- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.121
Allah seni posete işemek kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiPet bardak, karton bardak, bende buzdolap poşetine yapıyorum bardaklar suyunu çekti unutuyorum almayı hep
Yaa ahahahah ona nasıl yapıyosunnPet bardak, karton bardak, bende buzdolap poşetine yapıyorum bardaklar suyunu çekti unutuyorum almayı hep
Al sana ev ekonomisi aferin kızYazık bu erkeklere yaben de kocamın iş yerindeki kahve bardaklarını çaldım o yüzden hepsi karton
Artık aklında bulunsun alternatif olarak bebişimAllah seni posete işemek kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Bir ev kolay geçinmiyoAl sana ev ekonomisi aferin kız
Kenarlarını katlayıp bi köşesine yapıveriyorum azcık etrafta batmıyor hiç alıştımYaa ahahahah ona nasıl yapıyosunn
Mükemmel ya valla hiç aklıma gelmezdi kalsın aklımdaKenarlarını katlayıp bi köşesine yapıveriyorum azcık etrafta batmıyor hiç alıştım
Bu da çok iyiymiş her yerden tasarruf yapmak şartYazık bu erkeklere yaben de kocamın iş yerindeki kahve bardaklarını çaldım o yüzden hepsi karton
Ahahaha bulunsun kız lazım olur belkiMükemmel ya valla hiç aklıma gelmezdi kalsın aklımda
Çaresizlik neler yaptırıyor insanaaaAhahaha bulunsun kız lazım olur belkibende bardaklarım bittiği bir an yapacak birşey bulamadığımda keşfetmiştim
Kız bendee valla şimdi açılışı da yaptım ya hiç duramam artık, stresli günlerim başlıyor
Burdan şimdi mi yapsama mı bağlicaksın acaba
Yaaa benim çişimi tutup gece bile yapasım varrBirniz yarın diyor biriniz perşembeama perşembe yapıyım en iyisi bebeğim eşime 5 test dedim 3 almış 15 tl haberin var mı diyor pinti, ben gidecektim kiii neysee 2 testim kaldı garanti olsun perşembe yapıyım diyorum ama durabilirim inşallah
İKinci seçenek daha uygun sanki balımÇaresizlik neler yaptırıyor insanaaatest yapma aşkı mı deseydim yoksa
Burdan şimdi mi yapsama mı bağlicaksın acaba
Tutta yap kızz çıkmazsa sabah yaparsın tekrarYaaa benim çişimi tutup gece bile yapasım varrsabahtan bu yana yükselmiştir belki
Sormaa hepimizzz bugün birbirimizi fena gaza getirdiikk biraz daha ısrar etsek bugün yumurtlayanlar bile test yapar o dereceTutta yap kızz çıkmazsa sabah yaparsın tekrariçinde kalacağına yap gitsin bebeğim çok fena gaza geldim kimseye yapma demem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?