dua etmekten başka birşey gelmez elimizden yarın velim kadın doğuma sorucak sağolsun

Ya süt ineği neee olsun olsun büyük göğüs severizzz yap tabi testini en sevdiğim kısma geldik gebelik testi yorumlarııı
Ben sevmiyom büyük evden çalışmanın en güzel tarafı asla sütyen kullanmamak bilmiyorum ya anlamadım acaba sadece dışarı çıkarken takıyorum diye mi büyük gibi geldi anlamadım da ben yarın bir test patlatırım pet bardağa çiş yapmayı da özledim

Bebetime bebişim ya kuruma falan yapıyor bu o yüzden bende çok şeyedemedim
Elimdekilerde bebetime maalesef, koyu çıkarsa ancak şüphe edebilirim
Aynen canım. Pembe bi çizgi görmedikçe var diyemiyoruz. Net görünmesi lazım bu testlerde transfer edeceğiz seni bu ay inşallah anneler grubuna. Tabi inşallah biz de transfer oluruz

Canım kadın doğuma gidip muane olmalısın bana kalırsa durumunu öğrenmelisin. Ve adetin nasıl normal mi az mı geliyor
Canım yazmıştım zaten ama sanada yazayım kadın doğumda kan takibi yapar dedi velim. Yani direkt ultrasona sokmıcak beni o yüzden sağlık ocağından devam edicem yarın yinede velim kadın doğum doktoruna sorucak bu durumumu. Ama dış gebelik olsa ağrımın olacağını söyledi velimde zaten biraz sağlık ocağının beni korkuttuğunu düşünüyorum

Bebişim yumurtlama günlerimiz bu ay değişti de ondan geçen ay merveyle aynı anda pitlattik yumurtalari bu ay benimki firlak çıktı biraz erken oldu merveninki nazlı çıktı biraz geç oldu derken fark çıktı

Normalde ben de büyük sevmiyorum bebişim ama bu dönemde büyük göğüs iyidir belki bebiştendir ben karton bardağa yapıyorum çiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…