- 22 Şubat 2023
- 10.268
- 11.381
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.101
Bence sabah 5de test düşecek burayaBirniz yarın diyor biriniz perşembeama perşembe yapıyım en iyisi bebeğim eşime 5 test dedim 3 almış 15 tl haberin var mı diyor pinti, ben gidecektim kiii neysee 2 testim kaldı garanti olsun perşembe yapıyım diyorum ama durabilirim inşallah
Ahahaah kuzum madem 2 tane perşembe yap hakim ol kendineee söz ben de şeytanın olmicaammBirniz yarın diyor biriniz perşembeama perşembe yapıyım en iyisi bebeğim eşime 5 test dedim 3 almış 15 tl haberin var mı diyor pinti, ben gidecektim kiii neysee 2 testim kaldı garanti olsun perşembe yapıyım diyorum ama durabilirim inşallah
Kız bana 12. Gün başla diyip kendin 8 den başlamışsın ya. Son fotoda ben çizgi görüyorum
Ben 9. Gün yaptım tertemizdi, bugün 12. Yarın falan da hiç yapasım yok
YAa ahahaha beni nasıl da tanıyorsun aşkımBence sabah 5de test düşecek buraya
Beklediğim cevap bu değildi ama mızıkçılık yapıyosunnAhahaah kuzum madem 2 tane perşembe yap hakim ol kendineee söz ben de şeytanın olmicaamm
Bebetime bebişim ya kuruma falan yapıyor bu o yüzden bende çok şeyedemedimCanım güvenilir test demediğin için emin olamadım. Laboquik olsa kesin var derdim. Bunda da var gibi ama inşalah bizi kandırmıyordur
Aaaa ben ne desem ne yapsam yaranamıyorum amaBeklediğim cevap bu değildi ama mızıkçılık yapıyosunn
Kuzum cuma çağırdı sağlık ocağı. hayırlısı olsun ne diyelim dua etmekten başka birşey gelmez elimizden yarın velim kadın doğuma sorucak sağolsunDış gebelik olduğu şu an anlaşılmaz canım dış gebelikte değer ya çok yükselir keseyi göremezler dış gebelik derler yada değer bir yükselip bir düşüş seyrederek kese görünmez yani kese içinde en az değerin 1500 nelerde olması gerekiyor net görünmesi için cuma deil de perşembe günü tekrar kan ver canim iki gün olmuş oluyor
Aaaa ben ne desem ne yapsam yaranamıyorum amao zaman yapmalısın
Ben sevmiyom büyükYa süt ineği neeeolsun olsun büyük göğüs severizzz yap tabi testini en sevdiğim kısma geldik gebelik testi yorumlarııı
Aynen canım. Pembe bi çizgi görmedikçe var diyemiyoruz. Net görünmesi lazım bu testlerdeBebetime bebişim ya kuruma falan yapıyor bu o yüzden bende çok şeyedemedim
Elimdekilerde bebetime maalesef, koyu çıkarsa ancak şüphe edebilirim
Bu şey gibi oldu sanki istemem yan cebime koy
Ay tamam yaparım kız seni mi kırcam
Canım yazmıştım zaten ama sanada yazayım kadın doğumda kan takibi yapar dedi velim. Yani direkt ultrasona sokmıcak beni o yüzden sağlık ocağından devam edicem yarın yinede velim kadın doğum doktoruna sorucak bu durumumu. Ama dış gebelik olsa ağrımın olacağını söyledi velimde zaten biraz sağlık ocağının beni korkuttuğunu düşünüyorumCanım kadın doğuma gidip muane olmalısın bana kalırsa durumunu öğrenmelisin. Ve adetin nasıl normal mi az mı geliyor
Bebişim yumurtlama günlerimiz bu ay değişti de ondan geçen ay merveyle aynı anda pitlattik yumurtalariBirniz yarın diyor biriniz perşembeama perşembe yapıyım en iyisi bebeğim eşime 5 test dedim 3 almış 15 tl haberin var mı diyor pinti, ben gidecektim kiii neysee 2 testim kaldı garanti olsun perşembe yapıyım diyorum ama durabilirim inşallah
Normalde ben de büyük sevmiyorum bebişim ama bu dönemde büyük göğüs iyidir belki bebiştendirBen sevmiyom büyükevden çalışmanın en güzel tarafı asla sütyen kullanmamak bilmiyorum ya anlamadım acaba sadece dışarı çıkarken takıyorum diye mi büyük gibi geldi anlamadım da ben yarın bir test patlatırım pet bardağa çiş yapmayı da özledim
İnşallah inşallah bebeğimm hep birlikte gidelimAynen canım. Pembe bi çizgi görmedikçe var diyemiyoruz. Net görünmesi lazım bu testlerdetransfer edeceğiz seni bu ay inşallah anneler grubuna. Tabi inşallah biz de transfer oluruz
O kadar çok pet bardak aldım ki eşim yazık piknikte falan kullanacaz sandıNormalde ben de büyük sevmiyorum bebişim ama bu dönemde büyük göğüs iyidir belki bebiştendirben karton bardağa yapıyorum çiş
PırtlattıkBebişim yumurtlama günlerimiz bu ay değişti de ondan geçen ay merveyle aynı anda pitlattik yumurtalaribu ay benimki firlak çıktı biraz erken oldu merveninki nazlı çıktı biraz geç oldu derken fark çıktı
Pet bardak, karton bardak, bende buzdolap poşetine yapıyorum bardaklar suyunu çekti unutuyorum almayı hepNormalde ben de büyük sevmiyorum bebişim ama bu dönemde büyük göğüs iyidir belki bebiştendirben karton bardağa yapıyorum çiş
Yazık bu erkeklere yaO kadar çok pet bardak aldım ki eşim yazık piknikte falan kullanacaz sandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?