- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.181
Ben yaptım geçen ay sende yap birşey olmazBen bekliyim yani 5.gün de test yapılmaz yatabii test köpeğin olsun beee yap gitsin
Ama erken gebelik almadım kuzum, freely yapıcamAha işte biliyorum beeennnyap aşkım sen beklicem testinii
Ben ben bennnnKimler yapiyor simdi o zaman yarin test?
Evet canım Perşembe sana çok geçBen ben bennnn
edahandro edoşum ben yarına randevu oluşturuyorum zaten perşembe yapacağımı düşünmem saçmalıktı
Sen iyi bile dayandin canim. Patlat bir test koy bir kadeh iciyoruz yine bu geceBen ben bennnn
edahandro edoşum ben yarına randevu oluşturuyorum zaten perşembe yapacağımı düşünmem saçmalıktı
Oyy inşallah bebeğim yaa yerim seniEvet canım Perşembe sana çok geçsen oluştur randevunun yarına bebiş görücez inşallah yarın testte
En guzeliAma erken gebelik almadım kuzum, freely yapıcam
Ben,sen bir de B bernaad .Kimler yapiyor simdi o zaman yarin test?
Sen iyi bile dayandin canim. Patlat bir test koy bir kadeh iciyoruz yine bu gece
Hahahah bizden önce yapıp atarmış testini
2021 Nisan'da doğum yapmıştım canım. Bir de benim dikiş izimde keloid oluştuNe kadar zaman oldu senin ameliyatin uzerine canim? Ya benim kontrollerimde de hic bir sknti yoktu hep normal denildi. Son gittigimde ortaya cikti iste. Oyle de hemen belli olabilen bir sey de degilmis sonradan arastrmama gore
Ben geç uyanıyorum valla olur mu olur.Hahahah bizden önce yapıp atarmış testini
Anladım canım sağlıkla artsın insllah değerin kavuş bebisineCanım yazmıştım zaten ama sanada yazayım kadın doğumda kan takibi yapar dedi velim. Yani direkt ultrasona sokmıcak beni o yüzden sağlık ocağından devam edicem yarın yinede velim kadın doğum doktoruna sorucak bu durumumu. Ama dış gebelik olsa ağrımın olacağını söyledi velimde zaten biraz sağlık ocağının beni korkuttuğunu düşünüyorum
Ben geç uyanıyorum valla olur mu olur.
Bu ay da gebelik olmazsa demek yok regl görmeden olumsuz bir şey düşünmüyor, evrene güzel enerjilerimizi gönderiyoruz2021 Nisan'da doğum yapmıştım canım. Bir de benim dikiş izimde keloid oluştuhala kırmızı duruyor ve kabarık, bugünlerde de çok kaşınıyor. Bu ayda gebelik oluşmazsa adını duyduğum bir prof var bir de ona gidip konuşurum detaylı muayene etmesi için, kendi doktorumda çok iyiydi ama artık ona gitmeyi düşünmüyorum
aman beee yaparız nedu yaniBen yaptım geçen ay sende yap birşey olmaz
İnşallah gerek kalmayacak bebeğim2021 Nisan'da doğum yapmıştım canım. Bir de benim dikiş izimde keloid oluştuhala kırmızı duruyor ve kabarık, bugünlerde de çok kaşınıyor. Bu ayda gebelik oluşmazsa adını duyduğum bir prof var bir de ona gidip konuşurum detaylı muayene etmesi için, kendi doktorumda çok iyiydi ama artık ona gitmeyi düşünmüyorum
Freely erken gebelik testinden daha erken gebelik testi benceAma erken gebelik almadım kuzum, freely yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?