- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.161
Ben diyorum uyku vaktimiz geçti bizim hadi yatalım sabah test atın yorumlayalımMerve Allah seni napmasin ahahahahayemin ediyorum gülme krizine girdim psikolojim bozuldu
Kuzum şaka bi yana çok erken 7. Gün biraz daha bekleKorkuyorum da 2 ay önce kürtaj oldum
Hayırlı haberlerle inşallahKuzum cuma çağırdı sağlık ocağı. hayırlısı olsun ne diyelim dua etmekten başka birşey gelmez elimizden yarın velim kadın doğuma sorucak sağolsun
Ben once testlerle negatife dönmesini kontrol edecegim canim. Sonraki gunlerde yaptgm testlerde poztfi gorursem vardir zaten. Kani bekleyemem muhtemelenBende bu ayın 12 sinde oldum iğne 6. Günn bugün heryerim ağrıyor ama sırtım falan üşüttüm mü ondan mı ağrıyor nebiliyim her belirtiyi iğneye bağlıyorumdoktor 26. 28 gibi gel kan testi yapalım dedi Ozaman kadar ben baksam belli olur mu
7.gün erken canım ama yapma diyemem negatif görünce üzülmeyeceksen yap istersenKizlar yarin yumurtlamadan sonra 7.gün kaset test ypsam cikar mi?
Haklısın geliyorumPüü sanaa gel diyorsak geleceksin olmaz öyle
Bana yap demeyi biliyon ama benim de 7. GünKuzum şaka bi yana çok erken 7. Gün biraz daha bekle
Evet en iyisi 12.gunde ypmak7.gün erken canım ama yapma diyemem negatif görünce üzülmeyeceksen yap istersen
Ne demek bebegim kader ortagiyiz şunun surasindaBende çok düşündüm bunu bebeğim senin gibi ama o kadar çok doktora gittim ki, devlet olsun özel olsun hepsine gittim, olsa 1 tanesi de olsa fark ederdi herhalde dedim sonra hep
TEşekkür ederim beni düşündüğün için
Hah yaa yarın hep birlikte yapıyoruz o zamanHaklısın geliyorum
Beklicem cumartesi yada pazar yaparımKuzum şaka bi yana çok erken 7. Gün biraz daha bekle
Sen bana zorla yap dedirttin ama arada fark var güzelimBana yap demeyi biliyon ama benim de 7. Gün
İnşallah bebeğim yaa, amiinnNe demek bebegim kader ortagiyiz şunun surasindaInsallah bu ay pozitifi goruruz de artik bunlari dusunmek zorunda kalmayiz
Ya beni cumartesiye atmamış mıydık yaaHah yaa yarın hep birlikte yapıyoruz o zaman
Aynen öyle canım bekleyebilirsen en güzeli oEvet en iyisi 12.gunde ypmak
Valla beklersen cumartesi yap balım ama yarına da hiç hayır demem ben her türlü yapacağım test kopegim olsun bir parti daha alırım napayımYa beni cumartesiye atmamış mıydık yaa
Ben bekliyim yani 5.gün de test yapılmaz yaValla beklersen cumartesi yap balım ama yarına da hiç hayır demem ben her türlü yapacağım test kopegim olsun bir parti daha alırım napayım
Yok vazgeçtim biz yapıyorsak sende yapYa beni cumartesiye atmamış mıydık yaa
Ahaahhaha iste bu benValla beklersen cumartesi yap balım ama yarına da hiç hayır demem ben her türlü yapacağım test kopegim olsun bir parti daha alırım napayım
Peki sen nasıl istersenYok vazgeçtim biz yapıyorsak sende yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?