- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.141
Ay inşallah ya hepimizin testleri elimizde patlasın inşaaalllaaaahhhhhİKinci seçenek daha uygun sanki balıminşallah son test yapışlarımız olur ya bir daHaki bebişe kadar
Aha işte biliyorum beeennnYaaa benim çişimi tutup gece bile yapasım varrsabahtan bu yana yükselmiştir belki
Ben böyleyim işte sabahtan beriTutta yap kızz çıkmazsa sabah yaparsın tekrariçinde kalacağına yap gitsin bebeğim çok fena gaza geldim kimseye yapma demem artık
Sormaa hepimizzz bugün birbirimizi fena gaza getirdiikk biraz daha ısrar etsek bugün yumurtlayanlar bile test yapar o derece
Yap yap yap yap dermişimYa hani geç döllenme oluyo ya erken döllenme de oluyo mubelki ben de yapsam çıkar
Yok bebişim ovu testi döneminde icemedigim seylerin acısını cikariyorum sabah ilk cisle yaparim ancaBurdan şimdi mi yapsama mı bağlicaksın acaba
Bende taniyi ultrasonla koydular canim. Ama fikrim de yok hsg de cikip cikmayacagina dair. Insan ne yasiyorsa her seyi ona yormaya basliyor ya benimki de oyle bisey olabilirEvet bebeğim evledim 1 ay sonra hamileydim
Doğdu doğalı da uğraşıyorum olsun diye ama yok olmadı. Ama o kadar çok doktora gittim kii hiç biri sezeryanla ilgili yorumda bulunmadı hsg de çekildi öyle birşey olsa orda çıkamaz mıydı acaba kuzum
AmiiinnnAy inşallah ya hepimizin testleri elimizde patlasın inşaaalllaaaahhhhh
Ahahahahahah ya harika bi topic burasıSormaa hepimizzz bugün birbirimizi fena gaza getirdiikk biraz daha ısrar etsek bugün yumurtlayanlar bile test yapar o derece
Erken yatalım bugün sabah hemen olsunYok bebişim ovu testi döneminde icemedigim seylerin acısını cikariyorum sabah ilk cisle yaparim anca
Yap yapKizlar yarin yumurtlamadan sonra 7.gün kaset test ypsam cikar mi?
Ne kadar zaman oldu senin ameliyatin uzerine canim? Ya benim kontrollerimde de hic bir sknti yoktu hep normal denildi. Son gittigimde ortaya cikti iste. Oyle de hemen belli olabilen bir sey de degilmis sonradan arastrmama goreYaaa kuzum bende sezaryenle doğum yaptım şimdiye kadar ki kontrollerimde bir sıkıntı görünmedi ama mesela benim doğumdan sonraki kanamam tam 3 ay boyunca kesilmedi. O yüzden içimde de korku hep bir köşede vardı sezaryenden dolayı zarar gördü mü rahmim diyeŞimdi yine içime kurt düştü
Bende çok düşündüm bunu bebeğim senin gibi ama o kadar çok doktora gittim ki, devlet olsun özel olsun hepsine gittim, olsa 1 tanesi de olsa fark ederdi herhalde dedim sonra hepBende taniyi ultrasonla koydular canim. Ama fikrim de yok hsg de cikip cikmayacagina dair. Insan ne yasiyorsa her seyi ona yormaya basliyor ya benimki de oyle bisey olabilir
Merve Allah seni napmasin ahahahahaYap yap
Korkuyorum da 2 ay önce kürtaj oldumYap yap
Püü sanaa gel diyorsak geleceksin olmaz öyleBen gaza gelmeeemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?